Shopping din dulap: TRESemme FreshStart Refreshing Mist

7.1.13

Saptamana trecuta am tot iesit cu o prietena care a venit in vizita din SUA dupa cativa ani buni in care nu ne-am vazut si dupa fiecare iesire parul meu mirosea oribil de la fumul de tigara si nu puteam sa ma spal in fiecare seara si mi-am amintit ca am un spray de par de la TRESemme (l-am mai avut acum vreo 2 ani si mi-a placut dar uitasem de el) si am zis ca e momentul ideal sa-l scot la lumina.


Si functioneaza ... chiar daca lista de ingrediente nu e nemaipomenita (alcool, parfum) pe mine m-a salvat de cateva ori la rand ... aplicat de cateva ori pe par mi-a scos tot mirosul de fum de tigara din par, mi-a lasat parul matasos si usor de pieptanat cu un miros usor de citrice.

L-am testat din nou zilele trecute dupa ce-am gatit ceva si-mi mirosea parul a mancare si ma grabeam sa plec undeva, deci nici gand sa am timp sa ma spal ... si m-a surprins din nou. A neutralizat mirosul nu tocmai placut din parul meu si mi-a lasat acelasi par matasos si stralucitor.

Nu este un produs pe care sa-l folosesc zilnic, insa in situatii de genul celor de mai sus este ideal si cred ca este de mare ajutor. Si asa mi-am amintit si eu de ce mi-a placut asa mult in trecut si de ce trebuie sa ma uit mai des la ce produse mai am prin sertare.

Ati incercat vreun produs de acest fel?

Il gasiti aici la pretul de 23 ron, iar daca sunteti interesate de produsele TRESemme gasiti pe site cateva oferte promotionale foarte interesante (este magazinul vanzatorului de pe okazii de care v-am mai spus in trecut si gasiti si produse John Frieda, Desert Essence, Biore si St.Ives)

8 comentarii

  1. Chiar ieri ma uitam pe site si ma gandeam daca este vorba despre acelasi vanzator. Ma tenteaza sa dau si eu comanda dupa ce am vazut atatea review-uri pozitive pe blogul tau si mi se par si foarte convenabile la pret.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut produsele astea la toate fetele pe youtube si tare ma enervam ca nu stiam de unde sa le cumpar dar cu ajutorul tau am gasit. Mi se pare si tare ieftine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un produs foarte util in anumite situatii. Dureaza pentru mai mult de 4 utilizari?

    RăspundețiȘtergere
  4. Papadiile Ruxandrei, ajunge pentru cateva zeci de folosiri.

    RăspundețiȘtergere
  5. De aici mi-am cumparat si eu crema/serum/spray termoprotector pe care-l recomandai acum cateva postari. A fost foarte prompt. Astazi ridic coletul de la posta. Abia astept!

    RăspundețiȘtergere
  6. SINCER N-AM FOLOSIT NICIDATA,DAR DUPA CUM SPUI E UN PRODUS BUN SI DE MARE AJUTOR :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Nu numai ca dupa ce ies dintr-un local, parul imi miroase ingrozitor... Totodata, cand mai avem musafiri care fumeaza in bucatarie, este suficient sa stau cateva secunde acolo, cat trec sa arunc ceva la gunoi, de exemplu, apoi parul este imbacsit! Mi-am luat un spray de la Avon, dar nu prea imi place, iar acum imi face cu ochiul spray-ul prezentat de tine. Nici nu este foarte scump, in comparatie cu alte produse care nici macar nu sunt eficiente. Poate mi-l voi cumpara si eu! :)

    RăspundețiȘtergere