Oferte cu si despre ... cosmetice & o castigatoare

23.1.13

N-am timp mult azi de scris, dar am zis sa va spun de cateva oferte care sunt in desfasurare acum: cei de la MUA au ajuns la 50.000 de fani pe Facebook si ofera o reducere de 50% si transport gratuit pentru comenzile de minim 30 lire cu codul MUA50 - au fost o gramada de probleme cu siteul si procesarea comenzilor, dar daca vreti sa le incercati produsele e o ocazie buna.

Cei de la FragranceNet ofera transport gratuit international la comenzi de peste 100 dolari (codul SPWD3 - valabil pana pe 28.01) - eu n-am mai comandat de la ei de vreo 2 ani, insa n-am avut nici o problema la comenzile plasate in trecut. Nu pot sa va zic cat ma tenteaza Ange ou Demon Le Secret Elixir de la Givenchy ...

Feelunique.com are o promotie de 3 zile cu reducere 10% la produsele pentru ingrijirea parului (codul este HAIRTREAT) si au deja preturi foarte buna la seturi si cum transportul e gratuit ... alta tentatie mare. Dar cum n-am nevoie de nimic in momentul asta ... o sa stau cuminte.

Carespot continua cu reducerile la produsele Mario Badescu (am primit azi cateva produse, o sa vi le arat intr-o postare viitoare) si tare ma tenteaza sa-mi cumpar Control Cream (sambata m-am iritat rau pe fata de la ultima sedinta de epilare IPL - o sa va povestesc ce s-a intamplat intr-o postare separata - si dupa ce am aplicat-o o singura data toata roseata a disparut si s-a vindecat zona fara probleme si foarte repede dupa doar cateva aplicari).

Ce ma mai tenteaza este oferta Yves Rocher cu reducerea de 50% la cel mai scump produs din cos - vreau sa-mi mai iau o sticla de Rose Absolue inainte sa dispara (v-am aratat ieri ce i-am luat mamei si azi dimineata am incercat laptele reparator si mi-a placut mult de tot).

Si nu in ultimul vreau sa anunt castigatoarea blushul Peach de la NYX de care v-am povestit aici. Cea care il va primi este CarmenG. Felicitari, astept mail cu datele tale pentru a-ti expedia coletul.

Later edit: am cedat si mi-am luat Rose Absolue de la Yves Rocher si in seara asta ma duc sa-mi iau si esarfa albastra ca prea imi sta mintea la ea ... ce sa spun? Sunt doar o femeie ... cu pofte. 

10 comentarii

  1. oferta de la yves rocher ma tenteaza si pe mine

    RăspundețiȘtergere
  2. Yeyy!Multumesc mult Camelia. Se pare ca este adevarat ca atunci cand te astepti mai putin vei castiga. Imediat trimit mail :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu ma tot gandesc daca sa imi iau apa exotica parfumata Monoi de la YR. Am avut un ulei de Monoi luat de pe iherb acum ceva timp si atat de bine mirosea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac foarte mult produsele de la Carespot .De la Yves Rocher mă tenteaza luciurile de buze.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pot sa adaug ca cei de la strawberry au extra 10% discount pentru toate parfumurile din oferta?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cami, te-ai risca sa-ti iei parfumuri high-end gen Givenchy, Dior, Chanel de pe FragranceNet? Esti sigura ca sunt originale?

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-am luat Givenchy si n-au fost probleme, dar am spus si in postare ... n-am mai luat de mai bine de 2 ani, deci nu stiu ce mai e acum.

    RăspundețiȘtergere