"Preferatele din Martie"

31.3.11

A venit si ultima zi din martie ... bine macar ca e soare, ma face sa ma simt mai bine. Luna asta a fost impartita in doua perioade: la inceputul lunii am acordat mai mult timp machiajului, insa spre sfarsitul lunii am folosit doar cateva produse zilnic. Prin urmare lista mea arata cam asa:

- Bourjois Healthy Mix Foundation (o sa ii fac un review curand)

- pensula Sigma F80 (a reintrat in gratii)

- Revlon Super Lustrous Gloss - nuanta Pink Whisper (imi place mai mult decat pot exprima in cuvinte)

- MAC Warmed MSF (sa-mi dea putina culoare)

- Stila Major Lash Mascara (efect natural)

- Estee Lauder Idealist (face minuni pentru pori)

- Shu Uemura Lash Curler (in fiecare dimineata e prietenul meu cel mai bun)

- Yes To Carrots Lemon Lip Balm

- oja Nubar - Jewel

Sunt sigura ca am uitat ceva, dar nu-mi amintesc desi am recitit lista de cateva ori.

4 comentarii

  1. Camelia,stiu de fabulosul curler de la shu uemura.dar spune mi tu te rog,chiar e diferenta in ce face el si celelalte?eu tot am incercat sa curluiesc genele cu diferite aparate din astea, dar la mine nu face absolut nimic. multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  2. Stella, eu inainte am avut unul de la Revlon care, cum spui si tu, nu prea facea nimic, dar eu continuam sa-l folosesc. Asta de la Shu Uemura prinde genele altfel si chiar le curbeaza cu adevarat. Eu in diminetile cand am ochii mici de somn si nu am timp de mascara sau alte minunatii, il folosesc si chiar vad cum imi "deschide privirea" (prind genele si le tin asa cam 15-20 de secunde, dupa care il inchid si deschid - nu e exprimarea corecta, dar nu-mi vine alta in cap acum - de 5 ori si diferenta e majora). Inainte nu m-as fi gandit sa ies din casa fara mascara, acum nu am nici o problema. Deci, da, raspunsul meu e ca merita banii (eu il folosesc de vreo 2 ani, cred).

    RăspundețiȘtergere
  3. Astept review-ul la fdt Bourjois! Sunt tare curioasa, mai ales ca sunt in cautarea unui fond de ten pentru ten sensibil...:)

    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Astept review la fondul de ten Bourjois cand ai timp si dispozitia necesara.
    Nu am folosit inca nici un fond de ten Bourjois si imi place ca orice ai recomandat tu,mi s-a potrivit perfect si mie! Pupici!

    RăspundețiȘtergere