Septembrie ...

5.9.17


Postarea asta nu era in plan, de fapt ultimele 7 zile nu prea erau in plan, dar cateodata viata te ia pe sus si habar n-ai ce te-a lovit. Cam asta mi s-a intamplat si mie - m-au lovit toate, din toate partile, am trecut printr-o multime de emotii intr-un timp foarte scurt si totul a culminat cu un hard disk busit la un calculator luat in urma cu scurt timp. Bineinteles ca totul s-a intamplat cand eram in lucru cu un proiect important cu un termen clar de livrare. Ca altfel nu se poate, nu?

Am reusit sa salvez doar o parte din date si am incercat sa repar ce s-a mai putut recupera. Am dormit putin, am incercat sa raman calma, am realizat inca o data cat de dependenta sunt de tehnologie si mi-am promis mie ca o sa incerc sa fac lucrurile altfel. Spre marele meu noroc serviceul Altex mi-a aratat ca inca mai exista oameni si ca un gand bun si o vorba frumoasa valoreaza mai mult decat niste contracte si niste termene de rezolvare. Putea sa fie mult mai rau, iar eu ma bucur ca am scapat doar cu atat, desi ma asteapta cateva zile de foc.

In alta ordine de idei, am inceput luna septembrie cu ganduri multe si bune si aveam niste planuri bine definite, insa totul a ramas in urma, ca si cum n-ar fi existat. Dar de saptamana viitoare sper sa revin la ceea ce aveam in minte si sa las povestea asta in urma, mai ales ca am trait cateva experiente care m-au facut sa realizez ca nu vreau sa mai pierd nici o secunda pe ceea ce nu merita si ce nu-mi face bine.

Anul asta e unul care m-a facut sa analizez multe lucruri si multi oameni din viata mea, m-a facut sa ma privesc pe mine altfel si n-a fost deloc usor. Uneori ca sa mergi inainte trebuie sa iti infrunti cei mai negri demoni, sa treci prin cele mai grele lucruri, doar ca sa-ti dai seama ca inca ai puterea sa zambesti si ca esti ceea ce esti datorita lucrurile pe care le-ai trait. Fiecare cicatrice e o parte din mine si cred ca am ajuns in punctul in care nu mai incerc sa lupt cu nimic, las lucrurile sa vina spre mine asa cum sunt.

Toamna asta imi doresc sa imi fie bine, sa ma bucur, sa vindec tot ce ma doare, sa accept oamenii de langa mine asa cum sunt, sa nu mai am asteptari, sa fac doar ceea ce simt si sa nu ma mai gandesc la "dar daca ...?". 

4 comentarii

  1. Eu nu mai am asteptari de la oameni de foarte mult timp , cred ca asa este cel mai bine . In alta ordine de idei , e bine ca s-a putut recupera ceva si imi pare rau ca ai trecut printr-o perioada proasta . Ganduri bune spre tine 💋
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si pentru gandurile bune si pentru intrebare. Eu lucrez la partea cu asteptarile, sper sa ajung acolo unde vreau. Si sa vina zile mai bune. :)

      Ștergere
  2. Chiar mă întrebam ce ai pățit, văzând că n-ai mai postat nimic pe blog, am stat cu gândul să te întreb azi dacă ești bine, dar apoi am văzut postarea... Îmi pare rău că n-ai început toamna asta în cel mai plăcut mod, dar îți doresc să continue mult mai bine, să-ți iasă planurile așa cum îți doreai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa fie asa, mi-a cam taiat elanul ce s-a intamplat, mai ales ca-s foarte obosita. Am dormit putin, am muncit mult, n-am avut timp de nimic si se simte. Sa avem zile frumoase!

      Ștergere