20 de ani de La Femme + concurs

19.9.17

La Femme a deschis primul magazin in Bucuresti in 1997, iar in prezent a ajuns sa aiba noua locatii si un magazin online, care ofera femeilor haine clasic-chic, urmarind cele mai noi tendinte. Initial au pornit cu stilul office, insa abordarea de astazi este una casual, inspirata de showroomurile pariziene si de lejeritatea stilului occidental. Conceptul este unul multibrand, ceea ce a ajutat La Femme sa fie printre cele mai cunoscute branduri romanesti.


20 de ani de La Femme inseamna surprize pentru clienti in toate magazinele retelei din Bucuresti (Centrul Comercial Orhideea, AFI Palace Cotroceni, Calea Victoriei - Pasaj Vilacrosse, Galeria Cora Lujerului, Mega Mall Pantelimon), Pitesti (Mall Pitesti si Calea Bucuresti) si Constanta (Centrul Comercial Tom si City Park Constanta), dar si pe www.lafemme.ro pentru cele ce prefera cumparaturile online.

In tendintele acestei toamne gasim dungile (fie orizontale sau verticale, fie minimaliste sau XXL au ajuns sa fie o concurenta serioasa pentru imprimeurile florale, care inca sunt in voga), trenchurile in culori neasteptate (ciclam, galben, mov, bleu sau verde), dar si lookul urban care pune accent pe maneci (decalate, exagerate, asimetrice, ele fac diferenta) si blazere (care pot fi purtate atat cu tinute casual, cat si cu tinute elegante).

Toate aceste tendinte de toamna se regasesc in creatiile La Femme, fie ca este vorba de haine comode si calduroase, fie de o tinuta eleganta care sa puna in valoarea feminitatea si silueta, fie de accesorii care sa intregeasca imaginea pe care vrem sa o transmitem. Pe cei de la La Femme ii puteti urmari si pe Facebook daca vreti sa fiti la curent cu noutatile si promotiile lor.


Impreuna cu La Femme am pregatit o surpriza pentru una dintre voi, un voucher de 350 lei, care sa va ajute sa aduceti cateva piese noi in garderoba voastra pentru toamna. Tot ce aveti de facut este sa intrati pe site, sa va uitati la produse si sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa ne spuneti care articol de pe site credeti voi ca n-ar trebui sa lipseasca din garderoba unei fashioniste in aceasta toamna. Va puteti inscrie pana pe 30 septembrie, iar la inceputul lunii octombrie vom afla cine este norocoasa castigatoare (voi face un update acestei postari). Bafta!

Later edit: Felicitari Ioana Nae! Astept mesaj pentru a-ti trimite voucherul.

81 de comentarii

  1. http://www.lafemme.ro/rochie-19541-v
    Imi place atata de mult culoarea si croiala incat pentru mine nu ar trebui sa lipsească! O pata de culoare puternica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Palton dama tricotat imprimat cu gluga si buzunare http://www.lafemme.ro/palton-25832-s-m

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.lafemme.ro/sacou-171169-bm-s
    Cu siguranta, este un articol deosebit, ce da oricarei tinute un aer unic, fie ca e vorba de o tinuta casual, sau eleganta.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.lafemme.ro/sacou-w179-bm-36 Secolul acesta este super pentru toamna aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deja s-a racit si caut paltonase. Mi-a atras atentia acesta : http://www.lafemme.ro/palton-171055g-s
    Merge atat la fuste cat si la un pantalon office.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.lafemme.ro/vesta-15743-s paltonul e piesa cheie din garderoba de toamna fb:Andreea Yady Deea Elena

    RăspundețiȘtergere
  7. Am ales acesti pantaloni superbi ,tocmai in ton cu culorile toamnei <3 http://www.lafemme.ro/pantalon-2020-9-mustar#/40-marime-44/67-culoare-mustar

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.lafemme.ro/jacheta-8525-galben-s
    Toamna asta aș purta galben. Poate pentru că nu pot purta culori deocamdată, mă atrage ca un magnet tot ce este colorat :)

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.lafemme.ro/bluza-bc132-orange
    Am ales aceasta bluzița deoarece toamna galbenul este in voga . Totodata ,ea poate fi asociata unui sacou negru .

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.lafemme.ro/palton-25832-s-m ador paltoanele

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.lafemme.ro/trenci-8355-roz-s Eu aleg acest trench. Mi se pare o piesa foarte feminina si eleganta si cred ca nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei!

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.lafemme.ro/vesta-cu-ferm-iepure-negru Vesta această de blana mi se pare perfecta pentru zilele răcoroase de toamna si poate fi asortata cu orice, fiind neagra.

