Trend It Up, oje ieftine si bune

27.11.17

Produsele descoperite din intamplarare imi plac la nebunie, iar daca pretul este mic incantarea mea este si mai mare. Intr-una din multele mele plimbari prin DM am vazut standul Trend It Up si desi aveau multe produse de machiaj privirea mi-a fost atrasa de oje, "vinovata" fiind oja mov din gama Prisma Tip care mi-a amintit de Pixie Dust de la Zoya, probabil ojele mele preferate din toate timpurile.


La prima vizita am luat 2 oje: cea mov din gama Prisma Tip si una din gama Copper Glace, le-am incercat imediat si la cateva zile m-am intors si mi-am mai luat inca 2, una tot din gama Copper Glace si una din gama Bold Glitter. Fiecare oja a fost 9,99 lei, iar pe unghiile mele (cu baza si top coat) rezista in jur de 6-7 zile, in conditiile in care eu imi folosesc mainile destul de mult la munca si tot timpul intru in contact cu diverse chestii de taiat si tipuri de adeziv.

Am vazut in magazin mai multe game si am rezistat cu greu sa nu mai iau cateva oje, erau cateva nuante nude extrem de frumoase si am vazut si cateva oje mare interesante. Gama Copper Glace imi place mult de tot si am doua nuante (020 si 040), daca va plac ojele metalice o sa va placa sigur, eu am una din ele de mai bine de 10 zile pe unghiile de la picioare si e intacta.

Prisma Tip e gama care mi-a atras atentia si am luat nuanta 040 pe care o puteti vedea si in ultima poze, imi place la nebunie si sigur o sa ma mai uit si dupa alte nuante cand ajung prin DM pentru ca on-line am vazut un gri care mi-a placut mult. Bold Glitter este singura pe care n-am apucat s-o incerc, insa cea mov (040) mi s-a parut interesanta, asa ca am plecat si cu ea acasa.


Ati incercat ceva de la brandul asta? Ce nuante de oje preferati in perioada asta?

14 comentarii

  1. Daca ai zis ca seamana bine cu Pixie Dust de la Zoya, deja o sa o incerc. Eu deja am un creion mov de la ei si se comporta foarte bine. Thanks for sharing!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am vreo câteva oje printre care și cea mov prisma tip...dar cel mai tare m-a impresionat un gel liner care are o culoare gri-negru sidefat din gama "graceful feminity",nuanța 010 și care rezista cu orele și e și waterproof.

      Ștergere
  2. Superba Prisma Tip 40 ! 💜

    RăspundețiȘtergere
  3. Ojele astea chiar nu le-am încercat dar arată bine nuanțele, ca preț sunt destul de ok iar ca rezistenta mi se par super bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, chiar vineri am trecut prin DM si mi-a sarit in ochi un gloss de la acest brand , l-am luat pentru ca are o nuanta metalica superba. Am vrut sa iau si o oja dar nu mi-a placut mirosul lor mult prea puternic .
    (Aamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-a deranjat deloc mirosul, dar nici nu le-am mirosit in sticla. Cand le folosesc nu se simte nimic, o sa ma uit si eu la glossuri daca zici ca-s metalice. :)

      Ștergere
    2. Daca zici ca nu se simte nimic cand le folosesti o sa iau si eu una de curiozitate , eu am simtit un miros puternic de diluant si cum sunt sensibila la asemenea mirosuri am spus pas :)
      (Anamaria)

      Ștergere
  5. Arata bine nuantele! Inainte de Craciun am tot trecut pe langa produsele Trend it Up cand am mers in DM, si tot zic ca adaug ceva in cos. Acum ca am vazut-o la tine, trebuie sa recunosc ca imi place la nebunie nuanta din gama Prisma Tip, cred ca o sa mi-o cumpar data viitoare. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar merita incercate, au pret foarte bune si niste nuante de vis.

      Ștergere
  6. Anamaria Georgiana Bold Cotuna5 februarie 2018 la 08:06

    Bună fetele frumoasele, eu am achiziționat din gama trend IT un lacul de unghii transparent double&shine. E super, se comporta aproape k un gel.il aplic peste oja, pentru luciu și protejarea ojei colorate.

    RăspundețiȘtergere