Ramble si o castigatoare

3.1.13

Aveam de gand sa postez astazi despre un produs care m-a salvat in ultimele doua saptamani de cateva ori (este vorba de un produs pentru par - o sa va povestesc alta data despre el), dar lucrurile au luat o alta intorsatura si am ajuns la medicul veterinar cu Bella si nu mi-a dat niste vesti prea bune asa ca mi-a disparut tot elanul. 

Desi ma asteptam la ceea ce mi-a spus intrucat Bella are o varsta si stiu ce probleme are, tot mi-a picat rau cand am auzit deoarece in adancul sufletului meu am sperat ca se va intampla ceva bun si se va schimba situatia. Nu este mai rau decat a fost pana acum (tumoarea a mai crescut si tot nu poate fi operata, deci vom astepta in continuare, insa nu e cazul sa ma ingrijorez mai mult acum), problema la ochi este mai complicata decat am crezut initial si am mai adaugat o pastila la rutina zilnica, important e ca Bella e la fel de vesela ca intotdeauna si are aceeasi pofta de viata. Si va fi bine ... nu am nici un dubiu!

Lasand la o parte problemele, am vazut ca cei de la TinaR au reduceri de pana la 85% la anumite produse (le gasiti aici) si daca aveti buget pentru asta poate gasiti ceva interesant pe site. Eu vazusem un pulovar si o rochie care mi-au placut, dar evenimentele de dimineata au schimbat planurile initiale.


Asa cum v-am anuntat in postarea de aici, am pregatit o surpriza pentru una dintre voi (scrub cu menta, pepene si zahar de la Boots, fard ochi de la Korres, o copie dupa Travalo, un balsam de buze cu vanilie de la Madre Bees si 3 mini creme: Estee Lauder Hydra Complete Multi-Level Moisture Eye Gel Cream, Lancome Nutrix Royal Intense Restoring Lipid Enriched Cream si Lancome Hydra Zen Nuit Neurocalm) si cea care le va primi este Enchanted Ana (nu mi-a fost usor sa aleg, multumesc pentru comentariile lasate). Felicitari si astept mail cu datele tale pentru a-ti expedia coletul.

Maine este ultima zi de "vacanta" (de luni ma intorc la munca), asa ca am de gand sa profit de ea si de weekendul ce vine si sa ma rasfat pe mine. Voi ce planuri aveti pentru sfarsitul asta de saptamana?

11 comentarii

  1. Ii doresc multa sanatate Bellei si tie multe momente de fericire alaturi de ea. Stiu ce inseamna sa iubesti un animalut. Ma gandesc cu groaza ca si pisica mea implineste anul acesta 12 ani de cand e la noi si are si ea ceva probleme de sanatate. Fiind inconjurata de mica de animale, am invatat sa le iubesc ... uneori mai mult decat iubesc unii oameni.
    Felicitari si castigatoarei. I-am remarcat comentariul atunci si am ramas impresionata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multa sanatate Bellei este un ingeras frumos eu am un baietel Rony si stiu cum e sa-i iubesti mai ales ca el imi arata mereu iubirea lui mereu ma imbratiseaza cu labutele lui este inca tanar are 2 si trei lui si el a avut cateva probleme de sanatate dar sa facut bine asa ca ii mai urez o data multa sanatate Bellei.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce dragut din partea ta ca ai facut acest gest frumos ! imi pare rau ca nu am fost pe faza dar,,poate data viitoare ! imi pare rau pentru catelusa ta imi imaginez cat de mult o iubesti si cat de greu iti este ! Doamne ajuta sa fie sanatoasa !

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper sa fie bine Bella!
    Eu am suferit foarte mult in copilarie din cauza cateilor, in sensul ca toti au plecat acolo sus mult prea devreme.Deja incepusem sa cred ca sunt ghinionista si ca animalele nu ma iubesc si fiind copil a fost un soc, asa ca am decis sa nu mai am nici un animalut langa mine de frica sa nu i se intample ceva din cauza energiei mele negative.
    Acum am 3 pisoi care nu i-am luat eu, ci au venit singuri de pui la mine in curte si pot spune ca sunt ai mei, dar cu frica desigur..nu stiu ce m-as face fara vreunul din ei, pentru ca sunt parte din mine si ei m-au calmat cand am suferit si m-au inveselit cand am avut zile grele.
    Iti multumsc pentru alegerea facuta.Apreciez mult gestul tau si ma simt cu adevarat norocoasa.Cum am spus si in comentariu, am vrut sa fiu singura si dorinta mi s-a implinit desi a trebuit sa ii mint pe ai mei ca voi petrece sarbatorile in compania prietenilor.Am preferat sa ma "baricadez" in casa cu gandurile mele.Sper sa ies zilele astea in lume ca fiind una noua.Imi doresc asta si voi lupta.
    Iti voi trimite mail de pe adresa ana_maria.panait(at)yahoo(dot)com

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare sincer rau pentru Bella si sper sa se faca bine pentru ca stiu cat de greu e cand un animal drag se simte rau, dar sper ca asta sa nu te deceptioneze mai ales cand viata e atat de frumoasa <3 :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru Ana si ma bucur tare mult pentru Bella!
    Eu o sa-mi mai iau catel doar cand o sa se nasca unul nemuritor sau o sa stiu sigur ca mor inaintea lui :(...

    La multi ani! Sa ai un nou an mai bun ca toate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper ca totul sa fie bine,stiu cat de greu este cand ai animalutul bolnav, si catelul meu a avut o tumoare acum cativa ani,doctorii ne-au spus ca nu mai pot face nimic dar printr-o minune si-a revenit,ii curgea mereu sange din nas cu fragmente din acea tumoare...era un chin sa il vad asa si nu stiam ce sa mai fac.Important este sa fii optimista si sa ai credinta ca totul va fi bine. Te pup!



    http://preciousboutiquee.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiu cat tii la Bella, ca de importanta este pentru tine si am citit cu empatie cele scrise...
    Imi place ca gandesti optimist si ca esti acolo pentru ea asa cum isi doreste!
    Fruntea sus, Camelia!

    O felicit pe Ana pentru premiu...astazi am fost amandoua norocoase!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sper sa fie bine cu Bella .. si va fi, o sa vezi ! Pentur sfarsitul asta de saptamana nu am niciun plan anume, probabil voi scrie putin la licenta..
    Multumesc pentru pontul cu TinaR.

    RăspundețiȘtergere
  10. sper sa fie bine pentru Bella , e foarte greu !

    RăspundețiȘtergere
  11. Curaj Camelia, imi place mult ca esti optimista si nu te lasi doborata usor.

    RăspundețiȘtergere