7 intr-o saptamana #143

26.11.17


Nu stiu ce cuvinte sa folosesc sa descriu saptamana asta, a fost ciudata din multe puncte de vedere, dar in acelasi timp a fost extrem de frumoasa. Am primit cateva vesti care nu mi-au picat deloc bine si care m-au fortat sa regandesc niste lucruri, am trecut prin multe momente tensionate, insa in acelasi timp simt ca am castigat ceva ce nu poate fi descris in cuvinte. Dupa mult timp in care am simtit totul ca pe o lupta, acum ma simt libera si simt ca pot sa fac exact ceea ce imi doresc, fara sa ma las presata de ceva. 

Pupa Milano a lansat cateva colectii extrem de interesante si am primit de la ei un pachet care m-a bucurat mult, sunt produse cu care de-abia astept sa ma "joc" si de care vreau sa va povestesc in perioada urmatoare. Baba mea blanoasa are niste probleme cu inima si ne-a tinut in emotii toata saptamana, asa ca nu am avut timp sa ma fardez si sa ma bucur de noutati, energia mea a fost directionata in alta directie si sper ca zilele urmatoare sa vina cu vesti bune si sa scapam de tensiunea asta.

Marti seara m-am intors la Yucca Center, de care v-am povestit la inceputul saptamanii, pentru a incerca una din terapiile lor si chiar este un subiect despre care vreau sa va povestesc mai multe pentru ca mie mi-a placut mult si simt ca m-a ajutat cu ceva ce m-am chinuit mult timp sa inteleg. Nu stiu cata deschidere este pentru subiectul asta, dar eu o sa scriu pentru ca stiu ca multi oameni au nevoie si de altceva.

Miercuri am avut o zi nebuna, insa am reusit sa ajung la un eveniment unde am aflat mai multe despre Dermia si Skinfaktor si sper sa imi fac timp sa va povestesc despre asta intr-o postare pentru ca mi s-au parut informatii interesante. Joi seara am fost la un Atelier de creatie impreuna cu cei de la Ferrero Rocher, probabil va amintiti ca si anul trecut am fost si mi-a placut mult. Am decorat cutii pentru cadouri, am ras si am reusit sa-mi pun si niste silicon fierbinte pe un deget. Pe decoratiuni-magice gasiti idei frumoase despre cum putem sa decoram casa si sa pregatim cadouri inspirate, mie imi place mult partea asta si cred ca se vede si din cutia pe care am facut-o.

Vineri am pierdut o gramada de timp la veterinar si am plecat cu o lista de analize pe care trebuie sa le facem in perioada urmatoare, iar seara am ajuns destul de tarziu la antrenament, asa ca in weekend am recuperat si m-am odihnit. Am reusit sa vad si eu cateva clipuri pe Youtube, sa savurez o cana de ceai si sa ma bucur de un mic rasfat vanilat.

Azi am avut de facut niste lucruri si de cumparat alte lucruri, asa ca am profitat ca urma sa ies si am incercat doua produse noi de la Note Cosmetics: un fond de ten si un blush mineral. Primele impresii sunt extrem de bune, asa ca probabil o sa le vedeti curand intr-o postare si o sa va spun mai multe despre ele. Produsele de la Note le gasiti aici la preturi extrem de bune, v-am povestit in trecut despre cele care imi plac mult daca aveti nevoie de inspiratie.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Tare bine arata blushul ala de la NOTE , fondul de ten ce nuanta e ? Imi pare rau pentru vestile proaste, sper sa urmeze unele bune .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere