MUA Brush-On Concealer Pen

14.1.13

La ultima comanda data pe siteul celor de la MUA (cand a fost reducerea de 35%) am pus in cos si acest concealer sub forma de stilou din curiozitate. Nu-mi amintesc care dintre cele doua variante disponibile am luat-o si pe el nu scrie nicaieri (era trecut pe cutie daca imi amintesc bine) dar tind sa cred ca este Radiance.

Cand l-am scos din cutie si l-am deschis am ramas socata (la propriu) pentru ca m-a lovit un miros puternic si prima mea reactie a fost sa-l arunc direct la cos, dar mi-am amintit ca am mai patit asa cum un produs in trecut si de vina era ambalajul de carton asa ca am aruncat cutia si am zis ca il deschid iar peste cateva zile sa vad daca mai miroase sau nu.

Si nu miroase ... cea care mirosea oribil era cutia de carton pe care am aruncat-o ... asa ca am zis sa vad cum e daca tot am trecut de socul initial. Si a urmat a doua dezamagire: daca ati mai folosit produse de genul asta stiti ca trebuit rotit de cateva ori ca sa iasa produsul ... am rotit si am auzit un zgomot ca si cum s-a dat peste cap si n-a iesit nimic. Si am vrut din nou sa-l arunc la cos, dar am zis sa mai incerc o data pentru ca eram curioasa de cum e produsul in sine ca de ambalaj ma convinsesem.

Si a iesit si produsul intr-un final, numai ca nu pe unde trebuia ci in partea de jos a pensulei (exact cum se vede si in poza de mai jos - am facut-o tocmai ca sa vad arat acest aspect) si in prima faza mi s-a parut ca are un miros ciudat, dar cred ca era doar mintea mea ... pentru ca nu se simte nici un miros neplacut.


Produsul in sine nu e rau, acopera binisor, textura e ok, dar cand il vad cum iese si ce mizeria face si-mi amintesc de cutia de carton si de cat am rotit la el sa iasa ceva nu-mi vine sa-l folosesc si zace aruncat intr-un colt de sertar.


Il recomand? Nu (produsul nu e prost, insa amabalajul este oribil si strica tot)

5 comentarii

  1. Seamana la sistem cu Farmasi corector lichid, insa cu acela nu am avut probleme, i-am facut si review :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu il am pe cel de la Farmasi care are exact acelasi tip de ambalaj. Am invartit si eu minute in sir pana a binevoit sa iasa.. Dar macar iese pe unde trebuie. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut un gloss ELF cu acelasi ambalaj si intradevar e dificil de folosit, curge peste tot mai putin pe unde trebuie, face mizerie si se strica foarte repede, se blocheaza. Nu e cel mai fericit ambalaj din pacate. Poate poti totusi sa scoti concealer-ul din "stilou" si sa-l pui intr-un recipient mic.Daca tot ai dat banii pe el si e ok, pacat sa nu-l folosesti :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am un corector de la Avon care se comporta exact la fel, cred ca asa sunt toate de acest tip. Din pacate acela nu acopera f bine asa ca, daca treci peste ambalajul incomod, te poti bucura de acesta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Portraitinblack, n-am incercat nimic de la Farmasi pana acum, o sa citesc cum ti s-a parut.

    AlexantzA, mai norocoasa tu sau poate cei de la Farmasi au investit mai mult in ambalaj. :)

    La Sueta cu Nicole & Papadiile Ruxandrei, se pare ca e problema generala cu ambalajele de tipul asta. Poate o sa-l transfer in ceva pana al urma.

    RăspundețiȘtergere