BB Cream & BB Concealer de la Note Cosmetics

6.11.17

Produsele de la Note Cosmetics sunt o descoperire recenta, v-am povestit aici mai multe despre brand si despre produsele pe care le-am incercat in ultima perioada de la ei. Produsele se gasesc momentan doar on-line pe Elefant (aici puteti sa vedeti tot ce au, preturile sunt extrem de bune in perioada asta) si Emag (gasiti aici produsele, insa au preturi mai mari decat pe Elefant), dar cred ca in curand le vom vedea si in alte parti pentru ca sunt produse bune care chiar merita sa fie promovate mai mult.

In ultimele saptamani am incercat doua produse noi de la ei si am vrut sa va povestesc si voua despre ele pentru ca mi se par extrem de interesante si bune, mai ales pentru cineva care cauta alternative usoare pentru un ten luminos care sa nu se simta incarcat. Atat BB Cream-ul, cat si BB Concealer-ul au SPF15 si nu contin parabeni, iar pe mine aspectul lor ma duce cu gandul la produse mult mai scumpe de pe piata.


BB Cream Advanced Skin Corrector are germeni de grau, ulei de floarea soarelui, extract de struguri si vitamina E si vine intr-un tub de 35 ml. Textura este una foarte usoara, iar finishul este luminos si uniform. V-am mai spus ca mie imi plac produsele care nu se simt si care arata ca propria piele, mai ales in zilele cand nu vreau decat un ten curat si radios, iar produsul asta se incadreaza perfect in categoria asta.

Din pacate nuanta pe care o am este un pic cam inchisa pentru mine (02, probabil ca ideala pentru mine ar fi o combinatie intre 01 si 02, am fost sigura ca 02 va fi ok pentru ca asa am si la fondul de ten de la ei si mi se potriveste), am putut s-o folosesc pentru ca am blenduit bine in jos pe gat, dar as fi preferat sa nimeresc o nuanta care sa nu necesite atentie la aplicare. Dar trecand peste detaliul asta BB Creamul este un produs extrem de bun, nu incarca, dar uniformizeaza si da tenului un aspect luminos, in plus il mentine hidratat, ceea ce cred ca vor aprecia in special tenurile uscate.


BB Concealer Advanced Skin Corrector are si el in formula germeni de grau, ulei de floarea soarelui, extract de struguri si vitamina E, vine intr-un tub de 10 ml cu un aplicator metalic extrem de misto, dar pe care eu il vad mai practic pentru o crema de ochi decat pentru un corector/ concealer, insa senzatia de rece pe zona de sub ochi dimineata este foarte misto. Eu trebuie sa folosesc o pensula pentru a termina aplicarea si poate d-aia nu mi se pare esential, dar e un aspect extrem de practic, mai ales ca e vorba de un produs cu un pret bun.

Nuanta 01 mi se potriveste perfect si produsul in sine mi se pare mai bun decat multe altele de acest gen. Si celalalt concealer de la ei (Full Coverage) mi-a placut mult si-l folosesc des, insa acesta este mult mai pe placul meu - textura usoara si hidratanta, finish luminos. Pretul este mai mare decat al celorlalte produse Note, insa din punctul meu de vedere merita din plin, mai ales daca aveti linii fine/ riduri in zona asta, nu se fixeaza in ele si nu le accentueaza.


Ati incercat vreunul dintre produse? Stiti produsele Note Cosmetics?

5 comentarii

  1. Nu am încercat niciun produs Note Cosmetics dar rețele de socializare sunt pline numai cu produsele lor. Aud doar păreri de bine despre ele ceea ce ai confirmat și tu în articol. 👍

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am încercat produsele Note, ma tenteaza sa testez câteva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt cele mai bune, eu am un ten extrem de sensibil și cu ele ma simt f f ok... Din păcate greu le găsești... 😔

    RăspundețiȘtergere