Tratament Vita Cura de la Repechage

4.11.17

Nu am ales intamplator ziua de astazi sa va povestesc despre Repechage si tratamentul facial de care m-am bucurat saptamana trecuta. Astazi se implinesc 4 ani de cand Repechage a intrat pe piata din Romania si mi s-a parut cel mai potrivit moment sa va spun ce-am aflat despre brand, despre creatoare si cum mi se par produsele lor. Mai ales ca este un brand nou pentru mine, nu am incercat nici un produs de la ei pana de curand, dar pot sa va spun ca mi-au starnit curiozitatea si o sa mai cititi de Repechage pe blog.

Repechage a luat nastere in 1980, este primul brand care a folosit algele marine in produsele de ingrijire a tenului, iar cea care a creat aceasta afacere este Lydia Sarfati, o esteticiana nascuta in Polonia si care traieste in Statele Unite. Repechage este un brand profesional si produsele se gasesc doar in saloane, iar produsele pe care le au sunt gandite pentru a trata fiecare problema pe care o poate avea tenul. 

Brandul este prezent in peste 40 de tari din intreaga lume si deja multe saloane din Romania folosesc produsele lor, numai in Bucuresti sunt peste 110 saloane care ofera tratamente faciale Repechage. Primul tratament lansat de Lydia Sarfati este Four Layer Facial, tratament la fel de apreciat si acum si care a fost premiat de multe ori de cand a fost lansat. Brandul este unul care se adapteaza tendintelor actuale si cerintelor clientelor, asa ca au si tratamente rapide pentru momentele cand avem nevoie de ajutor inainte de un eveniment important.


Saptamana trecuta am fost rasfatata cu un tratament facial Repechage, iar cea care s-a ocupat de mine a fost Nicoleta, trainerul national Repechage, asa ca am profitat de ocazie si i-am pus multe intrebari despre produse si ingrijirea tenului si mi-a placut mult ceea ce am aflat, dar si ceea ce am experimentat. Cei de la Repechage au peste 10 game in portofoliu, iar recent au lansat o gama noua, Fusion, despre care vreau sa va povestesc mai multe in curand pentru ca folosesc cateva produse si-mi plac mult.

Intrucat tenul meu nu are probleme deosebite, Nicoleta a ales pentru mine Vita Cura, tratamentul lor pe baza de alge marine si peptide, conceput special pentru a revitaliza si hrani tenul trecut de 30 de ani. Produsele Repechage au formule curate si bogate in ingrediente benefice pentru ten, sunt gandite extrem de bine, iar experienta in sine este una extrem de placuta, conceptul de spa chiar se simte si abordarea este una blanda si eficienta. Produsele nu au parabeni si iritanti, se simt extrem de placut pe piele, iar rezultatul in cazul meu a fost o piele mai ferma si mai luminoasa.

Tratamentul are cinci pasi si produsele vin in monodoze pentru o singura folosire, lucru care mie mi se pare cea mai buna alegere. Curatarea tenului a fost o adevarata placere, iar sprayul AlgoMist mi-a placut mult. Partea de masaj a fost ceea ce aveam nevoie pentru a ma relaxa si a-mi detensiona tenul, primul masaj se face cu Cell Renewal Serum, iar al doilea cu o crema cu tripla fermitate, ambele sunt aplicate pe ten, gat si zona decolteului (asa cum ar trebui sa fie facut orice tratament de ingrijire).

Masca cu alge marine si spirulina, cu efect racoritor mi-a placut mult, iar serul Opti-Lift aplicat la final mi s-a parut extrem de interesant. Am plecat cu un ten detensionat, ferm, cu un aspect luminos, dar si cu o stare generala buna pentru ca un tratament de acest gen trebuie sa faca bine si sufletului, nu doar tenului. Era sa uit de peelingul enzimatic cu papaina care a fost o adevarata placere si care mi-a reamintit cat imi plac peelingurile enzimatice.

As vrea sa va spun cate ceva despre fiecare gama a lor pentru ca am pus multe intrebari si am aflat multe informatii, dar imi dau seama ca e imposibil, insa am sa va amintesc de Red Out, gandit special pentru tenul cu rozacee, de Hydra Medic pentru tenul gras si de Biolight pentru ten cu aspect neuniform si cu pete. In portofoliul lor sunt solutii pentru toate problemele si chiar va recomand ca data viitoare cand mergeti la salon sa alegeti un tratament Repechage pentru ca o sa va placa mult.

Ati auzit de Repechage pana acum? Ati incercat ceva de la ei?

2 comentarii

  1. Nu am auzit de aceste produse și chiar nu am încercat niciun produs de-al lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigura ca in curand vom auzi mai multe despre ei pentru ca produsele chiar merita. :)

      Ștergere