Fond de ten Active Light de la Pupa Milano

13.11.17

Active Light de la Pupa Milano nu este la prima aparitie pe blog si probabil nici la ultima, il folosesc de cand a deschis Pupa primul magazin in Mega Mall si nu am de gand sa raman fara el. Recent mi-am cumparat o noua sticla din varianta lichida, insa am incercat si varianta compacta pe care au lansat-o cei de la Pupa recent. Iar pe lista mea de cumparaturi este si concealerul Active Light care a fost lansat de curand, l-am incercat in magazin si mi s-a parut extrem de misto.


Despre varianta lichida v-am mai spus sigur pe blog atunci cand am descoperit-o pentru ca imi place extrem de mult. Este un fond de ten fluid, usor, fara ulei si fara alcool, cu o acoperire mica spre medie, care activeaza lumina si da tenului un finish natural si luminos. Cei de la Pupa au marit anul asta gama cu nuante noi, astfel incat la momentul asta sunt 17 nuante disponibile, iar pretul mi se pare decent pentru ceea ce ofera - 69 lei/ 30 ml. 

Am avut nuanta 020 Nude care mi-a placut mult, insa are o tenta de galben, iar acum am luat una din nuantele noi - 009 Light Porcelain. Eu am profitat de o oferta de-a lor si am primit cadou si un concealer, asa ca n-am stat mult pe ganduri. Este fondul de ten pe care il aleg atunci cand trec printr-o perioada obositoare si simt ca tenul meu are nevoie de putina viata si luminozitate (aplicat peste un primer de la ei de care n-am apucat sa va spun pana acum chiar da senzatia de ten sanatos si radios).


Cand am vazut ca lanseaza si o varianta compacta am fost extrem de curioasa sa o incerc si cei de la Pupa mi-au trimis doua dintre nuante (sunt noua nuante in total si in perioada asta are un pret special de lansare - 59 lei pentru 9,5 ml): 020 Light Beige si 030 Natural Beige. 020 mi se potriveste perfect, 030 este inchisa pentru mine, ceea ce ma incanta este faptul ca fondul de ten are si protectie solara 20.

A trecut ceva vreme de cand n-am mai folosit un fond de ten compact, asa ca am fost chiar curioasa sa-l incerc si sa vad cum mi se pare, mai ales ca varianta lichida imi place asa mult. Este un fond de ten activator de lumina, are o textura cremoasa, este extrem de usor de folosit, iar aspectul pe ten este unul care mie imi place mult: nu se simte, dar arata ca o varianta mai luminoasa si mai sanatoasa a tenului. Nu este potrivit pentru ten mixt sau gras, dar pentru un ten normal sau uscat care are nevoie de luminozitate si aspect uniform chiar face o treaba buna.


Ati incercat Active Light? Cum vi se pare? Aveti vreun fond de ten preferat de la Pupa?

2 comentarii

  1. Nu am încercat niciun fond de ten Pupa, dar acum este ocazia. Vreau și eu sa încerc fondul de ten Active Light.

    RăspundețiȘtergere