Masti de fata de la Beauty Face

14.11.17

Produsele de la Beauty Face le-am descoperit intamplator pe Elefant intr-o zi cand ma uitam la ce noutati au, am cumparat cateva pentru ca mi s-au parut interesante si de atunci le tot folosesc pentru ca m-au convins. Nu stiu daca se gasesc in alta parte, eu am cautat si n-am gasit nici o alta firma care sa le comercializeze, deci la momentul asta as spune ca singurul loc de unde se pot lua este siteul Elefant. Aici gasiti toate produsele Beauty Face care sunt disponibile pe site.

Beauty Face este o firma poloneza, numarul 1 la vanzari in Polonia pentru tratamente si masti profesionale, atat pentru saloane, cat si pentru utilizarea acasa. Au in portofoliu peste 50 de produse cu colagen (colagen marin natural din peste, nu din plante) si peste 200 de tipuri de masti. Formulele lor sunt inovative si recunoscute la nivel mondial ca fiind pure si de o calitate ridicata. Clar este un brand care merita atentie, nu stiu de ce in Romania nu a fost promovat deloc si nu se stie de el.

Am incercat mai multe tipuri de masti de la ei si nu e nici una care sa ma fi dezamagit, iar preturile sunt chiar bune. Am vazut pe Elefant si cateva seruri concentrate si pe viitor chiar vreau sa incerc cel putin unul sa vad ce si cum. Am vazut pe siteul polonez si alte produse pentru buze, maini, picioare si corp si chiar sper sa apara si la noi pentru ca eu vreau sa incerc mai multe produse de la Beauty Face. Poate vor aparea si in alte locuri in afara de Elefant, asa cum s-a intamplat cu Ziaja si Bielenda, alte branduri poloneze cu produse bune.


Mastile de tip servetel din gama Intelligent Skin Therapy au fost cele care mi-au atras atentia pe site si in prima faza am luat 2 sau 3 si mi-au placut atat de mult, incat le-am recumparat si am mai luat cateva variante noi. Materialul e de foarte buna calitate, sunt imbibate cu produs si tenul se simte nemaipomenit dupa, iar ambalajul este foarte practic - masca vine intr-o ambalaj negru de plastic si apoi in alt ambalaj de carton, care are pe el toate informatiile si ingredientele (niacinamide, acid lactic, acid hialuronic, vitamina C, arbutin si multe alte ingrediente misto sunt pe lista de ingrediente). Singurul repros ar fi parfumul (din plante) care este ultimul pe lista, dar care pe mine nu m-a deranjat in nici un fel.

Cei de la Elefant au o multime de variante, eu am luat in special variante hidratante si pentru fermitate, cele de mai jos cu vitamina E, acid hialuronic si colagen mi-au placut cel mai mult si le-am si recumparat. A mai fost una cu vitamina C care mi-a placut mult, dar pe care nu o am acum, asa ca nu apare in poza.


Mastile cu colagen sunt extrem de misto si eu pana acum n-am incercat nimic de genul asta, singurele care m-au mai impresionat asa sunt cele de la StarSkin, insa acelea sunt mult mai scumpe si sunt doar cateva variante disponibile, in timp ce oferta de la Beauty Face este mult mai mare si preturile sunt cu mult mai bune.

Toate mastile sunt pe baza de colagen marin, care datorita tehnologiei inovative si ingredientelor moleculare folosite, este infuzat in seruri cu multe ingrediente active (niacinamide, resveratrol, acid hiauluronic, vitamine, peptide si multe altele), seruri care patrund in piele si care au o eficacitate mai mare decat mastile traditionale cu care ne-am obisnuit. Colagenul actioneaza ca un filler si in combinatie cu temperatura organismului elibereaza gradual ingredientele active in piele si nu permite evaporarea lor.

Rezultatele exista dupa prima utilizare, insa pentru rezultate si mai bune se recomanda o serie de 5 tratamente, iar daca ati facut recent o microdermabraziune si un tratament de albire, mastile astea sunt completarea perfecta. Nu au parabeni, sunt foarte usor de folosit, iar pielea se simte nemaipomenit dupa folosirea lor.

Eu am incercat initial plasturii cu colagen pentru ochi si chiar am vazut o diferenta majora in dimineata urmatoare - pielea era hidratata, mai ferma si mult mai luminoasa. Nu-mi amintesc exact ce varianta am incercat initial, cred ca ceva albastru la culoare (alge marine daca nu imi joaca memoria feste), dupa care am cumparat si alte variante si mi-au placut toate si am decis ca vreau sa incerc si mastile pentru ten din gama cu colagen. Cea cu vin rosu mi-a placut mult, dar vreau sa mai incerc si alte variante pe viitor. Tenul se simte hidratat, este luminos si mai ferm de fiecare data cand folosesc una din mastile lor. Singurul lucru care m-a "deranjat" la mastile de ten cu colagen a fost mirosul, nu unul neplacut, ci am simtit putin miros de plastic/ cauciuc, insa e posibil ca ficatul meu sensibil sa fie vinovat de asta si alte persoane nici sa nu-l simta.

 
Ati auzit de Beauty Face? Ati incercat ceva de la ei? Va tenteaza mastile astea?

2 comentarii

  1. Da, și mie îmi plac foarte mult măștile Beauty Face, chiar uitasem de ele. Cat de curând voi dau și eu o comanda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care dintre ele ti-a placut cel mai mult? As incerca ceva nou.

      Ștergere