7 intr-o saptamana #142

19.11.17



Saptamana asta m-a obosit extrem de tare, cred ca e mai mult de un an de cand nu m-am mai simtit asa de extenuata, prin urmare am decis ca saptamana viitoare o sa imi dedic mai mult timp mie. Am furat si saptamana asta cateva momente pentru mine, dar prea putine ca sa reuseasca sa balanseze lucrurile. Am descoperit recent gama cu mere si scortisoara de la Bottega Verde (inca au reduceri extrem de bune pe site, le gasiti aici, e unul din putinele siteuri pe care chiar am fost tentata sa dau o comanda vineri) si m-am rasfatat cu aroma asta in multe seri.

Marti am avut o zi plina, dar am reusit sa ajung la lansarea editiilor de iarna de la Yves Rocher (le gasiti deja on-line aici, o sa va povestesc si eu mai multe zilele viitoare, dar am si o surpriza pentru voi) si am facut si cateva cumparaturi: din DM am luat inca doua oje de la Trend It Up,  de la Hello Free Z One Discount un ser de par de la Toni&Guy, iar in Mega Image am gasit din nou chipsurile din quinoa de la Eat Real.

De miercuri pana vineri am avut un program infernal, am reusit sa merg la antrenament de-abia seara la 20:30 si singurul lucru pe care l-am vrut cand am ajuns acasa a fost sa ma spal si sa ajung in pat. Am avut mult de munca, am avut multe drumuri de facut, insa am reusit sa ajung in sfarsit sa-mi fac radiografie la genunchi (si maine ma duc sa iau rezultatele si sa vad ce zice si ortopedul) si am facut doua vizite la UltraEstetic, clinica pe care am descoperit-o recent si unde m-am dus sa-mi rezolv niste probleme. Cred ca o sa va povestesc si pe blog despre asta pentru ca e un subiect care cred ca o sa va intereseze.

Ieri a fost prima zi dupa multe saptamani cand am putut sa dorm mai mult, asa ca am profitat si m-am rasfatat cu un mic dejun delicios. Am primit saptamana asta cateva produse extrem de interesante, insa n-am avut timp sa fac poze, asa cum n-am avut timp nici sa va arat ce mi-am comandat de pe Bonami. Farfurioara pentru bijuterii de la Sass&Belle e singura pe care am reusit s-o prind intr-o poza, cei de la Sass&Belle au produse care mie imi plac mult si am luat cateva si pentru cadouri.

Yucca Center este un loc pe care l-am descoperit de curand si de care o sa va povestesc mai multe zilele astea, iar ieri m-am reintors la ei la un Atelier de re(creatie) si m-am simtit tare bine. Bistroul lor, Pancakes & more, are un meniu delicios, iar eu m-am rasfatat cu o portie de clatite cu mere, scortisoara si inghetata si am petrecut timp pentru sufletul meu, timp de care chiar aveam nevoie sa ma pun pe picioare dupa nebunia de saptamana asta.

Azi e zi de relaxare, nu am de gand sa ies din casa, vreau doar sa ma odihnesc si sa profit de cateva momente de liniste. Saptamana voastra cum a fost?

11 comentarii

  1. Eu am avut o săptămână extrem de frumosa:luni am dat examenul pentru permis și l-am luat (a fost o zi extrem de frumoasa), marți am ieșit în oraș cu fetele, miercuri am reușit sa ma înscriu la politie (vreau sa devin polițistă), joi a fost o zi oarecare iar vineri mi-a ajuns permisul acasă și am fost foarte fericita. Cam asa a fost săptămână mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. A mea a fost foarte faina, mi-a ajuns parfumul de la tine, bonus rujul, asa ca ghici cine s-a zgait in oglinda si s-a pufait, puf, puf? :)
    M-au mai chinuit niste dureri articulare, deh, lupusorul isi mai scoate coltii, le-am tratat cu antiinflamatoare si mers la sala :)
    Gand bun <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere si sa ai parte si de la alte surprize. :)

      Ștergere
  3. Am avut o saptamana buna per total. M-am organizat bine si sunt mandra de mine. Am intrat pe Bottega Verde si n-a fost bine pe de-o parte pt ca nu era momentul. Am cumparat cateva piese de mobilier si nu era loc pentru muuulte geluri de dus. Pe de alta parte abia astept sa le incerc. Mi-am mai luat si 2 pijamale de la Jolidon. Eu iarna traiesc in pijamale, imi placesentimentul asta cozy. E un feel de traditie sa primesc in fiecare an una de Craciun, dar avand in vedere ca doar de acolo iau trebuia sa profit de reducere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am comandat si eu de BF de la Bottega Verde acel gel de dus cu scortisoara si mere. Abia astept sa soseasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost si eu tentata sa iau si celelalte produse din gama. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat. :)

      Ștergere
  5. Si saptamana mea a fost foarte obositoare , astept sarbatorile si cateva zile de odihna . Pana la urma nu mi-am mai luat nimic de la Mac , in schimb am dat o comanda pe Sephora .
    Ce bine arata clatitele alea !!! Norocul tau ca nu ai iesit azi , a fost o aglomeratie obositoare peste tot . Sper sa iasa radiogeafia bine , te pup si o saptamana frumoasa iti doresc .
    (Anamaria)


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-a iesit bine, dar asta e. Sper sa vina zile mai bune pentru amandoua. :)

      Ștergere
  6. Îmi cam plouă-n gură de la clătitele alea...
    Și săptămâna mea a fost cam obositoare, dar per total n-a fost chiar așa de rea, a fost un echilibru ok între rele și bune.
    Țin pumnii să ai un rezultat bun la radiografie, măcar să fie ceva rezolvabil.
    Să avem o săptămână mai faină și mai puțin obositoare!

    RăspundețiȘtergere