Shopping la ceas de seara

5.2.13

Seara ... a fost de fapt de mai multe ori ... ca nu le-am luat toate intr-o seara, dar e un amanunt neimportant, nu? Mi-am propus sa nu mai cumpar nimic o perioada pentru ca efectiv nu mai am unde sa le tin, dar socoteala de acasa nu se potriveste cu poftele mele ...

O sa incep cu Control Cream de la Mario Badescu pentru ca am terminat si mostra pe care o aveam si cum mi-a dovedit de atatea ori ce poate face pentru pielea iritata (cel mai recent in weekend cand am reusit sa ma irit dupa ureche de la o pereche de ochelari) nu vreau sa nu o am in casa. O gasiti aici. (eu am apucat sa o iau cu reducerea de care v-am spus saptamanile trecute)


Mi-am luat un ulei de baie cu eucalipt din Stock Market, am dar doar 8 ron pentru 500 ml - l-am mai cumparat si acum cateva luni insa mi l-a "confiscat" o prietena. De data asta o sa-l folosesc eu indiferent cine pofteste la el.


Am intrat sa ma uit dupa ceva intr-un magazin, n-am gasit ce-mi trebuia dar am iesit cu 5 oje si cu 2 seturi de lumanari. Pentru oje n-am nici o scuza, pur si simplu le-am vazut si le-am vrut, n-am gandit prea mult. Lumanarile in schimb le-am "gandit" - m-am invartit pe langa ele pana m-am decis la cele 2 - eu am dat in jur de 4 ron/ 6 pastile, insa pe Facebook am aflat de la o cititoare ca in Dolary sunt cu 2 ron, chiar merita incercate pentru ca miros bine si reusesc sa "umple" o camera.



Si nu in ultimul rand mi-a ajuns coletul de pe feelunique.com cu fondul de ten Fit Me de la Maybelline de la care, sincer, imi luasem gandul - a venit dupa 24 de zile si a ajuns la posta vamala. Nu mi s-a intamplat asta niciodata pana acum si am cateva comenzi date pe site. Am ales nuanta 120 Classic Ivory, insa cred ca este un pic prea inchisa pentru mine (si m-am documentat inainte, dar se pare ca degeaba - in poza pare deschis la culoare insa in realitate e un pic mai inchis si mi se pare ca are o usoara tenta portocalie, lumina nu m-a ajutat deloc la poza asta) ... o sa-l incerc sa vad cum e. (daca aveti in plan o prima comanda pe site va pot trimite un mail de recomandare pentru a beneficia de o reducere de 10% pentru clientii noi la prima comanda)


Si asta e tot ... sper sa ma potolesc pentru o perioada (scurta, bineinteles).

10 comentarii

  1. Numai minunatii.Uleiul de baie cu eucalipt l-as incerca si eu.sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere! Si eu zic ca nu mai cumpar dar nu-mi prea iese, si daca ma gandesc bine pe mine chiar ma binedispun micile cumparaturi, asa ca, de ce nu, oricum banii se duc intr-un fel sau altul :)
    Te inividiez pentru ojele alea, imi plac la nebunie ojele Golden Rose si in ultimul timp nu le mai gasesc pe nicaieri :(, si erau achizitia perfecta pt. inveselit o zi mohorata, fara sa fac gaura in buget :)

    RăspundețiȘtergere
  3. oja visiniu inchis o am si eu... e superba, am purtat-o foarte mult iarna asta.
    Sa le folosesti pe toate cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fondul de ten de la Maybelline as vrea si eu sa mi-l iau. Astept review-ul tau mai amanuntit si pe urma ma hotarasc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa te bucuri de ele! :)
    Si eu fac cum fac si tot cumpar, desi imi propun sa ma abtin. Adevarul e ca sunt asa fericita cand am ceva nou, iar senzatia asta da dependenta...

    RăspundețiȘtergere
  6. Abia astept sa vad review la fondul de ten :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Lumanarele din acestea am avut si eu, intradevar reusesc sa umple o camera. O intrebare, poate suna ciudat, dar cum folosesti uleiul de baie?..

    RăspundețiȘtergere
  8. Catalina, multumesc :)

    Coconut, da, asa fac si eu ... am o zi mai tampita, intru si-mi iau ceva si zambesc imediat. :)

    Ioana, o s-o incerc in weekend, in sticla arata foarte bine.

    Georgiana, suntem la fel toate in final ... :))

    Andreea, l-am incercat si un pic cam inchis, imi place cum arata pe fata, insa nu acopera extraordinar de bine - asta asa ca prima impresie.

    roxana, cateva picaturi in cada cu apa calda :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu mi-am luat aceeasi nuanta la Fit Me si ce crezi ? E un pic mai inchis fata de ce imi trebuie mie! Il folosesc pe post de contur: pun un fon de ten mai deschis in centrul fetei si Fit Me pe restul zonelor! Si astept vara sa prind un strop de culoare! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Andreea, eu l-am combinat cu un fond de ten de la Givenchy care era prea deschis si a iesit ceva interesant :)) Mai testez ....

    RăspundețiȘtergere