Vorbe despre ... ce va urma

27.1.13

Ieri nu m-am simtit bine ... si nici azi nu ma simt grozav si nu am chef sa fac nimic. M-am dat jos greu din pat si parca si acum ma misc in reluare. N-am nimic in plan pentru astazi, singurul lucru cert este ca voi face o baie si ma voi relaxa ... probabil o sa ma uit la un film, o sa-mi fac o cana de ceai si cam atat.

Saptamana asta am primit o gramada de produse pe care le voi testa in perioada urmatoare (o parte din ele vi le-am aratat deja pe Facebook) si nu stiu daca are sens sa fac o postare sa vi le arat. Este vorba de produse de la Mario Badescu, Paula's Choice, o crema de la Apimond, ceva pentru par si inca cateva ... Spuneti-mi voi daca vreti detalii si poze ... sau asteptati sa le fac incerc si sa va povestesc despre ele.

In curand blogul va atinge 1.000.000 vizualizari, sincer va spun ca mi se pare o cifra uriasa ... n-am plecat cu nimic in gand cand am pornit blogul, n-am urmat vreun plan, n-am avut vreo tinta, nu ma pricep la strategii de crestere si altele de gen ... pur si simplu am scris dupa cum am simtit, despre ceea ce ma intereseaza pe mine ... si astea sunt rezultatele. Am decis insa sa sarbatoresc cumva cifra asta si in luna februarie voi oferi cuiva un premiu ... n-am sa intru in detalii acum, va spun doar ca este vorba de MAC.

Mai devreme m-am uitat prin "colectia" (asa nu-mi place cuvantul asta) mea de produse pentru machiaj si am descoperit ca am multe produse care seamana foarte mult intre ele, asa ca m-am gandit ca n-ar fi rau sa incep o serie de postari in care sa vi le prezint. Maine va fi prima si subiectul este rujul Viva Glam V de la MAC.

Va las cu Bella ... care s-a saturat sa ma vada cum tot fac poze si incerc produse pe mana si a venit si ea sa vada ce si cum ... o duminica seara placuta va doresc!


18 comentarii

  1. Te imbratisez cu drag, Camelia, sa-ti fie mai bine! O inteleg pe Bella, asa face si al meu Ukko, daca vede ca nu-l bag in seama incepe sa-mi dea cu labuta peste mana cu aparatul :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru vizualiari :* foarte draguta catelusa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bella este dulce foc, sa o pupi din partea mea :) . Felicitari pentru progresul blogului si sper sa te simti mai bine . Cat despre produsele care le-ai primit recent mi-ar placea sa ne arati exact ce ai primit si pe masura ce le folosesti sa faci si cate un review . (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Camelia , asa se intampla cand faci lucrurile cu drag,,ai mai mult spor decat atunci cand le faci cu un anumit scop,,cum poate au facut multe din fetele care si-au facut blog doar pt vizualizari . Felicitari ! si sa speram ca o sa fie din ce in ce mai multe cititoare ! :) O saptamana frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  5. ce dulcica e Bella :).


    1.000.000 de vizualizari e, intr-adevar, mult! in seara asta cred ca le atingi. sper sa mai aduni si alte milioane si sa ne incanti cu postarile tale. chiar daca nu comentez foarte des, sunt aici ;).

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce dragalasa e asta mica!
    Felicitari pentru vizualizari si sa se stranga si mai multe pentru ca meriti.Sper ca te simti mai bine! O seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  7. E adorabila Bella! Sa-ti traiasca! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. De foarte multe ori citesc pe blogul tau ca nu te simti bine,ca te simti slabita,ametita...si cred ca te joci cu sanatatea ta neluindu-ti pastilele de inima.Bineinteles,nu te cunosc si nu imi permit sa iti dau sfaturi,erau doar niste ganduri...O seara frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumim :)

    Carmen, nu are nici o legatura starea mea de rau de ieri cu inima, nu-mi permit sa ma joc cu sanatatea mea ... o seara placuta si tie!

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari pentru milionul de vizite, la cat mai multe! :)
    Sper ca te simti mai bine si ca incepi saptamana cu zambetul pe buze.
    O pup pe Bella pe mustacioarele ei albe! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Camelia, sper si iti doresc sa te simti mai bine. Astept review, asa cum ti-am mai scris, la Apimond si Paula`s Choice pentru ca m-ar interesa si pe mine sa le cumpar. Felicitari pentru blog si tine-o tot asa! :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Tocmai de aceea te urmaresc, ca nu esti axata pe a aduna cititori cu japca (de genul daca ajung la x mii de cititori fac giveaway), nu faci review-uri nesincere doar de dragul de a primi produse gratis si alte strategii de marketing pe care din pacate le observ tot mai des la multe bloggerite. In plus nu scrii doar despre cosmetice si machiaj ci pastrezi si o parte personala a blogului ceea ce ma face sa cred ca nu esti doar o "makeup freak" ci chiar iti pasa de cititori si o faci cu suflet. Tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi place catelusa ta la nebunie! Toata ziua m-am jucat cu o catelusa si acum incerc sa ii conving pe ai mei sa ne cumparam una.
    Sper sa te simti mai bine si sa ai o saptamana buna! Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  14. Vai imipare rau sa citesc ca nu te simti bine.Iti doresc insanatosire grabnica si iti pup pe Bella pe nasuc :* si pe tine pe obrajor :*

    RăspundețiȘtergere
  15. 1.000.000 vizualizari?? Asta da performanta care sa iti ridice moralul! La cat mai multe!
    De-abia astept review-uri dupa produsele Paula's Choice!
    O zi excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc pentru mesaje, nu prea am avut timp de nimic ieri si azi ... insa apreciez gandurile voastre. :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Felicitari!!! Si mie mi se pare o cifra WOW. Le meriti din plin.
    Mi-ar placea sa va o postare cu toate produsele pe care le ai de testat un perioada urmatoare...sunt curioasa, mai ales ca pe FB nu pot sta foarte mult si mai pierd din noutati.

    RăspundețiȘtergere