Obsesia momentului & altele

11.1.13

Nu stiu ce iese din postarea asta, eu sunt cam ametita si vreau sa fac multe lucruri si le fac haotic, le fac dar intr-un ritm nu prea placut ... asa ca postarea asta cred ca o sa fie exact cum e starea mea acum.

De cateva zile ma mananca toata pielea, nu stiu de ce ... poate am facut vreo alergie (desi nu vad la ce) sau poate pe sistem nervos (m-am cam agitat in ultimele zile). Si mi s-a intamplat si pe fata ... pe maxilar in partea stanga si m-a salvat Control Cream de la Mario Badescu (am mai avut o mostra, trebuie neaparat sa cumpar varianta full size mai ales ca e la oferta pe Carespot - o gasiti aici), dupa 2 aplicari (seara si dimineata) mi-a disparut roseata si nu ma mai mananca pielea. Asa ca obsesia mea de cateva zile este Control Cream, sper sa ma mai tina cateva zile mostra pe care am inceput-o.

Imi doresc un fond de ten nou, am vrut sa profit de reducerile de la Illamasqua (le gasiti aici) si sa-mi iau Rich Liquid dar nuanta mea nu este disponibila, asa ca in final am profitat de ultima zi de reducere de la feelunique.com si mi-am luat Fit Me de la Maybelline de care am citit/ auzit lucruri bune.

De luni (ca doar asa e bine, nu?) am inceput sa iau iar vitamine si niste suplimente si parca simt ca am mai multa energie, iar la micul dejun am mancat numai fructe si nu e rau deloc. Si vreau sa reincep sa iau Omega 3 dupa o pauza de 3 luni in care n-am luat absolut nimic (va spuneam mai demult ca am renuntat sa mai iau pastilele de tensiune si inima pe care le iau de cand am avut infarctul, dar n-am dat detalii). Intr-o dimineata m-am trezit si mi-am spus "de azi refuz sa mai fiu un om dependent de pastile" si m-am comportat ca atare, mi-am verificat tensiunea si pulsul periodic, mi-am facut analizele si nu e nici o problema, asa ca nu am de gand sa mai revin la pastile. Cred ca totul tine de mintea noastra ... asa ca eu sunt cea mai mare obsesie a mea acum.

Deci ... simt ca e un nou inceput ... din toate punctele de vedere, chiar daca pentru moment e unul mai ametit.

8 comentarii

  1. Am ajuns si eu la concluzia ca nu e bine sa te tot gandesti "daca patesc aia , daca am aia" . In urma cu cateva saptamani eram prea agitata , ma gandeam la toate alea pentru ca am cateva dureri dar mi-am propus sa fac analizele o data pe an(tinand cont ca nu le-am mai facut de nu stiu cat timp) si sa fiu mai atenta la ce mananc.

    RăspundețiȘtergere
  2. M and M, eu nu gandesc asa, dar e si mai bine sa gandesti ca totul va fi bine. :)

    Elena, multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ai idee cat e transportul de la Illamasqua?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mirela, nu, dar parca peste 70 lire e gratuit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cu greu ma abtin de la atatea reduceri :)) In cateva zile imi vine comanda de pe lookfantatic.com, can wait! Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte bine faci ! pastilele , dupa parerea mea,,nu sunt bune. doar cateva dintre ele sunt neaparat necesare. majoritatea oamenilor sunt comozi si prefera decat sa aiba grija de alimentatie , sa faca putina miscare , sa ia pastile . insa in cazul celor care au tensiunea foarte mare, peste 17 constant, dupa parerea mea , intra in acele "exceptii" care trebuie luate..se pot face foarte usor accidente vasculare si alte nenorociri la tensiune foarte mare. in rest ,, incercati sa nu luati si o sa vedeti ca o raceala trece si de la sine cu un ceai si caldura,cel mult o aspirina . eu sunt anul 5 la farmacie,,si va zic ca nu iau pastile,,au multe efecte nedorite, si pe deasupra nu lasa organismul sa isi faca singur treaba,,ca pentru asta exista imunitate. iar antiinflamatoarele sunt cele mai nocive posibil. incercati sa eliminati cauza nu efectul .Bineinteles,este doar parerea mea, nu doresc sa supar pe nimeni cu ea. va pup si iti doresc multa sanatate , Camelia !

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu neaparat de ce, dar postarea ta de azi mi se pare foarte pozitiva si a reusit sa ma faca si pe mine sa fiu mai optimista. Personal, as fi interesata sa stiu ce fel de vitamine iei, cu atat mai mult cu cat spui ca deja simti efecte benefice. Te urmaresc cu drag...

    RăspundețiȘtergere