Bucle cu Londa si Londra17

3.11.17

Saptamana trecuta am fost invitata la un mic rasfat la Londra17, un salon extrem de cochet si cu un vibe bun, si ma bucur ca am dat curs invitatiei, chiar daca am fost toata ziua in viteza. E o vorba care spune ca o femeie care decide sa-si tunda parul e pe cale sa faca o schimbare majora in viata si eu pana acum am ras de cate ori am auzit asta. Tinand cont ca m-am tuns de doua ori anul asta (prima data am scapat de 15-20 cm si acum de inca cativa) ma gandesc ca urmeaza sa mi se intample niste lucruri extrem de misto.

Dar sa revin ... ultima data cand am avut parul scurt a fost in 1994, iar de atunci parul meu a avut diverse lungimi. Parul meu este negru de la mama natura, des si cu tendinte de ondulare si singurul motiv pentru care ma vopsesc sunt firele albe care imi dau de furca de vreo 14-15 ani. Nu am avut niciodata probleme cu scalpul sau parul, doar ca trebuie sa fiu atenta cand il pieptan pentru ca, fiind des si ondulat, se incurca usor.



M-am dus la salon cu mintea extrem de deschisa si eram pregatita pentru o schimbare, iar daca timpul mi-ar fi permis probabil ati fi vazut si niste suvite colorate in poza. Salonul Londra17 este a lui Bogdan Mirica, un hairstylist cu o experienta bogata care a reprezentat Romania de multe ori in afara tarii, impreuna cu Londa, brandul cu care lucreaza. Eu l-am intrebat direct pe Bogdan ce viziune are pentru mine si mi-a placut mult ceea ce a "vazut", asa ca intentionez ca anul viitor sa ma intorc in salon pentru o schimbare majora.


Am incercat cateva produse noi de la Londa si chiar mi-au placut, o sa ma uit mai cu atentie la ele cand termin din ce am. Velvet Oil (il gasiti aici) mi s-a parut extrem de bun. Se poate folosi atat pe parul umed, cat si pe parul uscat, are un miros superb si nu incarca parul. Mi-au placut mult si produsele cu care mi-a fost spalat parul din gama Color Radiance, chiar mi s-a parut ca au facut o treaba extrem de buna. Daca vreti sa va povestesc mai multe despre ele astept sa-mi spuneti in comentarii.


Sa revin insa la bucle. Alina, cea care m-a spalat m-a intrebat ce vreau sa-mi faca si pentru ca in jurul meu fetele aveau niste bucle superbe i-am zis ca as vrea si eu bucle, dar stiu ca o sa-mi zica ca nu vor tine si am zambit trist. Ei bine, nu numai ca am avut bucle, dar au rezistat cam 3 zile, lucru care pe mine m-a surprins. Am invatat ceva din experienta asta: un profesionist va face tot ce trebuie ca sa obtina rezultatul dorit, indiferent de materialul cu care lucreaza.

Pentru bucle a folosit un ondulator ghd, foarte mult fixativ si s-a ocupat de fiecare suvita in parte. Bineinteles ca am pus multe intrebari si am "furat" cateva trucuri pentru ca as vrea sa incerc sa-mi mai fac si eu din cand in cand bucle acasa. Iar acum ca am vazut ca se poate clar sunt motivata sa incerc pentru ca mi-a placut mult cum au aratat buclele. Prima experienta acasa n-a fost deloc grea si poate in curand va arat si cum am reusit eu sa fac singura o "claie" de bucle.

Voi reusiti sa ii dati parului forma dorita acasa sau e nevoie sa apelati la profesionisti? Ati incercat produse de la Londa? Aveti ceva recomandari pentru mine?

12 comentarii

  1. Nu reușesc să-mi fac singura bucle și mai ales să-mi reziste. Nicio șansă! Produsele de la Londa nu prea le-am folosit și sincer nu știu ce as putea să-ți recomand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana acum nici eu n-am reusit, dar ultima data mi-au iesit, chiar daca n-au tinut 3 zile ca asta facute la salon.

      Ștergere
  2. Ai părul destul de lung și acum. Aproximativ atât l-am avut eu când l-am „masacrat” până deasupra umerilor. Prinzându-mi des părul, nu prea îl coafez, mai ales de când nu mai merge anticul ondulator al mamei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Au inventat cei de la Babyliss minunea de ondulator Curl Secret cu care sunt gata in 15 min, dar avand cel mai drept par si fiind si destul de lung, tin maxim, maxim o seara daca sunt fixate bine. Ieri mi-am luat de pe elefant sampon+balsam Tigi 750 ml la 80. Cica e pentru brunete, nu cred ca e asa de important, dar demult vroiam sa incerc marca asta. Am primit niste vopsea roz/mov care ma tenteaza, insa mi-e frica sa nu imi stric culoarea naturala. Acum un secol, cund eram mica mi-am facut niste suvite si s-a deschis cu o nuanta si asa a ramas. Asa ca ma cam tem sa experimentez... Cred ca o sa astept pana cand voi fi nevoita sa ma vopsesc cum mi-am propus initial. Ma fac atunci roz :)). Revenind la ulei, ar fi interesant de testat pe un par drept ca al meu, daca ar face buclele sa stea macar 2 zile ar fi super tare :D. Ai un par de reclama :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu ondulatorul automat de la Rowenta, la cat par am eu e foarte dificil de umblat cu el, recent am avut o experienta nu prea placuta, asa ca nu-l prea folosesc. Insa am descoperit ca ondulatorul conic e chiar potrivit pentru mine. :)

      Ștergere
  4. Albu Steluta Georgiana3 noiembrie 2017 la 14:56

    Wow!ce par frumos Ai!

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar ai avut niște bucle foarte frumoase și se vedea că n-or să se lase prea ușor.
    Sunt surprinsă totuși că au folosit produse Londa, eu am încercat câteva de la ei acum câțiva ani și știu că nu prea m-a impresionat nimic - dar fiind primele produse de păr mai scumpicele cumpărate, poate aveam pretenții exagerate. :)) Sau poate le-au mai schimbat, acum mi-ai stârnit interesul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu le-ai vazut si live, numai Londa au folosit. Posibil insa sa le mai fi schimbat ca doar tot timpul apar chestii noi. :)

      Ștergere
  6. Parul meu este extrem de drept si foarte moale. Asa ca, am avut mereu probleme cu ondulatul. M-am gandit de cateva ori sa ma duc la un salon, poate ei se descurca mai bine ca mine :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur se descurca daca te duci unde trebuie, al meu e greu si se lasa, dar uite ca se poate. :)

      Ștergere