Sesiune de shopping: cosmetice & bratari

31.1.13

Am profitat de reducerea de 50% a celor de la MUA si am dat o comanda impreuna cu o amica, nu mi-am luat decat cateva produse ... si nu neaparat ca aveam nevoie de ceva, doar curiozitatea este vinovata de aceste cumparaturi. Am incercat trei dintre ele (mai putin Nail Constellation) si imi plac desi ma speriasem un pic de culoarea rujului, pe buze e chiar cuminte si merge la fix cu glossul ... n-au fost bani aruncati aiurea si ma bucur.


Si am dat o noua comanda la Yves Rocher (cu oferta de 50% reducere de care v-am povestit aici) si de data asta mi-am luat Rose Absolue (tare rau o sa-mi para dupa parfumul asta cand n-o sa mai fie disponibil si o sa termin rezervele) si am primit doua cadouri: setul cu fular si bereta (care deja a fost "confiscat" de o prietena) si laptele reparator pentru corp (care imi place la nebunie pe post de crema de maini).


Si cum nebunia pentru bratari nu mi-a trecut si la inceputul anului am avut cateva lire in Paypal de la niste lucruri pe care le-am vandut pe ebay, m-am decis sa-mi fac singura cateva cadouri si mi-am luat niste bratari. Eu v-am spus ca nu te poti pune cu obsesia ...cea neagra a fost un impuls de moment desi m-am mai uitat la ea acum cateva saptamani, insa cea crem o "urmaream" de cateva luni si pana la urma am cedat si nu-mi pare rau deloc. Amandoua sunt superbe.


22 de comentarii

  1. Buna, Camelia :) Imi plac asa mult bratarile pe care ti le cumperi. nu vorbesc doar de cele de acum, ci despre toate pe care le-am vazut aici . Foarte frumoase . O zi buna .

    RăspundețiȘtergere
  2. Lara, multumesc. Si mie imi plac :) Am reusit sa strang multe in ultimul an si nici nu cred ca o sa-mi treaca curand. O zi frumoasa si tie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Camelia. Iti urmaresc zilnic blogul si imi place la nebunie cum scrii. Mai sus scriai ca aveai cateva lire pe paypal - cand mi-am creat contul la ei, mi s-a spus ca nu se pot depune bani in cont... Crezi ca imi poti da si mie un pic mai multe detalii? Eu as fi vrut sa imi depun periodic o suma modesta ca sa pot sa imi cumpara ceva cand se strangeau suficient de multi banutzi

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabriela, eu aveam banii de la niste vanzari facute pe ebay (cum am scris si in postare) - momentan Paypal nu suporta Add funds, deci pentru moment nu ai cum sa alimentezi cu cardul. Poate se va schimba ceva in curand.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ! Sunt una din cititoarele tale din umbra pe care le bucuri in fiecare zi cu postari de suflet sau cumparaturi extrem de tentante. M-ai "imbolnavit" si pe mine cu bratarile :) Am cautat ceva timp pe ebay bratari shambala cum am vazut la tine, dar nu am gasit modelele mai deosebite, ca cea crem de sus. Te rog sa imi spui cum as putea sa le caut . Multumesc foarte mult si o zi cat mai frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  6. mesteacan, da-mi un mail si-ti dau linkul catre vanzator :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoase! Nu mi-am mai cumparat bratari de mult timp, am fost atrasa mai degraba de ceasuri. Bratara crem mi se pare feminina, foarte fin lucrata, imi place mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. of si cand ma gandesc ca mi-a trecut pe langa nas oferta celor de ma MUA :((

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-am luat si eu bilute :D iar bratarile sunt superbe !

    RăspundețiȘtergere
  10. Beauty Tested, eu nu port ceasuri deloc. N-am mai purtat de ani de zile si m-am obisnuit asa. Mi-am luat anul trecut unul, dar nu l-am purtat decat o data. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Silvia, si eu sunt curioasa sa le incerc ca pe cele luate de pe ebay mai mult le-am aruncat cand am deschis coletul. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. SI eu mi-am luat de pe ebay o cutiuta dar mi se decolorau rapid si deveneau argintii sau transparente. Sper sa reziste mai bine cele de la mua.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna Camelia . Si eu am facut aproximativ aceeasi comanda la Yves Rocher, doar ca in locul setului cu fular si bereta eu mi-am ales o crema cu care ma inteleg foarte bine . Vroiam neaparat sa detin si eu parfumul Rose Absolue, pentru ca nu stiam cum miroase si am citit doar de bine despre el, atat la tine pe blog cat si pe alte bloguri . Nu vroiam sa se scoata din oferta lor fara ca eu sa nu fi stiut macar cum miroase :) . Din pacate am avut ghinion , nu este deloc pe gustul meu, am dat un singur puf pe incheietura mainii si dupa cateva minute am mers sa ma spal pentru ca efectiv nu l-am mai putut suporta,asta e :) . Bratarile pe care le-ai ales sunt superbe sa le porti cu mare placere . (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  14. Bratara bej arata tare bine! Nu prea port eu de obicei bratari, mi-e mila sa le plimb prin spitale toata ziua, dar asta chiar imi place! O zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  15. O sa ma faci sa pacatuiesc numai cu privitul..bratarile sunt slabiciunea mea (pe langa oje) si trebuie neaparat sa ma temperez.Am si eu o colectie dar unele cred ca ar trebui sa isi gaseasca o stapana mai tinerica pentru ca nu prea mi se mai potrivesc.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt foarte frumoase bratarelele, foarte originale. Sunt curioasa de concealerul de la MUA si de nail constelation. Poate ni le arati mai indeaproape si ne spui ce pot face :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamne, ai un gust la bratari... <3 <3 <3 sunt superbe, imi plac tare mult. O intrebare: porti mai multe bratari la aceeasi mana sau cate una?

    RăspundețiȘtergere
  18. Anamaria, asa se intampla cu parfumurile - depinde mult de piele si de gusturi. Poate reusesti sa faci un schimb cu cineva. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  19. Gabriela, eu le tot port dupa un an, dar sa stii ca la munca si eu le scot ca ma incomodeaza la ceea ce fac. :)

    Enchanted Ana, eu deocamdata nu am bratari despre care sa spun ca nu mai pot sa le port datorita varstei. :)

    Gabriela Streche, concealerul chiar imi place, e cremos, a fost o alegere inspirata. :)

    coshuletzul_colorat, depinde de ce stare am - la mine totul e cu stare, insa de cele mai multe ori port doar una sau doua.

    RăspundețiȘtergere