Se poate si asa (3)

4.2.13

Am reusit sa mai termin cateva produse si ma bucur ... asa pot sa fac loc altora care isi asteapta randul si care poate se vor dovedi a fi niste produse nemaipomenite. Vom vedea ...

Mi-am propus sa termin din fondurile de ten pe care le-am pentru ca-s prea multe (curiozitatea, bat-o vina, e vinovata: sa vad cum e si asta, dar si asta - ce mai conteaza ca am inca 5 incepute?) si am reusit ... fondul de ten mineral de la Lily Lolo, Multi-Matte de la Clarins (care din pacate nu se mai fabrica) si niste variante mini Healthy Mix de la Bourjois si True Comfort Light Reflecting tot de la Clarins au fost folosite pana la ultima picatura (daca pot sa spun asa).


De produsele astea de la Joico de abia am asteptat sa scap - pur si simplu nu s-au inteles cu parul meu, v-am povestit despre ele acum cateva saptamani. Doar din incapatanare le-am folosit pana la sfarsit, am tot zis ca poate se schimba ceva ...


Am reusit sa mai termin un Fix+ Rose de la MAC (de care habar n-aveam ca mai exista in casa - am terminat altul in noiembrie si mare mi-a fost mirarea cand am descoperit in dormitor ca mai am unul inceput si e mai putin de jumatate ramas), demachiantul pentru ten si ochi din gama cu 3 ceaiuri de la Yves Rocher (care mi-a placut si m-a tinut o gramada) si doua produse de la Lancome pentru ten: Renergie Microlift (Active Redefining Treatment) si Radiance Renewing Vitamin C Serum (mai am un tub in sertar, deci n-a disparut de tot).


Sunt curioasa cand va fi urmatoarea postare de acest gen pentru ca nu mai am nimic care ar da semne ca se termina in curand ... voi ce produse ati reusit sa terminati?

6 comentarii

  1. Cate minunatii ai prin casa! Mie Joico imi merge foarte bine, dar am alta gama de la ei acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am terminat un gloss de la Rimmel (sunt hotarata sa termin anul asta cat mai multe din produsele de buze pe care le detin), o crema de corp de la Alverde (cu iasomie si ceai alb am luat-o in speranta ca va mirosi a iasomie dar m-am inselat, nici urma de asa ceva), mascara Rimmel si crema de fata cu struguri de la Farmec.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit foarte multe despre Joico .Nu le-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am reusit sa termin doar un ruj..si parca tot ar mai merge de cateva ture..nu stiu, la mine e greu sa le termin pentru ca daca imi intra mie in cap ca nu imi place, pai sta in dulap mult si bine, daca nu le pasez fie mamei fie tatei(daca e vorda de o crema).

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu sunt asa mandra de mine cand reusesc sa termin un produs! Simt ca n-am aruncat banii aiurea. Oricum, mai sunt si cazuri in care produsele pur si simplu nu-mi fac bine si atunci nu le mai folosesc deloc.

    RăspundețiȘtergere
  6. felicitari Camelia ! stiu sentimentul extraordinar pe care il ai cand termini un produs , e un fel de usurare ca nu l-ai aruncat , ca a meritat banii , dar mai ales ca trebuie sa il inlocuiesti cu unul nou :) eu tocmai ce am reusit sa termin o lotiune de corp de la nivea , si mi-am luat in schimb una de la elmiplant dupa care sunt topita , cu lapte de bumbac si proteine din orez , mirosul atat de frumos se mentine peste noapte , si hidrateaza foarte bine pielea . data viitoare cand ma mai duc in auchan vreau sa iau si cealalta aroma , cu mandarine parca. pretul este minim, in jur de 10 lei , iar calitatea este mult superioara celei de la nivea , sau dove , asa ca , daca nu ai incercat-o ,Camelia , te sfatuiesc sa o incerci ! :*

    RăspundețiȘtergere