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.lafemme.ro/trenci-8355-roz-s un trenci colorat pentru zilele de toamna.

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.lafemme.ro/rochie-320512-r O rochie de toamna, usor de asortat, de purtat cu dresuri f groase sau subtiri, cu jaccheta sau palton/pardesiu ori doar un sal, pantofi, cizme sau botine. Este in culori calde. Tocmai buna de mers la munca si la diverse activitati de cumparaturi, festive sau prezentari.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma bucur ca am gasit la ei genul de palton pe care vreau sa mi-l iau toamna asta. E asta: http://www.lafemme.ro/palton-w1270-s

    RăspundețiȘtergere
  16. http://www.lafemme.ro/jacheta-a012-ng-s Aceasta geaca este adorabila,si dupa părerea mea este foarte comoda si nu ar trebui sa lipsească din garderoba noastră

    RăspundețiȘtergere
  17. http://www.lafemme.ro/sacou-pulover-1863-roz-s
    Merge de minune la o plimbare cu fetița prin parc

    RăspundețiȘtergere
  18. Aceasta geanta http://www.lafemme.ro/geanta-3769-b <3 E un accesoriu ce poate fi asortat cu foarte multe tinute si nu stiu de ce, dar in fiecare toamna ma apuca sa-mi iau o gramada de chestii bej. M-am indragostit cand am vazut-o pe site <3

    RăspundețiȘtergere
  19. Niste articole vestimentare foarte cool si un design unic si de neegalat !

    RăspundețiȘtergere
  20. Http://www.lafemme.ro/palton-25832-s-m ideal pentru perioada rece care o să vina

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.lafemme.ro/sacou-office-negru-cu-garnitura-eco-si-aplicatii-16213

    Un sacou negru este un must-have in garderoba oricarei doamne sau domnisoare, fiind potrivit oricarei ocazii ce necesita un look office, dar si in momentele pline de inspiratie, cand vrem sa ne simtim jucause, adaugandu-l unei tinute mai mult sau mai putin casual.

    RăspundețiȘtergere
  22. http://www.lafemme.ro/sacou-251101-corai-s cred ca este foarte potrivit ,este in ton cu toamna ,aducind frumusete si nostalgie

    RăspundețiȘtergere
  23. http://www.lafemme.ro/jacheta-15111-gri-s - o jacheta numai buna pt. toamna :)

    RăspundețiȘtergere
  24. STÎLPEANU DANIELA GEORGIANA19 septembrie 2017 la 21:38

    Îmi place foarte mult acest top şi consider că nu ar trebui să lipsească din garderoba unei fashioniste deoarece este o piesă frumoasă şi foarte actuală. De asemenea, se pot face multe mixuri cu ea. http://www.lafemme.ro/bluza-1002-alb

    RăspundețiȘtergere
  25. http://www.lafemme.ro/rochie-3051-alb
    Aceasta rochie nu ar trebui sa lipsească din garderoba unei doamne. Poate fi purtata la birou. Un succes total😊

    RăspundețiȘtergere
  26. http://www.lafemme.ro/rochie-w1468-rosu
    O rochie eleganta si într-o culoare pasionala n-ar trebui sa lipsească din garderoba niciunei femei, ea fiind perfecta pentru evenimentele speciale si de neuitat din viata. :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Trebuie neaparat sa-mi refac garderoba de toamna, pentru ca cele 22 de kg la care am renuntat in ultimele luni, m-au facut sa dau de-o parte toate hainele in marimi mari. Desi imi doresc sa-mi schimb putin stilul vestimentar exista in continuare cateva piese pe care le voi pastra, una din ele fiind paltonul. http://www.lafemme.ro/palton-w1270-s Am ales modelul acesta cu detalii si croiala in stil militar, una dintre tendintele acestei toamne. Croiala este potrivita pentru mai multe tipuri de siluete, inclusiv a mea, iar detaliile militare se imbina armonios cu o tinuta casual.

    RăspundețiȘtergere
  28. http://www.lafemme.ro/rochie-1152-negru

    RăspundețiȘtergere
  29. http://www.lafemme.ro/sacou-pulover-1863-roz-s e perfect pentru aceasta toamna,o culoare in trend si tinereasca

    RăspundețiȘtergere
  30. http://www.lafemme.ro/rochie-1152-alb

    RăspundețiȘtergere
  31. http://www.lafemme.ro/rochie-8168-bo aceaata rochie nn.ar trebui sa lipseasca din garderoba unei fashioniste !

