Yucca Center, un loc pentru trup si suflet

20.11.17

Acum 2 saptamani am fost la inaugurarea unui loc care mi-a dat o stare de bine de cum am intrat, Yucca Center, si de care de-abia am asteptat sa va spun pentru ca imi place la nebunie conceptul. Ce este Yucca Center? Este un club care reuneste 3 concepte: Yucca Wellness Center, Pancakes & more si Lumea Copilariei. Desi ideea a plecat de la un club dedicat femeilor, este un loc unde se poate relaxa toata familia. In timp ce mama se rasfata cu diverse tratamente, tatal poate savura ceva delicios, iar cel mic se poate distra la Lumea Copilariei.

Inca de mica am tot auzit o expresie "omul sfinteste locul" care mi-a ramas in minte si pe care am inteles-o mult mai tarziu, dar pe care am simtit-o din plin la Yucca Center. Vibeul pe care il are locul este incredibil, e ca si cum ai pasi intr-o alta lume unde te asteapta numai lucruri frumoase, iar faptul ca este mai mult decat un alt centru spa si ofera si terapii alternative, dar si diverse ateliere pe mine m-a cucerit din prima.

Pe langa clasicele servicii de infrumusetare (coafura, manichiura. pedichiura si diverse proceduri de remodelare corporala, cosmetica si cosmetica estetica faciala), Yucca Center se preocupa si de partea interioara. Medicina alternativa si complementara (Reiki, Shiatsu, Theta-Healing, Yoga, Psihoterapie), dar si terapiile traditionale precum masajul de relaxare si drenajul limfatic manual se regasesc pe lista de servicii, iar preturile mi s-au parut chiar accesibile tinand cont de locatie (zona Dorobanti).


Pancakes & more este un bistro mic si cochet la intrarea in centru care pe langa diverse variante de crepes frantuzesti dulci sau sarate (cu diverse umpluturi) si celebrele clatite americane (portocala caramelizate si cognac, capsuni si ciocolata si multe altele) are in meniu salate, sandwich-uri si supe de legume fresh, dar si inghetata artizanala. Trebuie neaparat sa le faceti o vizita daca sunteti in Bucuresti si va doriti o portie delicioasa de rasfat.


Lumea Copilariei face Yucca Center locul perfect pentru mamicile cu copii, care vor sa se relaxeze, dar sa ii stie si pe cei mici fericiti. Este un loc de joaca, dar si un centru educational,  unde copii pot participa la diverse ateliere creative, dar isi pot aniversa si ziua de nastere. Au labirint cu tobogane si bile, puzzle gigant pentru castele, perete catarator, 15 jocuri software proiectate pe tavan si multe alte jocuri si jucarii.


Pe langa toate astea, cei de la Yucca Center organizeaza frecvent sesiuni de Yoga si workshopuri de Feng Shui, dezvoltare personala, armonizare mentala, emotionala si fizica. Eu am fost in weekend la un Atelier de re(creatie) si mi-a placut mult. Este un loc care imi da o stare de bine si care imi place mult, dar cred ca v-ati dat deja seama din ceea ce am scris. Am de gand sa ma intorc in curand la ei pentru ceva ce imi doresc de mult sa fac insa nu am reusit pana acum.

Cum vi se pare conceptul? Va tenteaza? Iar daca ati fost deja la ei astept sa-mi spuneti cum vi s-a parut.

Pozele din postare ii apartin lui Mircea Popa, arata mult mai bine decat pozele facute de mine asa ca era pacat sa nu va arat Yucca Center in cea mai reusita varianta.

Un comentariu

  1. A doua zi dupa ce ai postat poza cu clatitele pe Facebook m-am prezentat cu "pretenu'" de mana la bistro. Am fost foarte curioasa sa le incerc si nu imi pare rau. Sunt delicioase!

    RăspundețiȘtergere