Dior Diorskin Nude Natural Glow Sculpting Powder - Sable Rose (032)

10.1.13

Produsul asta sta de ceva vreme in sertarul meu si pana acum cateva saptamani nu i-am acordat nici o atentie pentru ca pur si simplu nu gasisem o metoda sa-l aplic si sa-mi placa (mi se pareau dungile prea inguste si nici o pensula nu reusea sa ia o singura culoare si ma tot intrebam cum naiba se aplica de fapt). 


L-am cumparat in varianta tester de la un vanzator de pe ebay la un pret foarte bun si de-abia asteptam sa-l testez pentru ca fondul de ten din aceeasi gama este preferatul meu si de abia astept sa-l achizitionez din nou. Dar a durat ceva pana sa ma imprietenesc cu pudra asta ...


... si acum imi place la nebunie. Pentru cele 2 culori de sus (iluminatorul si blushul folosesc o pensula oblica si aplic pe pometi direct si efectul este imediat - pometi sculptati si ten luminos), iar partea de jos o folosesc peste fondul de ten atunci cand vreau o acoperire mai buna.

Am incercat si sa trec o pensula mai mare peste toate trei culorile si sa o folosesc ca o pudra de fixare pe toata fata, insa nu-mi place ... insa folosita "pe bucati" e de vis.

Textura este superba si se aplica foarte usor, chiar nu inteleg ce m-a facut sa astept atat pana s-o folosesc. Nu stiu daca as plati pretul intreg pentru acest produs, dar consider ca am facut o afacere buna si daca o mai gasesc in varianta tester sigur o sa o iau iar.

Sunt curioasa sa incerc si alte produse din gama Diorskin Nude (tot urmaresc corectorul pe StrawberryNET poate il prind la vreo oferta).

Vi s-a intamplat sa va indragositi de un produs dupa ce in prima faza nu v-ati inteles deloc?

5 comentarii

  1. Da, mi s-a intamplat si mie tot cu un blush, de fapt cu doua. Unul de la Guerlain si celalalt Dior. La inceput mi s-au parut tari ca piatra, dar apoi tot incercandu-le si tot trecand cu pensula peste ele, parca si-au "revenit" si-s mai cremoase. :P
    Nu stiu cat a costat, dar oricum ai facut o afacere buna daca ai gasit tester pe ebay.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce pret a avut?
    Arata foarte frumos, imi place!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-mi amintesc exact, dar nu mai mult de 20 dolari.

    RăspundețiȘtergere
  4. superbe culori! si cred ca si textura e de vis!
    nu am incercat nimic de la Dior dar chiar m-ai facut curioasa cu acest blush :-? uite asa cheltuiesti fara rost :)) vezi un asemenea blush si nu mai conteaza ca mai ai 3 pe care nu le-ai terminat :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Am mai vazut pudra asta si mereu m-a atras. :X

    RăspundețiȘtergere