    RăspundețiȘtergere
  32. http://www.lafemme.ro/sacou-11362-mustar-s

    RăspundețiȘtergere
  33. http://www.lafemme.ro/trenci-8319-ng-s
    Este perfect pentru anotimpul in care suntem...e o piesa care nu trebuie sa ne lipseasca din garderoba!

    RăspundețiȘtergere
  34. http://www.lafemme.ro/rochie-pulover-mo-4758-bo

    RăspundețiȘtergere
  35. http://www.lafemme.ro/jacheta-602-roz

    RăspundețiȘtergere
  36. http://www.lafemme.ro/trenci-v273-bm-strenciul esteopiesa de rezistenta a toamnei si este de nelipsit din garderopa unei femei

    RăspundețiȘtergere
  37. http://www.lafemme.ro/jacheta-c5711-xl,eu cred ca aceasta jacheta nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei fashioniste!!!Este perfecta pentru aceasta toamna!

    RăspundețiȘtergere
  38. http://www.lafemme.ro/sacou-11362-mustar-s acest sacou nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei fashioniste. Desi nu port culori, am inceput sa fiu atrasa de galben.

    RăspundețiȘtergere
  39. Imi place mult toamna pentru ca pot sa port sacouri, trench-uri si paltoane. Dintre toate, trench-utile mi se par cele mai chic, mi se pare ca au un aer elegant, atemporal si ca nu se demodeaza niciodată. In plus, cred ca te fac sa te simti foarte bine intr-o zi mohorata si ploioasă. Aleg, asadar, acest trench foarte dragut, intr-o culoare care imi place: http://www.lafemme.ro/trenci-8319-bm-s

    RăspundețiȘtergere
  40. http://www.lafemme.ro/trenci-8319-ng-s
    Un trench dragut ar trebui sa se regaseasca in garderoba fiecareia dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
  41. Dupa părerea mea, un trenci bleumarin ca acesta: http://www.lafemme.ro/trenci-8319-bm-s

    RăspundețiȘtergere
  42. http://www.lafemme.ro/jacheta-805-negru
    Aceasta jacheta sigur nu ar trebui să lipsească din garderoba mea

    RăspundețiȘtergere
  43. Nu ar trebui sa lipseasca acest trenci
    http://www.lafemme.ro/trenci-8319-bm-s

    RăspundețiȘtergere
  44. Acest trenci mi se pare foarte fain și perfect pentru aceasta toamnă:
    http://www.lafemme.ro/trenci-17022-mustar

    RăspundețiȘtergere
  45. A fost o vreme cand n-am mai frecventat magazinul insa recent prin noua colectie mi-a atras atentia si interesul.

    RăspundețiȘtergere
  46. In opinia mea, trenci-ul e elementul care nu trebuie sa lipseasca din garderoba de toamna. Consider ca acest trenci are o culoare puternica ce sigur iti va scoate tinuta din anonimat.
    http://www.lafemme.ro/trenci-17022-mustar

    RăspundețiȘtergere
  47. O rochie de seara, neagra : http://www.lafemme.ro/rochie-y8989-ng

    RăspundețiȘtergere
  48. http://www.lafemme.ro/trenci-17022-mustar

    RăspundețiȘtergere
  49. Mi-ar placea mult rochita roz baby doll cu tul,insa nu gasesc marimea mea XxL sau 48-50.Nu prea gasesc marimea mea in general,la La Femme!

    RăspundețiȘtergere
  50. http://www.lafemme.ro/trenci-17022-mustar
    Se potriveste cu toamna acestui am. E chic, e colorat tomnatic si e un must have al acestui sezon.

    RăspundețiȘtergere
  51. E buna pentru frigul de afara http://www.lafemme.ro/jacheta-6617e-s

    RăspundețiȘtergere
  52. http://www.lafemme.ro/jacheta-c5711-xl Pentru ca sunt friguroasa ma gandesc ca o sa vina rapid si iarna si o geaca lunga si calduroasa m-ar ajuta sa mai ies din casa.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  53. http://www.lafemme.ro/pulover-jacheta-9090-bej-m-l pentru ca sunt adepta unei tinute lejere si comode ☺

    RăspundețiȘtergere
  54. http://www.lafemme.ro/rochie-9775-negru
    O rochie neagra potrivita pentru oricare ocazie

    RăspundețiȘtergere
  55. http://www.lafemme.ro/vesta-053-kaki
    Vesta este faină, utilă şi practică!

