Ofertele saptamanii (7)

18.1.13

N-am facut de mult o postare cu oferte interesante asa ca azi (pentru ca ploua si e oribil afara si mie imi este foarte somn si simt o lene acuta - si nu mi-e rusine s-o spun) am adunat niste oferte cu reduceri sau cadouri pentru voi.

Si o sa incep cu cosmeticele ca stiu ca asta va intereseaza cel mai mult: cei de la StrawberryNET.com ofera un blush din gama Botanica de la Korres la cumpararea de minim 3 produse (daca nu ati cumparat pana acum si este prima comanda beneficiati si de un cadou gratuit la alegere si de asemenea puteti profita de oferta de recomandare de care v-am mai spus - va pot trimite o invitatie si primiti 10 dolari reducere la o comanda de minim 25 de dolari si un gloss Calvin Klein gratuit). Pe site sunt o gramada de produse interesante la oferta (eu am dat recent doua comenzi) asa ca puteti sa faceti o afacere buna daca va decideti la ceva.

Pe Lookfantastic am vazut ca la cumpararea a doua produse Benefit se ofera cadou un mini primer Bad Girl (eu am avut unul de la o alta oferta si l-am folosit saptamani bune si tot mai e produs in el) si au reducere 25% la produsele Redken si la doua produse cumparate se oferta si o umbrela. Eu n-am incercat nimic de la Redken si am auzit in ultima vreme pareri destul de bune, asa ca sunt curioasa cum sunt produsele. De asemenea am vazut ca sunt 2 coduri valabile pe site pana pe 31: LFNS15 - reducere 15% si 20NEWLOOK - reducere 20% la comenzi de peste 50 lire (codurile nu se aplica pentru: Alpha-H, Stila, Moroccanoil, Decleor, Dermalogica, GHD, Nailtiques, Orly, Gatineau, Ole Henriksen, Dr. Brandt, Leighton Denny, Dr. Hauschka, Phytomer, Urban Decay, Milk_Shake, Omorovicza, Beauty Works West, Redken, LF, Aveda and fragrance).

Carespot are reduceri la produsele Mario Badescu, la ojele OPI si Orly si am vazut si niste seturi de la Tigi cu reducere de 50%, iar cei de la Bio-Cosmetics au anuntat reduceri de 50% si oferte 2+1 insa nu am apucat sa ma uit cu atentie pe site la produse. Cei de la Ready to Wear au adus si ei produse cosmetice si parfumuri, m-am uitat putin la produse (Clinique, Clarins, Elizabeth Arden, Kerastase, Payot, Lancome, Shiseido, Chanel si altele) dar n-am avut timp sa analizez preturile, dar o voi face zilele astea.

Cei de la New Look au reduceri de pana la 60% (am vazut atatea lucruri care mi-au placut ca nu stiu ce sa va zic ca mi-as cumpara mai intai) si de asemenea am vazut ca TinaR are lichidare de stocuri si preturile incep de la 19 ron, iar La Femme are reduceri de pana la 50% la colectia de iarna.

Matar are o oferta interesanta "cumperi 2, platesti doar 1" valabila doar pentru produsele care sunt in aceasta categoria, iar cei de la Comodo au reduceri de pana la 70% la incaltamintea de iarna.

De asemenea am vazut oferte interesante la carti: Nemira ofera o reducere de 50% celor nascuti in ianuarie (si mai au pe site si alte oferte - 50% reducere aniversara Julian Barnes si 35% reducere pentru colectia Suspans) si de asemenea au lansat siteul Mistica unde de asemenea gasiti reduceri de 25% si chiar 33% la pachete, iar cei de la Elefant au mai multe oferte pe site: 2+1 la ebooks, reduceri de 20% la jucarii si reduceri de pana la 70% la anumite carti.

Aveti ceva achizitii in plan pentru perioada urmatoare?

5 comentarii

  1. eu am un plan bine stabilit,,ca sa nu ma duc iar la reduceri si sa cumpar orice vad si apoi sa imi dau seama ca nu merita , imi stabilesc de acasa prioritatile,,de ex acum sunt in cautare de balerini, geaca de piele naturala si o geanta . daca se nimereste sa gasesc si altceva care sunt sigura ca am nevoie, ok. dar nu mai cumpar asa doar de dragul de a cumpara pentru ca apoi sa imi dau seama ca nu aveam neaparat nevoie de acel lucru. la mine bugetul este foarte limitat si trebuie sa fiu atenta cum il administrez. deocamdata pentru perioada asta nu sunt prevazute cumparaturi de cosmetice decat daca vad ceva ce am acasa , folosesc, stiu ca la un moment dat o sa se termine ,si e la reducere. cu criza asta e bine sa fii un pic mai prevazator si econom, cat te lasa sufletul :) ma bucur pt toate fetele care au facut achizitii raport pret/calitate foarte bun ! spor la shopping fetelor

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu de pe lookfantastic mi-am luat un sampon Paul Mitchel si o oja OPI cracked turqoise, le-am si primit acum 2 zile :) Iar ieri nu m-am putut abtine si mi-am comandat de pe feelunique Elizabeth Arden 5th Avenue gift set (un parfum de 30ml + lotiune de corp). Mai am in plan o rochie de ocazie de pe Asos.com pana la sfarsitul saptamanii si cam atat luna asta! E tare greu sa-mi tin banii pe card in perioada reducerilor :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Simina, foarte bun planul tau :) (si eu imi gandesc cheltuielile de ceva vreme, dar din cand in cand o mai zbarcesc)

    RăspundețiȘtergere
  4. Anca M., si eu am vreo 3 comenzi care trebuie sa ajunga (Strawberry si feelunique) si cateva altele de pe ebay. Incerc sa stau linistita acum, dar vorba ta: e greu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesante reduceri! Vreau sa-ti spun ca mi-a venit comanda (pe 15) de pe Strawberry si sunt foarte incantata de produse, de modul de ambalare si de rapiditate. Ms pentru cod!

    RăspundețiȘtergere