Nivea Creme Care pentru curatarea pensulelor

16.11.17

Produsul de care vreau sa va povestesc astazi este un sapun lichid de la Nivea, Creme Care, sapun pe care l-am avut in baie de multe ori pana acum, dar caruia recent i-am gasit o noua intrebuintare. "Descoperirea" am facut-o intamplator intr-o zi cand eram exasperata ca nici un gel de curatare nu reusea sa curete in totalitate cateva pensule de fond de ten. Dupa ce le-am spalat vreo 10 minute si erau tot patate, am vrut sa ma dau batuta.


Dar Creme Care a alunecat in chiuveta cand l-am lovit cu mana si cum eu nu cred in intamplari l-am incercat pe o pensula care arata ca si cum n-o spalasem deloc. Fix 30 secunde a durat pana pensula mea a fost din nou curata si eu am devenit dintr-o data foarte atenta. De atunci e singurul produs cu care imi spal pensulele, nu e nevoie sa mai folosesc vreo dracie de silicon sa ma ajute sa curat pensulele mai bine.

Torn sapunul in palma, umezesc perii pensulei cu apa calduta, o curat cateva secunde (si nu exagerez cu cateva secunde, se descurca de minune si cu fondurile de ten dificile), dupa care o clatesc bine si pensula ramane curata, fara vreun miros. Un alt aspect care imi place mult, desi nu am o explicatie pentru el (probabil faptul ca nu mai e nevoie de atatea spalari/ clatiri), este faptul ca pensulele se usuca mult mai repede de cand folosesc sapunul asta lichid de la Nivea.

Diferenta intre pozele de mai jos este de fix 2 minute - cat mi-a luat sa ma duc la baie, sa dau drumul la apa, sa umezesc pensula, s-o spal si sa scurg excesul de apa. Creme Care este o descoperire accidentala, dar una care ma bucura mult pentru ca nu mai pierd timp aiurea, iar pensulele raman curate fara prea mult efort. Sa va mai zic de pret si de faptul ca se gaseste intr-o multime de locuri?


Voi ce descoperiri accidentale ati facut?

6 comentarii

  1. Nu imi vine in minte nici o descoperire accidentala, dar pentru pensule folosesc gelul de curatare pe care il folosesc pentru fata .. adica curata tenul, de ce nu ar curata si pensulele ? In prezent folosesc Gerovital Stop Acnee, a mers cu toate pana acum :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de tare, asta da descoperire. Vreau sa încerc și eu săpunul lichid de la Nivea. Pana acum nu am pătit întâmplari de genul asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow! Multimim de pont, o sa incerc si eu cu siguranta ❤️

    RăspundețiȘtergere