Beauty Swap la editia cu numarul 8

8.11.17

Saptamana trecuta am fost la a opta editie a unui eveniment de care v-am mai povestit in trecut, Beauty Swap, pe care il organizeaza Ana-Maria de la Beauty Barometer. Pentru mine a fost o seara de relaxare dupa o zi nebuna, au fost ore cand am ras si am povestit cu fete pe care nu le vazusem de ceva vreme. A fost o iesire la ceai cu prietenele, eu personal n-am prea stat cu telefonul in mana si n-am facut decat o poza acolo, nici macar noutatile pregatite de Marionnaud pentru sarbatori nu le-am prins in poze, dar sunt sigura ca le-ati vazut deja la fetele care au fost acolo. 

Am vrut sa ma relaxez, sa povestim si sa ne simtim bine si exact asta am facut. Numarul invitatelor a fost mai mic decat cu alte ocazii, locatia aceeasi (Infinitea, de care v-am mai povestit, o locatie perfecta pentru o evadare), iar atmosfera exact pe placul meu. M-am intors cu multe ganduri de la eveniment si cu o stare de bine, e atat de placut sa vezi ca se poate si fara telefoane in mana, ca se poate sa te bucuri sincer si sa stai de vorba fara perdea cu oameni cu care nu te vezi atat de des pe cat ai vrea.


M-am dus destul de incarcata la swap pentru ca nu imi place sa strang produse pe care nu le folosesc sau nuante asemanatoare, asa ca m-am gandit ca e mai bine ca produsele dupa care nu intind mana frecvent (sau care nu mi se potrivesc) sa plece spre alte case, unde sa fie mai iubite si mai apreciate. Am plecat cu un gand clar si cu intentia sa nu ma intorc acasa cu o alta sacosa de produse. Voiam doar cateva parfumuri noi, dar bineinteles ca socoteala de acasa nu prea s-a potrivit cu ce-am gasit la swap.

La capitolul parfumuri ma declar incantata de "prada" mea. M-am intors acasa cu La Diva de la Emanuel Ungaro, cu Noa de la Cacharel si cu Oh, Lola de la Marc Jacobs, dar si cu o varianta roller ball de Narciso Rodriguez For Her, perfect de strecurat in geanta. Parfumurile sunt una din placerile mele vinovate si daca pot sa ma bucur de ceva nou profit. In ultima perioada m-am convins cat de important este sa ne satisfacem micile capricii si sa ne bucuram de ceea ce ne face sa zambim.


Va spuneam ca planurile mele de a nu ma intoarce acasa incarcata nu s-au concretizat pentru ca-s curioasa si pofticioasa cand vine vorba de produse cosmetice. Asa ca m-am intors cu un spray de la Bath&Body Works, cu doua produse pentru par (o crema de la Elseve si un spray de texturare de la Moroccan Oil), o lotiune de corp Sugary Cinnamon Icing de la Philosophy, oja Ballet Slippers de la Essie si picaturile pentru uscarea unghiilor de la Marionnaud (v-am povestit de ele pe blog cand le-am descoperit, mi-au placut mult, asa ca ma bucur ca am pus iar mana pe ele - le gasiti aici).

Am tot citit pareri bune despre produsele poloneze Affect, asa ca n-am zis nu trusei Naturally Matt cand am vazut-o. Am pus pana pe un topper pentru buze de la Givenchy, un fond de ten de la Lancome si un primer de gene de la Benefit in variante travel size, un blush de la Milani si un rimel High Impact de la Clinique. Despre produsele Nia care se gasesc la Sephora am citit pareri bune in ultima perioada, asa ca m-am intors acasa cu un ser.


Imi place sa fac si alti oameni fericiti, asa ca am luat si cateva produse pentru niste prietene de-ale mele. Am mai facut asta si la editiile trecute si ma bucur ca si de data asta am avut de unde sa aleg si sa pot da mai departe. Pudra Photo Ready de la Revlon ma tenteaza s-o incerc eu, dar ma mai gandesc. Am destule pudre incepute in momentul asta, dar curiozitatea asta e mare.


Sponsorul evenimentului a fost Marionnaud si am plecat acasa si cu doua produse din portofoliul lor, o paleta de concealere de la Makeup Revolution si o crema de maini de la La Patisserie de Bain cu aroma de vanilie, tocmai buna pentru perioada asta rece cand mainile au nevoie de tot ajutorul pe care putem sa il oferim. O sa incerc si concealerele din paleta pentru ca Makeup Revolution este un brand care pana acum m-a convins cu produsele pe care le-am incercat.


Cum vi se pare ideea de Beauty Swap? V-ar tenta sa participati la astfel de evenimente? Va intereseaza sa va spun mai multe despre vreunul din produsele pe care vi le-am aratat?

8 comentarii

  1. Îmi place ideea de Beauty Swap și chiar mi-ar face placere sa particip la astfel de evenimente.
    Eu vreau sa ne spui mai multe despre masca de față Balea și trusa de concealere Revolution.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masca nu cred ca o incerc eu, am ten normal, paleta o incerc. :)

      Ștergere
  2. Nu stiu cu ce te-ai dus, dar te-ai intors acasa cu chestii foarte misto. Intotdeuna mi se pare ca atmosfera de la Beauty Swapuri este super calda, apropiata... cozy. Chiar si numai pt asta merita sa te duci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai avut pradă bună și de data asta, mai ales la parfumuri, mă oftici puțin (mai mult) cu ăla de la Marc Jacobs. Să le folosești pe toate cu plăcere!
    La mulți ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani si tie, poate ne vedem saptamana viitoare. :)

      Ștergere
  4. Te-ai descurcat de minune , alegerile tale sunt pe gustul meu :) !
    Am vazut ca ati fost mai putine decat de obicei , cred ca multe au suferit din cauza asta , dar daca atat v-a permis locatia, asta este .Imi place ideea de Beauty Swap , dar trebuie sa -mi placa si persoanele :P , nu pot sa iau orice de la oricine . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multe dintre produsele pe care le-am luat sunt noi, inteleg perfect la ce te referi. Seara frumoasa :)

      Ștergere