Accesorii de pe Aliexpress

9.11.17

In ultimele saptamani am dat destul de multe comenzi pe Aliexpress, unele au intarziat mult pentru ca am prins perioada aia cand a fost totul blocat in BSI, iar altele au ajuns in 10-14 zile. Toate au venit la oficiul postal de cartier, nu am platit alte taxe, dar nici nu sunt valori mari. Aliexpress imi place mai mult decat ebay si in ultimii doi ani am dat multe comenzi pe site, sunt multe produse care merita, insa sunt si multe porcarii. Depinde de ce cauti si de cat timp esti dispus sa pierzi pe site, sunt diferente de dolari buni la acelasi produs, de asta e bine sa cauti, nu sa te grabesti sa iei primul produs care iti place.


Imi place sa-mi schimb des husa la telefon si vreau intotdeauna sa am mai multe variante, in functie de ceea ce simt la momentul respectiv. Husele mi se par extrem de misto ca accesorii, insa si utile. Eu nu am spart/ distrus nici un telefon pana acum, desi mi-a cazut inclusiv pe gresie. Nu imi plac husele din silicon, aleg intotdeauna huse subtiri si din materiale tari cu marginea cu 1 mm mai inalta decat telefonul (si nu stiti cat de utile s-au dovedit cand mi-a scapat telefonul din mana direct pe gresie cu ecranul in jos).

Imi plac husele cu mesaje, dar si cele cu mandale si diverse alte elemente grafice. De data asta mi-am comandat patru huse (una nu a ajuns inca, este diferita de cele de mai jos). Nici una n-a fost mai scumpa de 5 lei si au ajuns in circa doua saptamani in tara. Gasiti aici magazinul de unde le-am luat, au o multime de modele interesante si calitatea este chiar buna (am cateva huse luate de la Head Case, mult mai scumpe, care sunt exact din acelasi material).


Nu stiu la ce categorie sa incadrez produsele de mai jos, insa cred ca merita amintite pentru ca la noi se gasesc la preturi mult mai mari. Sireturile din silicon le-am gasit intamplator si mi s-au parut o idee foarte buna pentru tenisi, borcanasele din plastic sunt extrem de utile si eu cautam ceva colorat, iar sticluta roll-on am luat-o pentru un amestec de uleiuri. Cautam ceva mai diferit si asta mi s-a parut extrem de vesela, ca sa nu mai zic de pret.
 
sireturi - AICI
cutii plastic - AICI
sticla - AICI

Cred ca v-am mai spus pe blog ca am avut o perioada cand desenam mult si nu ma refer la desene artistice, ci la forme geometrice, la forme in oglinda, la diverse forme care se intretaiau, dar n-am mai facut asta de mult timp. Ma uit de ceva vreme la Spirograph, insa n-am vrut sa dau atatia bani pentru ca nu stau prea bine cu timpul. Am vazut nebunia asta aici si cand am vazut ca e 3 lei n-am mai stat pe ganduri. Am incercat-o deja intr-o seara si mi-a placut ce-a iesit, trebuie insa sa-mi iau niste creioane ca lumea.


Cred ca ati vazut figurinele astea squishy peste tot, pe mine nu ma tenteaza husele cu ele, dar m-am gandit ca-s interesant de avut pentru momentele cand vreau sa ma relaxez. Le-am mai comandat de vreo doua ori pana acum de la alte magazine, insa nu au ajuns. De data asta le-am luat de aici si au ajuns in sfarsit. Senzatia e ciudata, dar placuta, unul dintre ele nu mi s-a parut extrem de bine finisat, dar la cat costa nu e mare problema. Le-ati incercat? Le stiti?

 
Am lasat la final cateva accesorii pentru ca am vrut sa va spun mai multe despre ele. Nu stiu ce combinatii de metale folosesc asiaticii (stiu ca e un aliaj de zinc si atat), cert este ca eu nu ma irit de la el si tinand cont ca m-am iritat si de la aur si argint e mare lucru. In plus am multe accesorii luate asa si nici unul n-a oxidat, ceea ce nu pot sa spun despre accesoriile luate cu mult mai multi bani din magazinele de la noi.

Mi-am comandat cateva bratari si-mi plac la nebunie. Imi place mult sistemul asta reglabil si faptul ca se pot combina cum vrei. Cea cu infinit arata mult mai bine decat am reusit eu sa "prind" in poze si ma bate gandul sa-mi mai iau cateva. E cel mai scump produs din postarea asta (5 dolari), a fost trimisa cu tracking number - am luat-o de aici si vanzatorul mai are cateva modele care imi plac mult. Cealalta bratara nu mi s-a parut extrem de reusita in poza, dar mi-a placut mult modelul, asa ca am ales varianta rose gold si chiar imi place. A fost pana in 10 lei si am luat-o de aici, pretul s-a mai marit, dar tot ieftina e.

Mi-am luat cateva perechi de cercei, motivul fiind materialul de care va ziceam mai sus - preturile sunt chiar comice: cei negri, sub forma de triunghi, au fost 1 leu (ii gasiti aici), cerceii sarma cum le zic eu i-ati mai vazut sigur pentru ca ii am in toate culorile (de data asta mi-am luat o pereche aurie cu 0,70 lei de aici, celelalte perechi pe care le am le-am purtat de zeci de ori si arata la fel ca in prima zi), iar setul argintiu a fost in jur de 5 lei aici (una din perechi nu e finisata tocmai bine, dar ma astept la astfel de lucruri cand dau bani putini - cerceii bara ii am si pe alte culori si in mai multe dimensiuni, nu ma irita, nu si-au schimbat culoarea si arata foarte bine).


Pe 11 e mare sarbatoare pe aliexpress, se anunta multe oferte si unele chiar sunt reale, insa din anii trecuti pot sa va spun ca unele preturi sunt chiar mai mari decat in perioadele normale, deci fiti cu bagare de seama. Voi cumparati de pe Aliexpress? Va plac postarile de genul asta? Vreti sa va mai arat ce-mi iau cand dau de lucruri care merita?

6 comentarii

  1. Și eu fac destul de des cumpăraturi pe Aliexpress, chiar îmi plac postările de genul ăsta.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-a lovit si pe mine "febra" recent, inca nu am cumparat nimic, mai pierd niste timp, mai pun niste chestii pe wislist, asa ca postarile astea imi sunt de mare ajutor (cu vanzatori, chesrii dragute etc)

    RăspundețiȘtergere
  3. De doua ori am cumparat si am avut mare noroc pentru ca am primit lucruri de calitate la pret foarte bun, cu siguranta mai comand pe viitor . Mi-am luat un set de pensule si un inel in forma de pisica , atat de frumos incat nu mi-a venit sa cred . Am tot vrut si eu sa iau chestiile acelea squishy dar m-am razgandit :)

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am nimerit lucruri de calitate cand aveam indoieli, e un sentiment tare placut. :)

      Ștergere