Cumparaturi de toate felurile

7.11.17

Maine e ziua mea de nume si pentru ca in ultima perioada am muncit foarte mult am zis ca e cazul si momentul potrivit sa-mi satisfac cateva pofte si sa ma bucur de cateva produse noi. S-au adunat mai multe decat credeam eu si nu sunt doar produse cosmetice sau de machiaj, dar stiu ca va place sa aflati despre produse noi si oferte bune, asa ca o sa fie o postare combinata si lunga. Daca va intereseaza sa va spun mai multe despre vreun produs anume spuneti-mi in comentarii ca sa stiu ce va intereseaza.


Am dat doua comenzi pe Cult Beauty pentru ca au adus o gramada de seturi si au o multime de oferte bune, iar eu imi doream de ceva vreme sa incerc cateva produse de la ei. La prima comanda am folosit codul CBWELCOME care ofera transport gratuit la prima comanda (nu eram la prima comanda, dar a functionat), iar la a doua un voucher de 15% reducere, asa ca n-am platit transportul pentru nici una dintre comenzi. Una a ajuns in 10 zile, cealalta in 14 zile, una la posta de cartier si cealalta direct acasa, deci nu stiu ce sa va spun despre transport pentru ca au ajuns diferit, chiar daca am ales acelasi transport cu tracking (coletele au trecut prin Olanda).

Setul de la Becca (il gasiti aici) a fost 20 lire si mi se pare o afacere foarte buna. Are 2 primere la 15 ml (variantele full size au 30 ml si costa 32 de lire): Backlight Priming Filter si First Light Priming Filter si Under Eye Brightening Corrector la 2,3 grame (varianta full size are 4,5 grame si costa 22 lire). Toate produsele erau pe lista mea de dorinte, asa ca nu aveam cum sa-l ratez. Valoarea produselor este 43 de lire si tot setul a fost 20 lire, deci l-am luat la mai putin de jumatate din pret. Pentru comenzi de peste 40 lire Cult Beauty are transport gratuit catre Romania, iar pentru comenzile de peste 50 lire va puteti alege si doua mostre.

Celalalt set care mi-a facut inima sa bata mai tare este Plump Gone Wild de la Buxom si daca ma cititi de ceva vreme probabil n-o sa va mire. V-am mai spus ca glossurile de la Buxom sunt preferatele mele si chiar am cautat un site de unde sa imi cumpar o nuanta noua, asa ca atunci cand le-am vazut printre noutatile de pe Cult Beauty m-am bucurat mult. Setul a fost 14 lire si il gasiti aici. Contine variante mini pentru Full-On Lip Polish in nuanta Sandy (asemanatoare cu Bunny pe care am tot folosit-o in ultima perioada), Big & Sexy Bold Gel Lipstick in nuanta Nude Exposure (de mult imi doream sa incerc rujurile de la Buxom) si Full-On Lip Cream in nuanta Blushing Margarita, un nude superb, exact pe gustul meu (imi aminteste de Katie, o alta nuanta de la ei care mi-a placut mult).

Cult Beauty este un site pe care chiar il recomand, au o multime de branduri interesante, preturile sunt foarte bune, iar de multe ori ofertele sunt incredibile. Daca vreti ceva de la Huda Beauty toata luna e transport gratuit pentru produsele Huda. Au o gramada de produse noi si multe seturi de produse la preturi care merita din plin, sunt atat produse de machiaj, dar si produse de ingrijire a tenului. Eu mai am cateva produse pe lista de dorinte si daca o sa am buget pentru astfel de cumparaturi sigur mai dau o comanda in perioada urmatoare.


Am ajuns intr-o seara la Hello Free Z One Discount sa recumpar ceva (bineinteles ca n-am gasit ce cautam, cum se intampla mereu), insa mi s-au lipit de mana alte produse pentru par: samponul din gama Youth Boost de la TRESemme (folosesc sprayul pentru volum la radacina din gama asta si-mi place mult, asa ca am luat si samponul si daca mai gaseam si altceva sigur luam), un fixativ Max The Volume tot de la TRESemme din colectia Runaway, o crema Frizz Control de la Wella si un sampon uscat de la Tigi Pro (pe care il am si-mi place la nebunie, asa ca am luat o rezerva pentru ca stiu sigur ca n-o sa-l mai gasesc).

