Azi imi place ... Diorsnow Sublissime Whitening Lotion 2

21.1.13

Am avut doua sticlute de 50 ml din aceasta lotiune din gama Diorsnow Sublissime de la Christian Dior dintr-un set (travel size) cumparat anul trecut de pe StrawberryNET.com si in ultimele saptamani am folosit-o zilnic si desi nu ma asteptam sa vad vreun efect deosebit dupa folosirea ei (nu stiu ce ingrediente contine intrucat pe varianta travel size nu sunt trecute aceste date) sunt chiar incantata de ceea ce am observat.


Textura este a unui gel galbui (usor lichid), are un miros superb si se simte nemaipomenit cand o aplic pe piele cu o discheta demachianta. Curata toate impuritatile si tenul ramane curat si hidratat (pe sticla este trecut 2 - Moisture, deci banuiesc ca asta e varianta hidratanta - am cautat pe net si am vazut ca varianta 1 este Fresh, dar n-as putea sa spun exact care e diferenta ca nu am gasit informatii clare).

Iar diferenta majora pe care o vad este faptul ca tenul meu este mult mai luminos si mai uniform dupa cateva saptamani de folosire si intr-adevar isi face treaba de pre-tratement: toate produsele pe care le-am aplicat dupa - ser si crema - au intrat mult mai usor in piele.

Despre pret nu stiu ce sa zic, am vazut ca pe Strawberry cealalta varianta este in jur de 200 ron pentru 200 ml, iar celelalte produse din gama sunt si mai scumpe. Eu chiar sunt curioasa cum sunt (mai am niste produse dintr-o alta gama de la Dior si chiar vreau sa le incerc in perioada urmatoarea pentru ca m-a impresionat lotiunea asta) si daca o sa mai gasesc produse la oferta o sa imi cumpar.

Ati incercat ceva din gama Diorsnow? Cum vi s-au parut produsele?

Un comentariu

  1. Buna, scopul acestei lotiuni este sa hidrateze (un fel de toner), nu sa curate tenul.
    Gama Diorsnow este formulata pentru pietele asiatice iar acolo produsele si ordinea de aplicare sunt putin diferite fata de cum se face in vest.
    De obicei "lotions" asiatice vin in 2 formulari de hidratare, pt ten normal/uscat si mixt/gras
    Scopul lor este sa "inmoaie" pielea si sa ajute la absorbtia celorlalte produse pe care le aplici dupa (ser, lapte hidratant, crema)

    RăspundețiȘtergere