Epilare definitiva cu IPL (4)

15.1.13

Au trecut mai bine de trei saptamani de la ultima sedinta cu IPL pe care am facut-o si de care v-am povestit aici. Sedinta a decurs ca si pana acum, nu am avut vreo problema si nici vreo sensibilitate dupa procedura.

Ca si efecte nu vad vreo schimbare majora fata de ultima sedinta: parul creste mult mai greu si este mai moale (am descoperit cateva fire de par pe maxilar de care nu stiam ca exista - mi-a explicat doamna doctor ca tratamentul activeaza firele de par si ca apar la distante diferite, de aceea este un tratament de lunga durata), sunt zone unde aproape n-a mai crescut deloc sau rar de tot mai apare cate un fir si zone unde creste la fel doar ca la un interval mai mare de timp (si aici ma refer la cele 2 alunite pe care le am si in care am cate un fir - doua de par).

O sa va detaliez un pic ce s-a intamplat cu cele 2 zone care ma interesau in mod special pe mine: mustata si zona de sub barbie au reactionat diferit la aceasta procedura. Mustata creste rar si in special pe partea dreapta si parul este mai moale dar nu vad ca s-ar fi distrus radacina (avand tenul foarte alb si firul de par negru se vede clar), sper ca asta sa se intampla dupa sedintele urmatoare. 

In ceea ce priveste zona de sub barbie sunt mai mult decat multumita pentru ca nu mai apare decat cate un fir de par cand si cand si nu mai este deloc tepos si chiar nu este nevoie sa am mereu grija sa nu se vada urat sau sa nu ma irit de la pensat. Pe zona asta am avut cele mai bune rezultate si ma bucur mai mult decat pot sa va spun (am facut o poza a zonei inainte de a incepe epilarea definitiva pentru a va arata exact ce pateam dar inca nu mi-am facut curaj s-o pun pe blog - poate la final o sa fac ceva de genul before/ after pentru zona respectiva, nu m-am decis inca).

Sambata am programare la urmatoarea sedinta (a cincea) si de abia astept sa vad cum evolueaza lucrurile si care vor fi rezultatele la final.

Un comentariu