Oferta Yves Rocher de ianuarie

8.1.13

Initial n-am vrut sa scriu de oferta asta cand am primit-o pentru ca nu mi s-a parut cine stie ce, dupa care m-am uitat la parfumuri si am vazut ca Rose Absolue la 50 ml si Iris Noir la 30 ml sunt la pret intreg pe site deci puteti beneficia de oferta cu 50% reducere pentru ele (nu stiu daca stiti dar nu se vor mai produce si asta e ultima sansa sa le achizitionati - eu am primit o oferta prin posta deja cu 50% reducere pentru ele si stiam deja), transport gratuit si puteti sa va alegeti ambele cadouri pentru oricare dintre parfumuri, deci am zis ca mai bine o postez poate sunt cateva interesate. Aici gasiti oferta (sau dati click pe poza) altfel intrati pe site la oferta normala.

Eu am de gand sa-mi mai iau cel putin un parfum Rose Absolue luna asta pentru ca este unul din preferatele mele si chiar nu mi se pare mult 97,50 ron pentru el si cele 2 cadouri.

O sa profitati sau nu?


4 comentarii

  1. Inca nu am incercat parfumul Rose Absolue, miroase bine ? Eu tocmai am primit in mail si oferta pentru setul de bijuterii, dar daca o alegi nu mai poti profita de reducerea de 50% .

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim, aici gasesti parerea mea despre el (http://coltulcameliei.blogspot.ro/2011/11/descoperire-parfumul-rose-absolue-de-la.html).

    Da, oferta este pentru abonati, am primit-o si eu si am si setul ala de bijuterii de la o comanda mai veche, mie nu-mi place.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru parerea ta .Setul de bijuterii nici mie nu-mi place :), in schimb parfumul suna interesant, poate am sa profit si eu de oferta .

    RăspundețiȘtergere
  4. Cami, ce-mi faaaaaaaaaaaaaci? Rezolutia pe anul asta e sa nu-mi mai iau chestii care nu-mi trebuie. Parfumul 'nu imi trebuie', insa un parfumel doua merg. Am deja vreo sase si inca vreo trei pe care nu le folosesc. Deci... Poate la rezolutia de mai sus ar trebui sa adaug - 'nu mai citi bloguri de frumusete ca sa nu mai ai inspiratie' :)))

    RăspundețiȘtergere