Ruj NYX Circe

1.2.13

Am cumparat rujul asta acum cateva luni bune (chiar eram curioasa cum sunt rujurile NYX dupa ce citisem/ auzisem atatea despre ele - le gasiti aici) dar n-am scris despre el pana acum pentru ca nu ne-am inteles de la inceput.


De ce m-a dezamagit? Pentru ca la prima folosire s-a rupt (de fapt sa ma exprim corect - a fost "subred" de la inceput), este foarte moale si se intinde peste tot (ambalajul nu arata prea placut) si eu nu suport rujurile care se comporta asa. (nu sunt genul care sa aduca rujurile in starea asta - cu un singur ruj am mai patit asta de-a lungul timpului)


 
Dar lasand la o parte aceste doua aspecte .... culoarea nu este ceea ce speram eu sa fie. M-am "documentat" inainte si am tot citit ca seamana foarte bine cu Creme D'Nude de la MAC (care mie imi place mult si cu care l-am si comparat mai jos), dar e diferenta mare ... mai aproape de Creme D'Nude e Bare (14) de la MUA.


MUA Bare (14) / NYX Circe / MAC Creme D'Nude

Vreau sa mai incerc si o alta culoare la rujul asta ... si sper sa nu am aceeasi experienta. Ce-mi recomandati?

11 comentarii

  1. Eu am un singur ruj NYX din gama asta - Tea Rose. E foarte frumos, un fel de roz prafuit, mat, mie imi place foarte mult si e intact, nu s-a topit/rupt :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu detin nici un ruj NYX dar imi pare rau sa aud ca ai avut o experienta urata cu el. Culoarea nu e tocmai pe gustul meu, eventual as putea-o folosi in combinatie cu altceva

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti spun sincer, am cca 14-16 rujuri Nyx :)) - i know, i'm obsessed! Nu mi s-a intamplat sa mi se rupa vreunul!
    Daca doresti tot o nuanta de nude, incearca Frappucino! Am un swatch pe blog pentru B52, pe acesta l-as recomanda oricui, e versatil! Tot acolo e swatch si pentru Fig insa acela arata diferit pe buze, nu e relevant!
    http://cosmeticelacontrol.blogspot.ro/2013/01/goodies-from-makeup-shop.html

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Aminara, m-am uitat si eu la Tea Rose. :)

    Deeb, si eu mi-am imaginat ca e altceva, se mai intampla ...

    Ilda, merci, m-am uitat, m-am gandit ca am avut eu ghinion cu rujul asta ... ca am citit numai de bine in rest.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ai avut ghinion! Si al meu a patit asa, dar la fel, doar nuanta Circe. Mai am alte 5 nuante, si sunt intacte.

    Mia

    RăspundețiȘtergere
  6. Mia, deci e o problema cu nuanta asta. E bine de stiut :)

    RăspundețiȘtergere
  7. N-am incercat niciun ruj de la NYX. Mi s-a intamplat acelasi lucru cu un ruj Calvin Klein si mi-a parut tare rau, pentru ca nuanta era frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Beauty Tested, stiu cum e - eu am patit-o cu un ruj MAC dintr-o editie limitata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am 4 rujuri Nyx: Tea Rose, Fig, B52 si Doll. Primele 3 sunt intacte, ambalajul nu s-a murdarit deloc,in schimb Doll arata groaznic (mai rau decat rujul tau). Tare imi pare rau pentru ca imi place cel mai mult dintre toate. Insa sigur o sa mi-l mai iau cand mai fac vreo comanda Nyx (impreuna cu alte cateva zeci de nuante).

    RăspundețiȘtergere
  10. iti recomand nuanta honey, eu le-am luat pe amandoua doarece imi doream un nude bej dar circe e prea inchis, honey e cu un ton mai deschis si mai bej ,e super

    RăspundețiȘtergere
  11. Sophie, deci mai sunt si altele cu probleme :)

    cristina t, m-am uitat la niste swatchuri si arata bine Honey. Merci de recomandare :)

    RăspundețiȘtergere