    RăspundețiȘtergere
  56. http://www.lafemme.ro/jacheta-c5709-s

    RăspundețiȘtergere
  57. http://www.lafemme.ro/palton-171055-s clar nu are cum sa ne lipsească acest palton din barcelona,mai ales ca sa răcit foarte tare afara!

    RăspundețiȘtergere
  58. Din garderoba de toamnă nu ar trebui sa lipsească acest top pentru ca este numai potrivit pentru acest sezon.
    http://www.lafemme.ro/pulover-jacheta-9090-bej-m-l

    RăspundețiȘtergere
  59. http://www.lafemme.ro/rochie-1581ng#/11-culoare-negru/3-marime-l
    O rochie superba care poate fi purtată in diverse combinații!

    RăspundețiȘtergere
  60. http://www.lafemme.ro/sacou-11362-mustar-s. Clar, acest sacou galben este indispensabil in garderoba mea deoarece aduce o pata de culoare in zilele innorate sau ploioase.

    RăspundețiȘtergere
  61. http://www.lafemme.ro/palton-w1270-s

    Buna! Un palton călduros si elegant 😊

    RăspundețiȘtergere
  62. paltonul clasic http://www.lafemme.ro/palton-w1270-s

    RăspundețiȘtergere
  63. http://www.lafemme.ro/trenci-17022-mustar acest trenci muștar este de nelipsit din garderoba de toamna.��

    RăspundețiȘtergere
  64. http://www.lafemme.ro/jacheta-16331-bm
    Este potrivita pentru toamna,pentru vremea friguroasa care s-a instalat.O vad purtata in foarte multe combinatii,atat casual cat si mai elegante.

    RăspundețiȘtergere
  65. http://www.lafemme.ro/palton-w1270-s Paltonul nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei fashioniste in aceasta toamna.

    RăspundețiȘtergere
  66. http://www.lafemme.ro/vesta-15743-s clar acest palton nu ar trebuii sa lipsească din garderoba nimănui in aceasta toamna ! Are și glugă pt zilele ploioase ! Este pur și simplu perfecta !

    RăspundețiȘtergere
  67. http://www.lafemme.ro/rochie-19539-ng
    Clar nu trebuie sa lipseasca "the little black dress",cea care ne salveaza mereu indiferent de anotimp

    RăspundețiȘtergere
  68. Un pulover cu pisici, care sa-ti aduca zambetul pe buze si sa te scoata din anonimat http://www.lafemme.ro/pulover-8451-alb :)

    RăspundețiȘtergere
  69. http://www.lafemme.ro/jacheta-c5711-xl#TabBoot1 Perfecta pt acest timp racoros si capricios

    RăspundețiȘtergere
  70. Jacheta trei sferturi cu 2 fete 602R....sigur e necesara oricui.si e f frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  71. http://www.lafemme.ro/geanta-5627-gm eu cred ca din garderopa unei fachioniste nu trebuie sa lipseasca niciodata geanta.Este un accesoriu nelipsit pt femei.

    RăspundețiȘtergere
  72. http://www.lafemme.ro/trenci-17022-mustar Super fain , pe culorile toamnei.

    RăspundețiȘtergere
  73. Palton dama tricotat imprimat cu gluga si buzunare il ador îmi place la Nebunie și cred ca nu ar trebui sa lipsească din garderoba oricărei femei http://www.lafemme.ro/palton-25832-s-m

    RăspundețiȘtergere
  74. Aceasta jacheta neagra din piele ecologica http://www.lafemme.ro/jacheta-1879-ng

    RăspundețiȘtergere
  75. http://www.lafemme.ro/palton-w1270-s Este foarte elegant si potrivit pentru anotimpul rece

    RăspundețiȘtergere
  76. http://www.lafemme.ro/vesta-053-roz aceasta vesta nu ar trebui sa lipseasca ,este superba pentru anotimpul asta si culoarea se potriveste de minune cu anotimpul o pata de culoare 💖💖💖💖

    RăspundețiȘtergere
  77. http://www.lafemme.ro/jacheta-6617k-s
    Superba

    RăspundețiȘtergere
  78. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=598118077244609&id=100011392667407 Mi se pare o ținuta frumoasa si eleganta pentru birou

    RăspundețiȘtergere
  79. Cred ca paltonul nu ar trebui sa lipseasca din garderoba
    http://www.lafemme.ro/palton-25832-s-m?search_query=Paltoane+&results=9

    RăspundețiȘtergere
  80. acest palton vreau sa mi-l iau toamna asta. E asta: http://www.lafemme.ro/palton-w1270-s

    RăspundețiȘtergere