Acoperirea firelor albe de par cu Bielenda Instant Cover

21.11.17

Am dat in urma cu cateva luni o comanda mica pe Aoro pentru cateva produse si am pus in cos si batonul asta pentru acoperirea firelor albe de par de la Bielenda, fara prea mari sperante. Pretul lui a fost pana in 25 lei, asa ca m-am gandit ca n-am nimic de pierdut. Pe site sunt 3 variante: Light Brown, Brown si Black, eu am ales Black pentru ca parul meu este negru, dar ma "chinuie" firele albe care ies si mai mult in evidenta pe o culoare atat de inchisa. Il gasiti aici daca va intereseaza.

Desi am fost extrem de curioasa sa vad daca e bun de ceva (am mai cumparat in trecut produse care promiteau sa faca acelasi lucru si nu m-au convins), nu am apucat sa il folosesc decat recent. Este exact ca un ruj care se aplica direct pe firele de par si chiar reuseste sa le coloreze decent si sa acopere cumva aspectul ala de fire albe. Nu se usuca in totalitate, dar cu un servetel si putina rabdare se rezolva.

Este usor de folosit, doar ca e la fel de usor si sa il aplici si unde nu trebuie, dar se curata usor deci nu este o mare problema. Ei spun ca rezista pe par pana se foloseste sampon la spalare, tinand cont ca eu ma duc la antrenament o data la doua zile si transpir mult n-a tinut atat, dar nici n-am avut surpriza sa-mi curga pe fata cum am patit-o cu altele in trecut.

Daca aveti multe fire de par albe nu este o solutie, insa daca aveti ca mine par care creste repede si firele albe sunt localizate intr-o zona (la mine asa se intampla) si nu vreti sa ajungeti sa va vopsiti radacinile la 2-3 saptamani, puteti sa ii dati o sansa. Nu este produsul ideal si nu face minuni, insa din tot ce am incercat eu pana acum mi se pare cel mai decent, iar pretul este unul care nu face gaura in buget.


L-ati incercat? Va tenteaza?

2 comentarii

  1. Ms bucur ca încă nu am fire albe și chiar nu am nevoie de un produs de genul asta dar peste 25 de ani îmi va fi de ajutor :))

    RăspundețiȘtergere