La Lidl am intrat sa iau ceva de mancare si am vazut gama Oil Care pentru par si mi-a atras atentia. M-am uitat pe produse, am vazut ulei de macadamia, le-am mirosit si mi-a placut mirosul, asa ca am plecat acasa cu samponul, balsamul si BB creamul. Preturile au fost pana in 10 lei, nu am apucat sa le incerc inca, asa ca nu stiu sa va spun cum sunt. Am vazut in magazin si creme pentru maini, in genul celor de la L'Occitane, cred ca erau 8 lei, insa nu le-am luat ca am destule, cea cu lamaie verde si verbena mi s-a parut interesanta.


Din DM ies rareori cu mana goala, mereu au ceva nou care ma tenteaza si asa s-a intamplat si la ultima vizita. Am luat niste servetele demachiante fara alcool, doua oje din gama Trend It Up (nuanta 040 din gama Copper Glace si tot 040 din gama Prisma Tip), o crema de maini sub forma de spuma Cake Pop (care imi place mult de tot) si un peeling enzimatic cu papaina (nu stiu daca e nou sau nu, dar mi s-a parut interesant).


Paula's Choice a scos o varianta de 10 ml pentru Radiance Renewal Mask pe care eu nu am incercat-o si am profitat de o comanda data de o prietena pentru a o comanda pentru ca eram extrem de curioasa cum e. Are arbutin, niacinamide si vitamina C si pare extrem de interesanta. Tinand cont de pretul pe care il are mi s-a parut mai de bun simt sa incerc o varianta mini (10 ml) ca sa vad daca merita sau nu. O s-o incerc zilele astea si daca merita o sa va spun intr-o postare pe viitor.


Mi-am luat cateva produse si de pe iHerb, comanda a ajuns la posta de cartier in circa 10 zile. Daca vreti ceva de la ei pana pe 8 noiembrie comenzile de peste 40 dolari beneficiaza de transport gratuit prin Global Mail, iar daca n-ati dat comanda pana acum va las aici linkul care va ofera si 5% reducere la prima comanda. Eu comand des de la ei si este unul din siteurile pe care imi place mereu sa revin pentru ca au preturi bune si produse interesante. Vedeti ca au adus si seturile noi de la Real Techniques, le gasiti aici, preturile sunt mult mai bune decat pe siteurile de la noi.

Despre Aura Cacia v-am mai povestit, am multe produse de la ei si de data asta mi-am mai luat doua: un roll-on cu uleiuri esentiale Chill Pill (am si sprayul si m-am bucurat mult cand am vazut ca au scos si o varianta roll-on) si un alt roll-on din gama Chakra Balancing (de data asta am ales Sensual Sacral, mai am Expressive Throat si Opening Heart). Daca va plac astfel de produse va recomand sa le incercati, mie imi plac mult. Gasiti aici toate produsele Aura Cacia.

Ceaiurile de la Yogi sunt printre preferatele mele, iar cei de la iHerb au o selectie buna (le gasiti pe toate aici), asa ca am profitat si mi-am luat doua care imi plac mult: Caramel Apple Spice Slim Life (l-am cumparat de atatea ori ca am pierdut sirul) si Soothing Caramel Bedtime (e o descoperire mai recenta, dar imi place mult seara). Mai am cateva pe lista de dorinte, dar de data asta am mers la sigur cu cele care stiu ca-mi plac.


