Metique, produse de ingrijire cu tea tree oil

28.11.17

Despre tea tree/ arborele de ceai sunt sigura ca ati auzit de multe ori si probabil ca l-ati si incercat. Arborele de ceai este originar din Australia si a fost identificat oficial ca antiseptic in 1920 de catre chimistul sef din New South Wales, iar apoi imigrantii care au venit in tara au descoperit ca acest ulei esential este eficient impotriva muscaturilor, intepaturilor si infectiilor. Insa el a fost folosit ca planta medicinala de catre triburile arborigene inca dinaintea venirii colonistilor.

In urma cu cateva saptamani am primit cateva produse Metique cu arbore de ceai, produse formulate cu vitamina E naturala si care nu contin parabeni, uleiuri minerale si nici parfum. Le-am incercat si vreau sa va spun mai multe despre ele pentru ca sunt sigura ca vi se vor parea interesante. Produsele le gasiti aici, iar pe site gasiti multe informatii despre cum poate fi folosit uleiul de arbore de ceai si ce afectiuni poate trata.


Setul anti-acnee pe care l-am ales eu contine patru produse: spuma de curatare cu 2% tea tree si ulei de macadamia, toner facial cu 1% tea tree si aloe vera, crema hidratanta cu 1% tea tree, ulei de macadamia, roinita si extract de copaiba si Antioxidant Tee Tree Oil 4,99%. Mirosul de tea tree este destul de puternic (mai ales la spuma de curatare), insa daca nu aveti probleme cu el n-o sa va deranjeze pentru ca nu se mentine mult timp pe piele. 

Eu nu sunt mare fana a mirosului de tea tree (insa stiu ce poate face) si am putut sa folosesc produsele fara probleme. Motivul pentru care am vrut sa le incerc nu este tenul meu, ci zona umerilor si a gatului care a tot a dat semne de revolta din cauza transpiratiei de la antrenamente, asa ca m-am gandit sa o ajut putin sa isi revina.

Spuma este blanda si nu usuca pielea, am incercat-o si pe ten cand l-am simtit cu exces de sebum si mi s-a parut extrem de buna pentru curatare. Tonerul este chiar interesant, este foarte bland si calmeaza tenul iritat, chiar nu ma asteptam sa-mi placa si sa il folosesc pe ten de cateva ori pe saptamana, intentia mea a fost sa-l folosesc pe gat si punctual pe zona de pe umeri cu probleme. Crema hidratanta ajuta mult pe zonele patate si hidrateaza foarte bine, insa are nevoie de cateva minute pentru a fi absorbita complet, ceea ce pe mine nu m-a incantat foarte tare, insa mi-a placut ce face si cum se simte pielea.

Amestecul de ulei de arbore de ceai, aloe vera, vitamina E, vitamina C si extract de seminte de struguri poate fi folosit direct pe piele pentru tratarea cosurilor, petelor, zgarieturilor, intepaturilor de insecte, dar si pe zonele unde firele de par cresc sub piele. In gama sunt si produse pentru par, corp si igiena intima, dar si un ulei pur de arbore de ceai (28 lei/ 10 ml) asa ca daca sunteti fane ulei de arbore de ceai intrati pe site si vedeti ce produse au.


Va place uleiul de arbore de ceai? Ati auzit de produsele Metique pana acum?

Trimiteți un comentariu