Korres Lip Butter - Pomegranate

23.1.13

Am auzit de atatea ori de untul de buze de la Korres, incat cand l-am vazut la oferta pe StrawberryNET a "trebuit" sa-l iau, sa-l incerc si sa ma conving. Si-l tot incerc de cateva luni ... varianta pe care vi-o arat azi este cea cu rodie (mai am inca doua si nici unul nu m-a fascinat, dar cel mai mult l-am folosit pe cel cu iasomie) si puteti sa vedeti si din poze ca nu il folosesc foarte des.


 
Eu am luat 3 bucati la oferta (nu-mi amintesc pretul exact, dar a fost 30-50 ron/ tot setul, mult mai putin decat costa o singura bucata) si le-am incercat pe toate. Nu pot sa zic ca sunt proaste, dar nici nu pot sa spun ca sunt vreo minune.


Ambalajul nu ma incanta deloc (trebuie sa folosesc o pensula - am luat in decembrie si varianta la tub pentru niste cadouri si mi se pare mai practic ambalajul ala), nu-mi place mirosul (la nici una din cele 3 variante - asta e o optiune personala, deci sunt subiectiva), textura e ok (eu ma asteptam sa fie altceva, dar din nou nu pot sa judec un produs dupa ce imi imaginam eu ca e) - efectul: hidrateaza, coloreaza usor buzele (cele care au culoare), insa nu mi se pare ca efectul tine mult.

Le-as mai cumpara? Grea intrebare ... poate in varianta la tub si doar daca le-as mai gasi la o oferta cu o super reducere. Stiu ca sunt multe persoane care adora unturile astea de buze, dar mie nu mi se par fenomenale. Sunt bune ... si atat.

Daca le-ati incercat sunt curioasa care e parerea voastra despre ele.

6 comentarii

  1. Eu nu le-am incercat inca , dar nici nu le-as cumpara , nu-si justifica pretul .In schimb folosesc balsamul de buze de la Yves Rocher , de care sunt foarte multumita atat calitate cat si pret . Am vazut ca a aparut varianta cu zmeura si abia astept sa o cumpar .(Ana)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu le-am incercat , folosesc pe post de balsan unt de cacao nedezodorizat...mmmm...natural !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am luat unul cu gutui de pe lookfantastic.com, chiar ma uitam zilele trecute la el si nu il folosesc. Acasa am pensula dar nu am nevoie si la birou/afara nu am pensule la mine. Nu e nici textura f ok, nici mirosul. Nu m a convins deloc. De fapt da, m a convins sa nu mai iau niciodata lip balm la borcanel (mai am unul tinted de la mac pe care tot asa, nu-l folosesc).

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu l-am incercat. L-a primit cadou acu ceva timp in urma, dar nu stiam nimc despre el. Acum cand l-am in poza la tine, mi-a sarit in ochi si am zis "wow, astaa il am si eu :))"
    Mie im place sa-l folosesc pe post de ruj, pt ca eu nu folosesc ruj niciodata deoaree nu am incredere in ele. Al meu e rosu si pigmenteaza bine buzele, doar ca tine putin. In rest, nu are mare efect asupra buzelor. Daca ar fi sa-l cumpar eu, nu as face-o :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e practic ambalajul, dar ce dragut arata! :) Si produsul in sine are o culoare interesanta, pacat ca nu-ti place mirosul, cand am citit titlul postarii m-am gandit automat la cat de bine ar mirosi.

    RăspundețiȘtergere
  6. m-a tentat la ultima comanda dar nu l-am cumparat pentru ca aveam deja un produs asemanator si am zis ca nu e czaul sa incerc altul. Acum ma bucur ca am luat decizia sa nu-l adaug in cos.

    RăspundețiȘtergere