7 intr-o saptamana #141

12.11.17



Am avut o saptamana ciudata, cu situatii duse la extrem, cu probleme de tot felul, cu vesti nu prea bune, dar n-am lasat nimic sa ma afecteze pe termen lung. Unele probleme nu sunt tocmai placute, adica sa ti se strice centrala termina inainte de inceputul iernii e chiar cosmar, dar asta e. Trebuie sa mai fac niste vizite la medic pentru ca am in continuare probleme cu un genunchi, probleme care sunt extrem de dureroase si ma cam impiedica sa fac tot ce vreau. Sper sa apara si la asta o solutie, insa vremea de afara nu imi e de mare ajutor.

Cei de la Pure Shapes la care ma duc la XBody de un an de zile si-au mai deschis un studio mai aproape de mine (zona Rucar pentru cele ce sunteti din Bucuresti) si saptamana asta am facut 2 antrenamente acolo. M-am obisnuit cu studioul lor de la Unirii, asa ca nu stiu unde voi continua sa merg, fiecare locatie vine cu ceva ce ma atrage, ramane sa ma decid in perioada urmatoare. Marti seara am fost la Black Vanilla Party organizata de Bottega Verde, insa nu am stat mult si nici n-am facut multe poze pentru ca eram franta de oboseala, toata saptamana am fost numai pe drumuri si am ajuns acasa numai dupa ora 21.

Miercuri a fost ziua mea de nume si m-am rasfatat cu un masaj si o iesire scurta la un ceai cu cativa prieteni. Am primit cateva cadouri frumoase si multe flori, dupa-amiaza am fost din nou la antrenament (sunt constanta cu cele 3 antrenamente pe saptamana), iar seara am petrecut-o asa cum am simtit. Joi am fost la o lansare extrem de frumoasa a unui centru de care vreau sa va spun mai multe cat de curand pentru ca mi-a placut mult si mi-a dat o stare extrem de buna.

Cateodata e nevoie sa iti infrunti cele mai negre temeri ca sa poti merge inainte si asta mi s-a intamplat si mie la inceputul saptamanii, insa am incercat sa-mi calmez mintea si sa realizez ca pot orice imi propun si de joi am inceput sa privesc lucrurile altfel si sa imi infrunt cei mai negri demoni si a fost tare bine. M-am bucurat pana si de ploaie, de frunzele pe care le-am intalnit, de cer, de tot ce mi-a facut inima sa tresalte.

Sfarsitul de saptamana a venit cu relaxare printre momentele cand a trebuit (a se citi a trebuit sa recuperez ce n-am apucat sa fac in timpul saptamanii pentru ca nu am avut timp) sa muncesc, cateva iesiri cu oameni dragi mie, flori si cateva cadouri care m-au facut sa zambesc, dar si multe timp cu blanoasele mele. 

Saptamana voastra cum a fost? Ce cuvant ati alege pentru a o descrie?

7 comentarii

  1. Ai avut o săptămână mai ciudata dat încerca să te relaxezi și sa ramai calma. Vor urma și zile mai frumose. Într-un cuvânt as numi săptămână mea una agitata. ��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt calma, in ultimele luni am invatat sa nu mai las nimic sa ma afecteze, oricat de grav ar fi si e un sentiment frumos. Sa avem zile mai frumoase si mai linistite!

      Ștergere
  2. Sunt in asentimentul tau!!!a fost o saptamana nasoala!!!! Mai intai am avut probleme cu masina, mi s-a aprins un senzor la bord si nu am mai avut liniste vreo 24 de ore. Colac peste pupaza, ieri nu mi-a mai mers nici mie centrala termica :( incredibil. Am incercat sa nu ma panichez, am sunat la inginerul care ma ajuta de fiecare data, la orice ora din zi sau noapte si din fericire, situatia s-a rezolvat.
    dar eu devin din ce in ce mai constienta ca sunt victima atacurilor de panica, ceea ce nu mi se intampla inainte. Cred ca am nevoie de cel putin o cura cu magneziu. Iti dorescsa gasesti rezolvare tuturor problemelor si sa fii tare! Sa avem o saptamana mai buna. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine s-a spart cazanul, deci nici o sansa sa rezolv fara sa iau o alta centrala. M-am uitat putin la preturi si mi-a "cazut" fata, dar asta e. Sa vina zile mai bune! :)

      Ștergere
    2. Iar mi s-a stricat centrala. E trecut de 3 noaptea si m-am trezit cu copila in frig. Doamne, Doamne! Am pus o aeroterma in priza si maine vom vedea....la mine e un senzor defect cred. Tehnologie nasoala.

      Ștergere
  3. N-a fost nici la mine cea mai minunată săptămâna trecută, m-am tot enervat cu toate prostiile, dar hai să fie asta mai bună la amândouă, cât să compenseze! Dacă ai timp în vreo zi să ne vedem... dă-mi un semn. :p

    RăspundețiȘtergere