2013! Bine ai venit!

1.1.13

A venit 2013 si am observat ca multa lume l-a asteptat cu nerabdare si multi au fost cei care mi-au spus ca asa se bucura sa "scape" de 2012, dar sa lasam trecutul acolo unde ii e locul ... imi doresc (asa cum v-am spus si pe Facebook) ca anul asta sa fie mai bun decat toti anii de pana acum, sa vina cu sanatate, impliniri pe toate planurile si multe zambete. Asta imi doresc mie si asta va doresc si voua ... sa va regasiti sufletul, sa aveti intelepciunea sa faceti alegerile bune pentru voi si sa aveti puterea sa duceti pana la capat tot ceea ce v-ati propus.
 
Ma simt ametita azi ... si nu ameteala d-aia ca dupa bautura (desi am baut 2 Campari Orange si un pahar de vin rosu azi-noapte si am purtat parul prins intr-un coc care parea messy, desi muncisem ceva la el - ca tot ziceam ca nu stiu cum o sa-l port - si am schimbat si parfumul in ultimul moment - am ales Flowerbomb de la Viktor&Rolf), ci o stare d-aia de exaltare care nu are o cauza clara si precisa ... vom vedea ce aduce ...
 
Anul nou nu m-a prins cu liste de dorinte, cu banii in buzunar si nici tinandu-ma de mana cu cineva, ci m-a prins cu zambetul pe buze, cu o dorinta nebuna de a trai si cu speranta ca 2013 va aduce ceea ce-mi lipseste. Singura "concesie" facuta a fost lenjeria purtata ... da, a fost rosie, cum sunt convinsa ca a fost si la multe dintre voi.
 
Am zis ca azi anunt castigatoarea giveawayului de Craciun, dar nu simt ca e momentul si nici nu-mi sta mintea la asta, asa ca urmeaza zilele urmatoare sa vedem care e surpriza si cine o primeste. Cum castigatoarea weekendului la Straja nu m-a contactat desi au trecut multe zile, aveti o alta sansa sa castigati pentru ca voi organiza din nou acel giveaway, detalii in cateva zile.
 
Cu toate acestea spuse ma retrag in seara asta (mai am ceva de facut pe Facebook, asa ca aruncati un ochi in seara asta pe pagina blogului si poate o sa va placa surpriza) si va doresc un an frumos si plin. 
 

8 comentarii

  1. La multi ani Cami! Sper din suflet sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa fi sanatoasa, fericita si implinita!

    Stiu ca pt tine anul 2012 nu a fost un an tocmai bun, pt noi a fost unul perfect, extraordinar prin faptul ca suntem sanatosi toti, ne iubim si ne intelegem de minune...sper ca anul 2013 sa aduca aceleasi realizari..dar sa imi indeplineasca cea mai mare dorinta a mea..

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, sanatate si un an nou mai bun! Cu mai multa speranta si credinta, mai multe impliniri si multa dragoste!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani si cat mai multe realizari in 2013!La cat mai multe postari interesante ! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Un an nou cat mai fericit!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani Camelia! Nici eu n-am tinut seama de nici o traditie la trecerea dintre ani. Din pacate nu am reusit sa fiu atat de optimista ca tine si gandul mi-a zburat mult la ceea ce am pierdut in 2012. Noroc ca dupa miezul noptii am reusit sa ma inviorez si sa-mi intru in forma. Sper sa raman asa multa vreme. Numai bine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani, Camelia! Mi-am dat seama din postarile din ultima vreme ca ceva s-a schimbat in viata ta si nu asa cum ti-ai fi dorit. Insa orice usa inchisa inseamna posibilitatea de a o deschide din nou, poate de 1000 de ori mai placut! Asa sa fie: 2013 sa fie anul tau!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani!!!
    Un an plin de bucurie iti doresc!
    Si eu tot Flowerbomb am purtat! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc frumos, sper ca anul asta sa fie bun pentru toata lumea si sa ne putem bucura de tot ce are viata sa ne ofere.

    RăspundețiȘtergere