Produse de machiaj de la Note Cosmetics

12.9.17

Produsele de machiaj de la Note Cosmetics mi-au atras atentia de cand le-am vazut prima data pe Elefant (gasiti aici tot ce se gaseste in momentul asta la noi) si am cautat mai multe informatii sa vad ce e cu brandul asta pentru ca nu il vazusem nicaieri pana atunci. Este un brand turcesc care a luat nastere in 2014 si care se extinde global. 

Ceea ce mi-a placut in mod deosebit este ca toate produsele lor sunt cruelty free si nu contin parabeni. Ingredientele pe care le folosesc sunt de buna calitate si au gandit destul de bine ambalajele, astfel incat sa nu afecteze pretul produselor. Au destul de multe produse in portfoliu si preturile mi se par accesibile, singurul dezavantaj pe care il vad acum este doar ca nu se pot comanda decat on-line si ca e cam greu sa alegi nuantele.


Am primit de la Note Cosmetics (ii puteti urmari pe Facebook si Instagram daca vreti sa stiti mai multe despre produse) o cutie cu cateva produse si le-am tot folosit in ultimele saptamani ca sa va pot povesti si voua despre ele. Nu sunt adepta comparatilor de nici un fel, dar fiind un brand despre care nu stim multe cred ca l-as pune cam pe aceeasi linie cu L'Oreal, Bourjois si Max Factor daca ar fi sa il incadrez cumva.

Fondul de ten Detox & Protect SPF15 (eu am nuanta 02 Natural Beige si mi se potriveste foarte bine) este un fond de ten hidratant (contine vitamina E, ulei de migdale dulci si extract de drojdie), cu o textura matasoasa, care se aseaza foarte bine pe ten si rezista destul de bine si fara primer. Ceea ce imi place este ca nu incarca inutil tenul si ca il mentine proaspat si hidratat pe tot parcusul zilei, eu apreciez atunci cand fondul de ten nu se simte.

Full Coverage Liquid Concealer (nuanta pe care o am eu este 02 Beige si are o tenta galbuie care ajuta la iluminarea zonei de sub ochi) este un corector lichid cu acoperire mare ce contine ulei de argan si proteine din soia. Mentine zona de sub ochi hidratata si nu se fixeaza in liniile fine, ceea ce il face perfect pentru persoanele cu zona de sub ochi mai uscata sau cele care au nevoie de hidratare suplimentara in zona asta. Ambalajul este foarte practic si aplicatorul chiar este de ajutor, este un produs care chiar merita atentie.


Luminous Silk Compact Powder (nuanta pe care o am eu este 02 Natural Beige) este imbogatita cu ulei de argan si are o textura matasoasa care o face potrivita atat pentru fixarea machiajului, cat si pentru a fi folosita singura pentru a uniformiza culoarea tenului. Ceea ce imi place la ea este ca nu usuca tenul si nu accentueaza zonele mai uscate, asa ca si tenurile mai uscate se vor putea bucura de acest produs.


Bronzing Powder (eu am nuanta 20) contine vitamina E, are SPF15 si 20 grame. Este cel mai scump produs din cele incercate de mine, insa tinand cont de cantitate o sa tina mult si bine. Textura este matasoasa si arata foarte bine pe ten, eu am folosit-o ca blush/ bronzer si da efectul ala de ten bronzat si sanatos pe care il cautam toate. Se poate folosi si ca fard de pleoape daca va place sa folositi genul asta de nuante (eu folosesc des bronzerele in pliul pleoapei).


Professional Eyeshadow Palette vine in 5 combinatii de culori, iar cea pe care o am eu este 103 (cealalta care mi-a placut mult este 104 cu nuante calde de bej si maro) si chiar m-au nimerit pentru ca nuantele de kaki imi plac mult. Paleta are 10 grame, o cantitate destul de generoasa, in general fardurile din paletele de genul asta sunt mult mai mici.

Textura fardurilor este matasoasa si se lucreaza foarte usor cu ele. Sunt cremoase si pigmentate, iar pe pleoapele mele au rezistat toata ziua (eu nu am in general probleme cu rezistenta fardurilor pentru ca nu am pleoape uleioase). Nu cred ca am reusit sa redau exact nuantele fardurilor in poza, desi am incercat mai multe randuri de poze in zile diferite - prima, a treia si a patra imi plac mult si mi se par perfecte pentru perioada asta. 

Smokey Eye Pencil se gaseste in cinci nuante, iar eu am incercat 04 Copper, o nuanta superba de maro care imi place mult. La un capat are un aplicator special, usor cauciucat, pentru efectul de smokey eyes, dar cu care eu nu m-am descurcat prea bine, insa nici nu m-am straduit mult. Textura si intensitatea nuantei imi plac mult, este usor de aplicat si rezista foarte bine. Ma bate gandul sa imi iau nuanta 02 Deep Blue, mi se pare superba.


Ultimul produs de care vreau sa va povestesc este Mattemoist Lipgloss cu ulei de macadamia si vitamina E, un ruj lichid mat extrem de interesant. Nuanta pe care o am eu este 402 Matkiss si este extrem de frumoasa, cea care mi se pare si mai interesanta este 401 Matnude. Din cate am observat sunt 8 nuante in total, nu stiu daca se gasesc toate la noi, mie mi-a placut si 403 Sugar Kiss din ce-am gasit on-line.

Ceea ce face produsul asta extrem de interesant este textura catifelata care se mentine pe parcursul intregii zile, ca si cum nu s-ar usca. Cand ma gandesc la rujuri lichide mate mintea mea se duce automat la senzatia de buze care "tin" si la buze uscate dupa demachiere, cu produsul asta lucrurile nu stau deloc asa. Se simte foarte confortabil pe buze si nu le usuca deloc, nu este atat de rezistent decat alte produse de genul asta pe care le-am incercat, dar este mult mai placut.


Ati incercat produse de la Note Cosmetics? Cum vi se par? Aveti vreo recomandare? Ma tenteaza sa incerc si cateva rujuri de la ei, am vazut in gama Rich Color doua nuante care mi-au placut mult, dar si cateva glossuri Long Wearing interesante.

4 comentarii

  1. Nu le-am incercat dar le-am vazut peste tot incat au inceput sa ma enerveze :)) . Dar, dupa articolul tau cred ca i-as da o sansa concealerului .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, e normal cand nu se stie nimic si dupa aia citesti pe mai multe bloguri despre ele sa apara senzatia asta de saturatie, dar eu zic ca pana la urma e bine ca sunt niste pareri despre ele decat nimicul dinainte. :)

      Ștergere
  2. Nu auzisem de ei pana acum, dar bronzerul si pudra mi se pare ca arata foarte bine! In shimb, nu ma omor dupa culorile din paleta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa te uiti la celelalte combinatii, poate ti se potrivesc mai bine.

      Ștergere