Wizzit

15.1.13

Am .... cum sa-i zic? mini epilator? penseta electrica? ... de ceva vreme. Prima data l-am vazut la TV la teleshopping la un pret de-a dreptul nesimtit (129 ron sau poate chiar mai mult) si am ras in sinea mea, dupa care l-am vazut pe un site de reduceri la 39 sau 49 ron si am ras iar pentru ca eram sigura ca pe ebay il gasesti la 2-3 lire. Si nu m-am inselat .. am pe el in jur de 12 ron cu transport gratuit.


E bun? 

Da, daca ai cateva fire de par si nu vrei sa te chinui cu penseta (eu l-am luat special pentru mustata si zona de sub barbie de care v-am tot zis ca am avut probleme - acum de cand am inceput epilarea definitiva nu-l mai folosesc ca nu mai e cazul). L-am mai folosit cand mai ma trezeam cu un fir de par razlet pe undeva (nu stiu daca voua vi se intampla, dar eu din cand in cand mai am cate 2-3 fire de par pe degetul mare de la picior) si a fost ok pentru cat am dat pe el.

Nu, daca va imaginati ce e vreun epilator care poate fi folosit pe zone mari si nu, daca dati banii care se cer la TV pentru acest produs.

12 comentarii

  1. Buna Camelia!

    Dupa folosirea lui, in zonele mai delicate (mustata si sub barbie), nu te iriti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Raluca, nu, nu m-am iritat niciodata (si de multe ori nici nu am dat cu nimic dupa ce l-am folosit).

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca ai scris despre el.
    O sa ma uit si eu dupa el, chiar ar fi foarte util pentru muustata.

    RăspundețiȘtergere
  4. aha, deci nu doar mie imi creste par pe degetul mare de la picior!? e valabil la ambele picioare, normal..:)

    RăspundețiȘtergere
  5. AlexantzA, da, pe zone mici gen mustata e chiar ok.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daniela, dupa cum vezi nu esti singura :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Camelia draga, si eu am probleme cu parul nedorit de pe fata( barbie, mustata, perciuni) crezi ca mi-ar folosi un astfel de aparat?, la salon ma costa o multime de bani iar a doua zi din nou imi creste... dupa folosirea acestui aparat nu iti creste parul sub piele? Cat de mic/mare trebuie sa fie parul ca sa poata fi smuls? si de unde l-ai achizitionat asa de ieftin 12 R? ....

    RăspundețiȘtergere
  8. L-am luat de pe ebay, cum am scris in postare - eu l-am folosit doar la mustata si sub barbie unde aveam o zona cu ceva pilozitate si nu am avut probleme si nici nu mi-a crescut par sub piele - functioneaza ca orice epilator doar ca suprafata de lucru este foarte mica (nu este bun pentru perciuni/ pometi - 3-4 mm firul de par astfel incat sa poate fi prins)

    RăspundețiȘtergere
  9. vreau si eu sa-l cumpar de pe ebay dar nu stiu cum sa fac comanda :(.. si parca mi-e teama vazand ca e un site strain.. ajutati-ma :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna! as dori sa fac si eu o comanda pe ebay dar nu stiu cum+ ca imi este cam teama deoarece nu am mai facut comenzi online si nu stiu cat de sigure sunt. Ma ajutati? :)

    RăspundețiȘtergere
  11. in cat timp ti-a venit produsul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi amintesc dupa atata tim, probabil in jur de o luna, cum ajung multe colete din Asia.

      Ștergere