Pensula fond de ten Yves Rocher

24.1.13

Am primit pensula asta la o comanda data acum ceva vreme pe siteul celor de la Yves Rocher si n-am folosit-o nici acum pentru aplicarea fondului de ten (insa am inteles ca e destul de buna in acest scop) pentru ca de la inceput am avut intentia s-o folosesc pentru aplicarea cremei si a mastilor si asa am si facut.


Pensula m-a surprins mai mult decat placut: nu i-a cazut nici un fir de par, este taiata mult mai bine decat alte pensule mult mai scumpe, aplica foarte bine si se curata foarte usor. Manerul este de lungime medie si e foarte usor de folosit si nu am vazut sa se stearga scriul/ sa se schimbe culoarea partii metalice (pozele mele ca de obicei n-au nici o treaba cu realitatea).


Imi place? Da. Chiar nu ma asteptam ca o pensula primita cadou sa fie buna, m-am gandit ca e doar o chinezarie de doi lei si nimic mai mult, asa ca pentru mine a fost o surpriza mai mult decat placuta cum am spus si mai sus (si cealalta pensula pe care o am de la ei - respectiv una oblica pentru bronzer/ fard de obraz - imi place mult si chiar o folosesc tinand cont ca pensule oblice nu sunt preferatele mele).

Ati incercat vreo pensula de la Yves Rocher? Cum vi s-a parut?

9 comentarii

  1. Am si eu aceasta pensula, primita la o promotie de la YR. Nu am folosit-o insa decat o data, nu sunt fana acestor pensule, le prefer pe cele stipple au flat top.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am o pensula de concealer de la ei. Imi place foarte mult, blenduieste frumos, nu naparleste, e facuta din materiale de calitate si e usor de intretinut. In concluzie isi merita toti banii, dupa ce am luat-o (a fost cadou la o revista) mi-a parut rau ca nu am profitat si eu de oferta in care era oferita cea pt fdt.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant! Nu am incercat pensulele Yves Rocher, dar le voi acorda mai multa atentie in viitor.

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am aceasta pensula si imi place mult cum aplica fondul de ten.. :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am mai vazut pana acuma pensula aceasta la Yves Rocher, poate ca nu am bagat eu de seama, desi.. tin minte ca am intrebat-o o data pe tanti aia de la magazin de pensula pentru fondul de ten, ca nu o gaseam nicicum si mi-a aratat cu totul altceva decat cea din poza. Din cate vad eu in poza pare sa fie moi firele, de obicei astea isi fac treaba cat de cat :D e pacat sa o folosesti pentru masca daca e bunicica, eu folosesc una de la e.l.f pentru masca fiindca a fost numa 8 lei si e destul de rigida.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am primit pensula tot cadou la o comanda, sunt foarte multumita de ea,eu o folosesc la aplicarea fondului de ten si e super . Ador toate produsele Yves rocher :) (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  7. N-am vazut si nici n-am folosit aceasta pensula pana acum

    RăspundețiȘtergere
  8. pensulele apar pe site ul celor de la Yves Rocher? daca da, imi poti spune te rog sub ce categorie apare? ms mult:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim, nu, au fost oferite cadou la comenzi in anumite perioade.

    RăspundețiȘtergere