World of Instagram la editia a treia

2.11.17

Saptamana trecuta am fost la a treia editie a evenimentului World of Instagram si am vrut sa va povestesc si voua despre cum a fost si ce-am aflat nou. Nu am ratat nici o editie pana acum din doua motive simple: Instagram este platforma mea preferata de social media (chiar daca nu o folosesc la capacitate maxima) si imi place sa descopar lucruri noi, dar mai ales oameni noi, care vorbesc cu pasiune despre ceea ce conteaza pentru ei.

Fetele de la Energy Corner, Sofia si Laura, au dezvoltat acest concept si cu fiecare editie lucrurile se contureaza tot mai bine. La a treia editie au avut sprijinul catorva branduri prezente pe Instagram: Lidl, F64, Beauty One, Flormar, PureShapes, Pravalia Mica, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti si DALB - Creator de Frumos, iar tema abordata a fost Instagram Business Accounts Impact pentru ca multi dintre utilizatorii de Instagram aleg aceasta varianta pentru a-si monitoriza mai bine activitatea.


Ca si la editiile anterioare au fost 3 speakeri, fiecare cu o poveste si o viziune proprie asupra lucrurilor, insa cred ca o idee comuna am putut sa regasesc la fiecare: fara munca si pasiune nu prea are cum sa iasa nimic bun, iar pentru a construi ceva este nevoie de timp. Eu nu cred in retete de succes, fiecare dintre noi este unic si are un drum diferit de parcurs, asa ca cel mai bine este sa iti asculti instinctul si sa faci asa cum crezi tu ca esti bine. Din greseli invatam toti, iar uneori pentru a-ti da seama ce vrei cu adevarat trebuie sa descoperi intai ce nu vrei sa faci.

Preferatul meu a fost Vlad Eftenie, de cand l-am vazut pe lista de speakeri m-am bucurat, eram curioasa sa vad si omul din spatele fotografiilor si n-am fost dezamagita, desi pe alocuri m-a surprins. Mi-a dat o stare de bine si mi-a confirmat ceea ce stiam deja: fotografiile nu trebuie sa fie perfecte, ci trebuie sa transmita emotie. Imi plac oamenii care nu fac compromisuri doar de dragul de a fi un nume pe o lista, asa ca nu aveam cum sa nu rezonez cu ce-a zis Vlad.

Ceilalti doi speakeri au fost Cristi Ungureanu care se ocupa de marketing strategy la Global Records si Gabriela Simion pe care este posibil s-o stiti pentru ca este blogger de travel, lifestyle, beauty and food. Cristi a vorbit despre Instagram din punct de vedere al afacerii si a insistat pe cat de important este sa ai o strategie pe termen lung, nu pot sa zic ca am rezonat foarte mult cu ceea ce a prezentat el pentru ca eu am alta gandire, dar informatiile mi s-au parut interesante. Gabriela si-a prezentat propria poveste, despre cum a trecut de la viata de corporatie la freelancing, care au fost pasii pe care a trebuit sa ii urmeze si cum toti invatam din greseli. Fiecare are propria viziune asupra Instagramului si cred ca asta e si frumusetea.

Imi plac evenimentele de genul asta pentru ca mi se pare ca ma aduc cumva cu picioarele pe pamant si-mi amintesc cine sunt si ce vreau de fapt. Dar mai ales imi reamintesc ce nu vreau sa devin si cred ca asta conteaza foarte mult. Social media in cazul unui blogger este despre comunitate, despre oamenii cu care interactionezi si eu incerc sa nu uit asta niciodata, ca sa primesti trebuie sa dai si pana la urma, mai devreme sau mai tarziu, lucrurile devin clare si poti sa vezi ce faci bine si ce faci mai putin bine.
 

Voua va place Instagram? Va tenteaza sa mergeti la urmatoarea editie?

6 comentarii

  1. Foarte frumos evenimentul chiar nu știam ca poate fi atât de frumoas. Ma bucur ai împărtășit și cu noi momentele astea frumoase ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca va place sa cititi si astfel de postari, mereu sunt informatii care merita date mai departe.

      Ștergere
  2. Nu te-am vazut niciodata machiata , la nici un eveniment!? Greu de crezut la cate machiaje probabil ai si mai ales ca nu ai prezentat nici pe blog vreodata vreun machiaj! :-/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si de ce ar trebui sa prezint machiaje pe blog cand nu am facut asta niciodata? Blogul asta nu este unul de machiaj si nici nu va fi vreodata. Sunt destul de multe fete care se pricep la asta si fac o treaba foarte buna, nu trebuie sa prezint eu machiaje sau sa fac ceva doar pentru ca asta se poarta.

      Ștergere
    2. Doamna ANONIM , macar semneaza-te , de ce esti lasa ?? Se pare ca ai urmarit-o pe la toate evenimentele daca stii atat de bine ca nu s-a machiat, ai fost cu lupa langa ea ? Vai cata rautate , in cazul in care nu stii acesta nu este un blog despre machiaje, cauta in alta parte .
      Acum sa revin la subiect , mie imi place foarte mult Instagram , a devenit un hobby pentru mine , te pup .
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Anamaria, sunt oameni pentru care machiaj inseamna 3 straturi de pudra si ruj rosu la 9 dimineata, daca nu te vezi de la cativa metri nu existi. Nu-ti bate capul cu asta, nu merita.

      Instagram e si preferatul meu, stii asta, ti-am mai zis. :)

      Ștergere