Gel sau crema pentru ochi?

17.11.17

Eu fac parte din randul celor carora le place sa foloseasca produse pentru ochi (si folosesc de mai bine de 20 de ani creme/ geluri pentru zona ochilor), dar daca nu am ceva care sa-mi placa nu am nici o problema sa folosesc pe zona asta un ser cu o formula buna. Problema mea de cativa ani sunt cearcanele, insa din pacate este o problema medicala si nici o crema nu poate ajuta cu asta, dar nici nu am asemenea pretentii.

Asta nu inseamna ca nu caut produse care sa hidrateze zona, sa ma ajute sa impiedic cat mai mult aparitia ridurilor si sa am un aspect cat mai luminos (atat cat se poate). Problemele cu vederea accentueaza si ele problemele din zona din cauza miscarilor repetate si la un moment dat cand n-am putut sa port lentile de contact chiar m-am confruntat cu niste linii adanci care m-au speriat, dar care au fost atenuate de retinol.


Nu consider ca un produs pentru ochi este absolut necesar daca nu sunt probleme majore pe zona asta (daca restul fetei este normala/ mixta si zona de sub ochi uscata clar e nevoie de un produs special pentru ochi, care nu trebuie neaparat sa fie o crema de ochi - pielea de sub ochi nu este mai speciala decat pielea de pe restul fetei, asa ca are aceleasi nevoi). Ceea ce trebuie este o crema/ un gel/ un ser bine formulat, fara parfum si fara iritanti, care sa ii ofere pielii ceea ce are nevoie.

Doua produse pentru zona asta pe care le-am folosit in ultima vreme sunt de la Paula's Choice, unul este lansat recent, iar celelalt este in portofoliul lor de ceva vreme. Gelul il am in varianta full-size pentru ca mi-a starnit aplicatorul curiozitatea si am vrut sa vad ce face, iar crema in varianta mini pentru ca nu consider ca am nevoie de un produs atat de emolient pentru uz zilnic, ci doar pentru acele momente cand simt ca pielea are nevoie de ajutor.

RESIST Anti-Aging Eye Gel a fost lansat recent si este un produs cu o formula nemaipomenita, plina de antioxidanti, niacinamide, resveratrol, acid hialuronic si peptide. Revitalizeaza si hidrateaza extrem de bine zona delicata a ochilor si chiar ajuta daca va treziti dimineata cu pungi sub ochi dupa o noapte lunga sau un pahar in plus. Aplicatorul din metal este in permanenta rece si se simte extrem de placut pe zona. Gelul are o textura extrem de placuta si usoara, este o adevarata placere folosirea lui, daca aveti buget pentru un astfel de produs merita sa-l cumparati.

RESIST Anti-Aging Eye Cream este o crema concentrata pentru pielea uscata si deshidratata si daca va confruntati cu astfel de probleme o sa va placa mult. Formula contine unt de shea, resveratrol, vitamine si peptide si ajuta la ameliorarea liniilor fine si a ridurilor, ofera zonei hidratare de lunga durata si luminozitate. Eu o folosesc mai mult ca o masca peste zona ochilor, atunci cand ochii mei sunt foarte obositi si lacrimizeaza excesiv si simt ca zona are nevoie de ajutor.

Gel sau crema? Tine strict de preferintele voastre si de ceea ce are nevoie pielea, eu de multe ori folosesc ser pentru zona ochilor, chiar am in plan sa va povestesc curand si despre un ser pentru zona ochilor, un produs accesibil si bun.


Voi folositi produse speciale pentru zone de sub ochi? Ati incercat vreunul dintre cele doua?

Later edit: Paula's Choice are astazi transport gratuit pentru comenzile de peste 150 lei si au pe site o selectie de produse cu reduceri intre 10 si 21%, asa ca daca va doriti ceva de la ei uitati-va pe site.

6 comentarii

  1. Nu prea folosesc produse pentru ochi dar din cand in cand...Sunt pacate produsele astea inca nu le-am folosit ��

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu n-am folosit niciodata creme pentru ochi, dar in ultima perioada au inceput sa se vada niste riduri. Eu cred ca voi alege crema pentru ochi, imi place mai mult consistenta cremelor decat a gelurilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Le-am folosit pe amandoua,in perioade diferite desigur.Nu mi-au placut,intrucat daca aplici anticearcan dupa,se aduna si nu am vazut niciun fel de imbunatatiri in urma folosirii lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crema de ochi este mult prea emolienta ca sa fie folosita ziua, e normal sa se stranga peste ea produs daca ai folosit-o asa. Eu cu gelul nu am avut astfel de probleme si l-am folosit sub diverse concealere.

      Ștergere