Despre iubire, viata si moarte

12.1.13

Azi e ziua lui tata (daca as fi scris postarea asta anul trecut as fi folosit timpul trecut si as fi spus "era") dar azi simt lucrurile diferit. Daca ar fi trait ar fi implinit 58 de ani, dar spre deosebire de alti ani ziua asta nu este trista ... acum ceva timp m-am revazut ca o fosta colega de liceu si mi-a spus ca ea in fiecare an de ziua Ilincai (o colega care a murit intr-un accident cand am terminat liceul) ii spune La multi ani! si mi s-a parut ciudat ... insa azi imi dau seama ca are dreptate.

De ce sa ne intristam gandindu-ne cati ani ar fi implinit cineva in loc sa ne bucuram sufletul gandindu-ne la anii cand i-am avut alaturi si ne-am bucurat unii de altii. Prefer sa gandesc asa decat sa-mi amarasc sufletul cu lucruri care ma intristeaza ...

Atunci cand vine vorba de relatii, timpul nu are nici o importanta, cel putin din punctul meu de vedere ... legatura dintre mine si tata nu se va rupe niciodata, asa cum n-o sa dispara nici iubirea dintre noi si nici moartea si nici un numar de ani n-o sa schimbe lucrurile astea ... 

Te iubesc si mi-e dor de tine ... O sa beau un pahar de vin, o sa mananc ceva bun asa cum ti-ar fi placut tie si o sa ma gandesc la tine ... si stiu ca ma vezi si stii ce simt.

La multi ani, tata! (acolo unde esti) 

20 de comentarii

  1. Cei dragi ne vor ramane mereu alaturi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Emotionanta postare! La multi ani tatalui tau chiar daca situatia e diferita fata de aniversarile obisnuite. Paharul sus!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani pentru tatal tau!

    RăspundețiȘtergere
  4. imi pare sincer rau ptr. cele intamplate, stiu cum e sa suferi din motive de familie, La Multi Ani oriunde a-ti fi!!! <3 :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Asemeni tie si eu anul trecut de 6 decembrie am spus La multi ani,desi el nu mai e....astazi am fost la el,prima data anul asta si din instinct sau poate ca asa trebuie i-am spus la multi ani pe noul an si de acolo de unde sa ma pazeasca pe mine si pe mama....asa ca azi La multi ani si tatalui tau si sa aiba grija de tine de acolo de unde e.

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani tatalui tau! Mi-au dat lacrimile cand am citit postarea:(

    RăspundețiȘtergere
  7. Camelia, atat de emotionanta este postarea, incat mi-au dat lacrimile ...

    RăspundețiȘtergere
  8. De multe ori ma incurc in cuvinte cand vine vorba de mama si evenimentele ce o implica.
    Indiferent unde e, e frumos sa cred si sa simt ca inca e printre noi, chiar si spiritual.

    O seara linistita!

    RăspundețiȘtergere
  9. sa stii ca o sa fac si eu la fel...cred ca asa ar dori si tata ! multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  10. Mereu te citesc, insa nu mereu comentez, dar de data asta mi-ai dat fiori. Nu vad viata mea fara tatal meu si stiu ca trebuie sa-ti fie foarte greu azi:(. Fii puternica!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cel mai bine e sa ii pastram in inimile noastre cum ii stiam noi mai fericiti si mai frumosi, si sa credem ca sufletul lor se simte la fel. Vor imbatrani la fel de frumos in suflletul nostru :)

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani tatalui tau! Dumnezeu sa-l aiba in paza!

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi ani tatalui tau. Si eu ma gandesc la fel la bunicul meu, de ziua lui, cu cel mai mare drag dar cu mai multa emotie. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani tatalui tau! E mandru tare de tine, de acolo de unde ii, mereu iti va fi aproape, esti deosebita! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani tatalui tau! :)
    Ma bucur pentru ca gandesti asa, eu oricat incerc nu pot, inca plang cand ma gandesc, desi au trecut ani de zile..probabil trebuie sa mai cresc, ca sa pot intelege viata :)

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi ani tatalui tau..multi ani am suferit si noi cu aceste ocazii, ne-a durut si ne-am revotat impotriva doctorilor, a celui de sus si a tuturor celor ce pareau sa il fi uitat pe tatal meu.
    Acum imi place sa ii vorbesc, sa ii regasesc din trasaturi in copilasii mei si sa imi imaginez ca imi e si imi va fi alaturi mereu, indiferent de ce va fi.
    De vreo 3 ani ii impodobesc bradutul pe care l-am plantat langa mormant si vreau sa cred ca imi zambeste pentru asta.Anul trecut, sotul meu mi-a ghicit un gand ascuns si a tras masina aproape de cruce, de i-am pus un cd de colinde in timp ce il impodobeam.M-am bucurat enorm de mult ca m-a inteles si acum stiu ca l-a iubit pe tatal meu asa cum l-am iubit si eu, desi l-a cunoscut destul de putin.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mi-au dat literalmente lacrimile cand am citit poastarea ta. Sunt foarte emotiva atunci cand vine vorba despre un subiect atat de fragil si chiar mi se intampla uneori sa imi spun "Nu vreau sa aflu sentimentul de a pierde pe cineva drag pentru totdeauna...".

    RăspundețiȘtergere
  18. Emotionanta postarea si ma bucura gandirea ta pozitiva! Ai dreptate

    RăspundețiȘtergere