NYX Blush - Peach

16.1.13

Am cumparat blushul Peach de la NYX acum cateva luni la o comanda pe siteul celor de la Makeup Shop dar n-am apucat sa scriu despre el pana acum. Am un blush mozaic (12 Dare) de la NYX care imi place mult si-l folosesc des asa ca am zis sa incerc Peach pentru ca mi s-a parut convenabil la 28 ron pentru 5,2 grame de produs si eram curioasa de ce e asa laudat pe Youtube acest produs (ma refer la toata gama de blushuri, nu la culoarea asta in mod special).


Peach e orice alta culoare numai o nuanta de piersica nu (dar la NYX se poarta ca denumirile sa n-aiba nici o legatura cu nuanta produsului - cel mai bun exemplu e glossul Beige care e un roz superb) asa ca nu ma incanta foarte tare culoarea pentru ca mai am un blush aproape identic si nici nu port des blushuri roz (cand l-am incercat mi s-a parut ca e mai degraba Pinky si ca a fost etichetat gresit), de aceea nici n-am scris despre el pana acum pentru ca nu l-am folosit foarte des.


Textura imi place, este pigmentat, se aplica usor si rezista destul de bine pe ten asa ca n-am ce sa spun negativ despre el, doar ca daca viitoare o sa caut swatchuri inainte de a cumpara (as vrea sa-mi iau Angel si Pinched) desi am cautat si acum si ce-am vazut pe internet nu seamana deloc cu ce-am primit. Ramane un mister de ce Peach comandat de mine e roz si nu are nimic din ce-am vazut eu ca e de fapt pe alte bloguri.

Voi aveti blushuri de la NYX? Cum vi se par? Corespund culorile?

Later edit: daca vreuna dintre voi isi doreste acest blush si nu o deranjeaza ca l-am folosit de cateva ori, lasati-mi un comentariu si am sa aleg o castigatoare care sa-l foloseasca (decat sa stea uitat in sertarul meu)

11 comentarii

  1. buna,m-ar interesa sa castig acest blush nyx deoarece mai am produse de la ei (glossuri si rujuri) si stiu ca sunt de buna calitate dar nu imi permit sa imi cumpar momentan. multumesc frumos:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Rozul perfect!Eu doar nuante de acest gen pot folosi pentru ca restul parca ma subtiaza mult prea mult si doar rozul imi mai da putin culoare in obraz fara sa par bolnavicioasa..
    Acum folosesc ultima dara dintr-un fard de obraz de la Flormar, dar recunosc ca uneori am trisat si l-am folosit putintel si pentru machiajul ochilor.Oare e gresit?:))..

    RăspundețiȘtergere
  3. Toata lumea lauda produsele Nyx dar pana in acest moment n-am reusit sa-mi iau niciunul din diferite motive. Mi-ar face placere sa incerc acest blush mai ales ca e si o nuanta care mi se potriveste. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. E o nuanta draguta, n-am incercat niciun blush NYX, dar nu ma inscriu la giveaway, inca invat sa folosesc blushurile. Eu-s deschisa la ten, dar nu ma vad cu roz, am un blush roz de la essence care nu e pigmentat, asa ca abuzez de blushul MUA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am Dusty Rose si e frumos, fff fin macinat, dar nu e chiar nuanta mea favorita. Tind sa intind mana dupa corai mai degraba. Bine ca am vazut cum e Peach, ca si mie mi se parea ciudata nuanta pe net.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am angel si seamana foarte mult cu asta al tau, m-as aventura chiar sa zic ca e identic. Cred ca a fost etichetat gresit. Ca si textura si rezistenta imi place, de fapt e blush-ul meu preferat, il folosesc de aproape un an la aproape fiecare machiaj.
    Nu stiu daca e necesar sa mai mentionez, nu ma inscriu la GA avand in vedere ca am un blush (aproape) identic acasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi doresc sa incerc acest blush,chiar imi place mult culoarea.Nu am incercat niciun blush de la nyx,m-am gandit sa incep cu cele crema :X

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar voiam sa-l achizitionez la o viitoare comanda pe cherryculture (pandesc o reducere), chiar mi-ar placea ceva roz pentru ca am un blush in nuante piersicii, dar mi-ar trebui si ceva asortat pentru machiajele mai reci.
    Deci da, I'm in!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie imi place mult culoarea acestui blush, rozul este singura culoare pe care o port pe obraji.

    RăspundețiȘtergere
  10. Oau, e giveaway si doar 9 comentarii?!
    Eu am un blush crema de la ei, imi place fff mult. Evident, culoarea nu corespunde, insa mi s-a potrivit. Nuanta e 'natural' si daca aveam tenul olecuta mai inchis nu s-ar fi vazut deloc. Ce bine ca sunt stafie :))))
    As incerca si eu blushul pudra :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place culoarea. Si eu sunt in cautarea lui 'Pinched' :)

    RăspundețiȘtergere