Daca tot v-am aratat ce mi-am luat de pe iHerb m-am gandit sa va arat la finalul postari si alte chestii interesante pe care le-am luat desi n-au legatura cu cosmeticele. Perioada asta pentru mine inseamna multe cani de ceai, asa ca mi-am luat cateva sortimente noi (sau nu prea) ca sa am de unde alege. Chocolate, Rooibos & Vanilla de la English Tea Shop este o iubire veche de-a mea asa ca m-am bucurat cand l-am gasit la Kaufland, ma uit dupa el de ceva vreme. Choco Mint de la Yogi ma tenta de mult, asa ca l-am luat cand l-am gasit la Naturescu, iar ceaiul varsat Rooibos Choco Mint l-am gasit la o insula dechisa recent in Mega Mall (am vazut ca au si magazin on-line aici, eu am mai pus ochii pe cateva sortimente de la ei). Ultimul ceai pe care l-am luat este de la Pukka, imi doream de mult sa incerc ceaiurile lor, le gasiti aici.

De la Lidl mi-am luat cateva chestii delicioase si sanatoase, imi plac mult produsele din gama Alesto, iar recent mi-am refacut "stocul" si am vrut sa va arat si voua preferatele mele: prune uscate, nuci caju, amestecul de fructe uscate si nuci, nucile pecan si mixul de fructe uscate. Masura este cuvantul cheie cand e vorba de astfel de produse, e foarte usor sa "sari calul" pentru ca sunt delicioase.
 

Cum vi se pare postarea asta lunga cu chestii combinate? Va tenteaza vreunul dintre produsele pe care le-am cumparat? Voi cu ce v-ati rasfatat in ultima perioada?

19 comentarii

  1. Este și ziua mea mâine, este normal sa te răsfeți nu? Multe produse foarte interesante, sa le folosești cu drag. ��

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. De-abia astept s-o folosesc, pacat ca n-am vazut si alte nuante.

      Ștergere
  3. Hei!
    Datorita tie am descoperit Cult Beauty. Abia astept sa vad ce oferte vor avea de Black Friday.😁

    O zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  4. nebuniile de la lidl sunt delicioase, goji sunt preferatele mele. tot zic si eu sa ajung la hello free discount, poate mai prind samponul uscat tigi 😍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, au o gramada de chestii misto in gama asta. Eu l-am luat pe ultimul din magazin cand am fost, poate mai aduc. :)

      Ștergere
  5. Am savurat postarea asta si chiar nu stiu cu ce sa incep . Prima comanda pe Cult Beauty am dat-o zilele trecute si abia astept sa o primesc , am beneficiat de 15% reducere si transport gratuit . Comenzile de pe Iherb ajung din nou la posta de cartier ?Gustarile de la Alesto sunt si printre preferatele mele . Mie imi plac foarte mult genul asta de postari iar dintre produsele prezentate ma intereseaza spuma pentru maini de la Balea, samponul uscat de la Tigi si produsele de la Becca .M-am rasfatat si eu cu mai multe chestii, urmeaza sa le vezi, te pup.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mereu mi-au ajuns la posta de cartier, cu o expectie sau doua in atatia ani. De-abia astept sa vad ce ti-ai luat. :)

      Ștergere
  6. Îmi plac genul ăsta de postări și mă tentează mai multe - spuma de mâini Balea (nu știu cum n-am remarcat-o), șamponul ăla uscat Tigi, primerele Becca sunt curioasă cum sunt și masca PC. Chiar și la produsele de păr Cien o să mă uit când mai ajung prin Lidl, n-am mai luat de mult cosmetice de la ei.
    Ah, care era șamponul de care-mi zisesei de la Hello Free? Cel care spuneai că oferă volum, am uitat complet și mi-a rămas gândul să-l caut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai stiu de care ti-am zis, cred ca de asta din postare, asta uscat de la Tigi, nu imi vine altul in minte. :)

      Ștergere
  7. Daca ai vreun secret despre cum sa nu sari calul, eu sunt topita dupa cajul de la Lidl, pana nu lichidez toata punga, n-am liniste :P :P
    Zi frumoasa maine :)

    RăspundețiȘtergere
  8. La ce Lidl ai fost? Am crema de dus cu lamaie si verbina si am vrut sa mai iau, dar nu mai erau si crema de maini n-am vazut in magazin.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe mine ma tenteaza tare produsele de la Alesto.

    RăspundețiȘtergere