MAC Fix+ Rose versus Mario Badescu Facial Spray

6.2.13

Am avut si varianta clasica Fix+ de la MAC in trecut, insa in ultima vreme am folosit Fix+ Rose (nu-mi amintesc exact cu ce colectie a fost lansata varianta asta, insa a fost acum ceva vreme) si cum tocmai s-a terminat, am inceput sa folosesc Facial Spray (with aloe, herbs and rosewater) de la Mario Badescu pe care l-am mai avut si mi-a placut si mi-am dat seama ca-s la fel.


Cum folosesc eu un spray de genul asta? Inainte de a aplica o crema sau un ser, atunci cand mi se pare ca am aplicat prea multa pudra sau cel mai des la finalul machiajului pentru a-l fixa. Si uneori cand imi simt fata iritata il aplic pentru a calma pielea sau pur si simplu cand simt nevoia de o reimprospatare.

Nu am de gand sa mai cumpar Fix+ pentru ca imi place mai mult sprayul de la Mario Badescu din mai multe motive: ambalajul (cel de la MAC are un alt sistem de a pulveriza produsul si de multe ori ma trezesc cu o cantitate mai mare pe o anumita zona si devine o adevarata problema cand produsul este pe sfarsite), pretul (cel de la Mario Badescu il gasiti pe Carespot -  aici - varianta de 118 ml, eu o am pe cea mare de 236 ml) si nu in ultimul rand mirosul - imi place mai mult cel de la Mario Badescu (e o optiune personala, dar in final despre asta e vorba aici, nu?).

Ati incercat vreunul dintre ele? Cum vi s-au parut?

Trimiteți un comentariu