An nou, produse noi

19.1.13

In ultimele zile am primit cadouri ... nu stiu daca sa le spun cadouri intarziate (chiar nu cred ca asta sunt, dar as putea sa le consider si asa) sau nu. Le-am primit, imi plac si de abia astept sa le folosesc, mai ales ca nu ma asteptam sa le primesc ...

Setul sleek.look de la Matrix este format din sampon, balsam, masca si fiolele tratament si chiar sunt curioasa cum se va comporta pe parul meu cret de la mama natura care se lasa imblanzit foarte greu. O sa incep sa-l folosesc saptamana viitoare pentru ca in sfarsit am "scapat" de K-Pak de la Joico.


Si daca ma decid ca parul intins nu este de mine (ceea ce este foarte posibil) am primit doua produse Catwalk de la Tigi din gama Curl Rock: sprayul si boosterul pentru bucle definite si care rezista. Stiu ca am mai avut ceva din gama asta acum cativa ani, dar nu-mi amintesc ce anume.


Produsele Aldo Vandini sunt primele pe care le cumpar atunci cand ajung in Austria (le-am luat atat din DM, cat si din Muller), am incercat multe game de la ei - imi amintesc doar ca produsele care mi-au placut cel mai mult aveau un ambalaj verde (si daca nu ma insel erau dintr-o gama Hydra/ Hydro ceva), dar ultima data nu le-am mai vazut pe rafturi. Mastile de fata de asemenea imi plac la nebunie si de cate ori am ocazia imi fac stoc, asa ca atunci cand am primit setul cu aloe vera (lotiune de corp, crema de maini si gel pentru picioare) m-am bucurat pentru ca n-am mai folosit de ceva vreme produsele lor.


Si nu in ultimul rand am primit doua produse de la Yves Rocher: parfumul Flower Party (despre care v-am mai povestit pe blog si v-am spus ca-mi place primavara si vara) si un fond de ten pudra pe care chiar sunt curioasa sa-l incerc mai ales ca mi s-a terminat cel de la Lily Lolo.


Voi ce cadouri ati primit in ultima vreme?

11 comentarii

  1. Tot timpul descorpar la tine branduri pe care nu le cunosc. Sunt curioasa de primul set de par, mai ales de tratament.
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumoase..ai buni sponsori de iti trimit atatea cadouri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fede, imi place sa incerc lucruri noi - de la Matrix am mai avut produse si mi-au placut :)

    irina andreea, sunt cadouri primite de la prieteni, nu mi le-a trimis nici un sponsor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut si eu o lotiune de corp Aldo Vandini Spicy. Persista mirosul pe piele.

    RăspundețiȘtergere
  5. ma intereseaza primul set , nu stiam de el !

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant setul ala pentru bucle definite! o sa ma uit si eu de el pentru ca am parul cret de la mama natura :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu placere!
    Cel mai recent cadou pe care l-am primit este un set Trussardi Donna, cu apa de parfum si alte doua mini-produse. Am fost foarte incantata :).

    RăspundețiȘtergere
  8. Hmm, ce de bunatati! Abia astept sa faci review-uri la ele sa vad care ma tenteaza si pe mine :) Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  9. Tare mi-ar placea sa faci review la produsele Catwalk , insotite de fotografii :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Alexandra, mie mi-au placut multe din produsele incercate.

    coco, Matrix are multe game create special pentru anumite probleme ale parului.

    CarmenG, sunt mai multe produse in gama aia, inclusiv sampon si balsam, parca si o crema de definire a buclelor, si cred ca si spuma ... cred pe asta o si am ...

    RăspundețiȘtergere
  11. Beauty Tested, un parfum nou e intotdeuna un motiv de bucurie, nu? :)

    Anca M., pe masura ce le folosesc o sa scriu despre ele.

    MoGio, review sigur vei vedea, dar poze nu cred - nu am nici timp si nici resurse (omenesti) pentru asa ceva.

    RăspundețiȘtergere