7 intr-o saptamana #140

5.11.17





Am avut iar o saptamana foarte buna, chiar daca n-a fost scutita de evenimente si probleme. Sunt intr-un punct atat de frumos al vietii mele incat imi vine sa zambesc incontinuu si cred ca persoanele care au intrat in contact cu mine in ultima vreme au vazut asta. Nu mi s-a intamplat nimic deosebit, nu m-am indragostit (cum mi-a zis recent cineva), pur si simplu am lasat in spate tot ce m-a apasat in ultimii ani si ma bucur de fiecare clipa, ma bucur de mine, de ceea ce sunt, de ceea ce simt, construiesc din nou si sunt nerabdatoare sa vad cu ce vine viitorul. E un sentiment pe care nu-l pot descrie in cuvinte si nici nu vreau sa fac asta, doar il traiesc.

Am dat multe comenzi pe Aliexpress in ultimele doua luni si am primit multe dintre ele zilele astea (urmeaza si o postare cu lucruri care cred eu ca merita cumparate de pe astfel de siteuri), i-am luat mamei o bratara de aici si i-a placut mult. A vazut la mine una asemanatoare si am vazut ca ar fi vrut si ea, asa ca i-am facut o surpriza si ma bucur ca e pe gustul ei. Daca va place genul asta de bratara sunt o multime de modele pe site si preturile sunt mai mult decat accesibile.

Garnier a lansat o varianta de 700 ml a apei micelare roz, apa de care v-am povestit de atatea ori pe blog si care este si acum in topul preferintelor mele. Acum se gaseste la 125, 400 si 700 ml, iar raportul calitate/ pret este de nebatut. Pretul recomandat pentru varianta de 700 ml este de 33 lei (se gaseste deja in Cora, Carrefour si DM), dar de la voi am aflat ca a fost la oferta in magazine la mai putin de 30 lei. Daca n-ati incercat-o inca, faceti-o, o sa va placa sigur.

Miercuri am fost la beauty swap si am petrecut o seara frumoasa alaturi de fete pe care nu le vazusem de ceva vreme si mi-a prins extrem de bine. Am avut o zi nebuna, cu incidente, intarzieri, pene de curent cand nu era cazul, dar finalul a compensat tot si am zambit mult. Va arat zilele urmatoare ce schimburi am facut si cu ce am venit acasa, m-am descurcat destul de bine, zic eu. Am primit (nu la swap) niste migdale si am realizat ca e prima data in viata mea cand vad migdale in coaja, asa ca am vrut sa vi le arat si voua.

Serile mele sunt dedicate relaxarii si rasfatului si majoritatea se incheie cu o cana de ceai (mi-am luat cateva ceaiuri noi, dar va povestesc si de asta curand), o masca (sau mai multe) pentru ten si o crema parfumata. Despre produsele de la Tesori d'Oriente vreau sa va povestesc mai multe in curand pentru ca am descoperit cateva arome extrem de interesante, iar preturile produselor sunt foarte bune. Am fost numai pe drumuri in ultimele saptamani, asa ca atunci cand ajung acasa vreau sa ma "rup" de tot si sa ma destind.

Sfarsitul de saptamana a venit cu momente libere, cu timp petrecut cu mine, cu joaca cu animalele, cu niste poze haioase, cu liniste. Nu puteam sa tin poza asta doar pentru mine, e prea haioasa babuta mea ca sa nu o vedeti si voi. Cum nu mai are dinti deloc, limba ii atarna mai mereu, dar e parte din ea si mie mi se pare extrem de haioasa. Nu ma asteptam sa mai aiba atatia ani de trait la cum arata cand am gasit-o, dar ma bucur nespus ca pot sa ii ofer o batranete linistita si plina de dragoste si mangaieri. E un caine deosebit si sunt fericita ca i-am aparut in cale cand avea cea mai mare nevoie.

Mi-a placut mult vremea saptamana asta si m-am bucurat cat am putut de soare si plimbarile in aer liber, de multe ori cobor mai devreme si o iau prin parc (IOR/ Alexandru Ioan Cuza) pe drumul spre casa si de fiecare data gasesc ceva nou, desi am trecut de sute de ori pe aceleasi alei. E parcul copilariei mele si are un loc special in inima mea, imi da o stare de pace si liniste pe care o caut de cand ma stiu si incerc sa profit de asta cum reusesc sa "fur" putin timp liber.

Saptamana voastra cum a fost?

18 comentarii

  1. Ai avut o săptămână tare frumoasa. Apa micelara de la Garnier o am și eu în varianta de 400 de ml, este atât de spornica. O folosesc în fiecare dimineața și seară și abia este pe jumătate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare dragut cadoul de Garnier! Mi s-a facut pofta de cupcakes :)). Eu folosesc tot apa micelara Garnier de ceva vreme, dar varianta albastra pentru tenul gras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat-o decat pe asta, imi place mult si nu m-a interesat sa incerc alta varianta. :)

      Ștergere
  3. De la tine am aflat de apa micelara de 700 si pretul super bun, chiar merita din plin ❤ eu imi doresc sa vad si o postare cu noile ceaiuri. Sper sa te bucuri si de saptamana viitoare la fel de mult !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O vezi zilele astea, am pregatit-o. Multumesc :)

      Ștergere
    2. Ma bucur , si eu sunt o iubitoare de ceai :)

      Ștergere
  4. Bătrânica e o caraghioasă, în cel mai bun sens.
    Mă bucur că ai avut o săptămână frumoasă și o stare bună, să fie așa și următoarea! Aștept să văd cu ce te-ai întors de la swap. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am intors cu multe, va arat zilele astea. Stii cum sunt eu la swap, rad si fac schimburi. :)

      Ștergere
  5. Si eu remarc ca incep sa golesc cutiile de ceai, trebuie sa ma reaprovizionez. M-am jucat mult si eu cu Raffaello si Panda zilele acestea, tot sper sa devina parinti... momentan astept sa fie Raffi mai hotarat. Saptamana mea, desi grea, sa stii ca tot foarte frumoasa a fost. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper sa fie asa si urmatoarele, mie imi e bine si asa vreau sa ramana. :)

      Ștergere
  6. Migdalele tale zisei că-i fistic inițial. Gama Aegyptus îmi place cum miroase în recipiente, am tot zis că-mi iau și eu produse din gama și încă n-am reușit, parcă nu le mai vine înveci rândul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am vreo 4 game de la Tesori si fiecare are ceva ce-mi place. :)

      Ștergere
  7. Ce ma bucur ca ai avut o saptamana frumoasa,la fel sa fie si urmatoarea.
    Astept sa ne povestesti mai multe despre cum a fost la BeautySwap 💜

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zilele urmatoare, am facut deja pozele. Sa ai o saptamana frumoasa! :)

      Ștergere
  8. Cum mai mananca babuta daca nu mai are dinti deloc?e tare scumpa,draga de ea!auragherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hrana semi-umeda si mancare pasata, are pofta si se descurca. :)

      Ștergere
  9. Băbuța, scumpa de ea cu urechiusele ei zdrențuite:D Oferă-i mângâierile si iubirea pe care le merita !

    Sunt convinsă ca te simți un om renăscut atunci cand lași in urma o povara care te apasă, ma bucur pentru tine si sper sa te mai citesc in aceeași stare, chiar si atunci cand ai probleme.

    Si eu beau ceai seara, cand ma pun sa mai citesc câte ceva despre mintea neobosita a omului, despre gândurile rele ce ne subjuga, ori pe blogul tau, ca sa închei mai optimist :)

    RăspundețiȘtergere