Elizabeth Arden 5th Avenue After Five

6.9.17


5th Avenue After Five de la Elizabeth Arden a fost blind buy pentru mine. Aveam deja varianta originala si editia limitata NYC Premiere, iar de After Five citisem undeva de bine, insa n-am apucat sa-l incerc, dar imi ramasese mintea la el. L-am vazut intr-o zi la oferta la Marionnaud cu transport gratuit si un alt parfum Elizabeth Arden cadou si am profitat.

Si bine am facut pentru ca-mi place la nebunie si l-am tot purtat in ultima perioada - sticlei pe care am primit-o ii lipseste stickerul de pe fata, chiar nu m-a deranjat asta, desi in poze aspectul asta atrage atentia (chiar nu e ceva de care sa fac mare caz). Cum spuneam parfumul imi place mult si ma bucur ca am avut inspiratia sa-l iau.

Nu are nici o treaba cu varianta originala 5th Avenue (care de altfel imi place mult, tinand cont ca am terminat unul si am cumparat altul la 125 ml in ultimul an), este mult mai elegant, mai rafinat, mai altfel. Primul cuvant care imi vine in minte cand ma gandesc la el este cald ... e un parfum cald, care te invaluie si iti da o stare placuta. E floral, dar notele florale se combina atat de bine cu notele de piele si de lemn, inca rezultatatul este unul potrivit pentru vremea de acum.

Daca il incercati in magazin nu-l judecati dupa primele note, se transforma pe piele de-a lungul intregii zile si mie imi place fiecare etapa prin care trece. Pe pielea mea rezista pana la 10 ore, ceea ce mi se pare nemaipomenit pentru un parfum care are un pret atat de bun. Daca va plac parfumurile tari, n-are sens sa-l incercati, n-o sa va placa - e subtil, e fin, e elegant, nu e genul de parfum semnatura, ci acela pe care il porti cand vrei o anumita stare. Iar daca va place sa combinati parfumurile (asa cum fac eu de multe ori) e o piesa buna in jocul asta.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

Later edit: Pe Elefant e o campanie cu reduceri si sunt preturi chiar bune la parfumurile Elizabeth Arden - le gasiti aici.

8 comentarii

  1. Nu l-am încercat, dar sigur o voi face, m-ai convins :)

    RăspundețiȘtergere
  2. De cate ori l-am vazut si nu l-am incercat. Ce bine ca ai scris de el!
    In vara am luat NYC Premiere dn duty free, mi-am amintit ca ti-a placut. L-am testat si fara sa stau mult pe ganduri l-am si luat. Fooooarte fain, exact stilul meu.
    Acuma urmeaza After Five si Untold pe wishlist. M-ai facut curioasa. La parfumurile Elizabeth Arden e greu sa rezisti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti placa si asta atunci, sunt cateva variante care chiar merita, mai ales ca preturile sunt bune. :)

      Ștergere
  3. Nu l-am incercat dar am nevoie de un parfum si am sa-l cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  4. După ce am citit postarea, am căutat să văd ce ai scris si despre 5th avenue varianta originală şi apoi m-am dus aţă la o parfumerie să le miros. Love them both! Am dat cu fiecare la câte o încheietură, am tot stat să treacă timpul să văd care miroase mai bine, care îmi place mai mult, nu m-am putut hotărî şi le-am comandat pe amândouă la 125 ml :) Abia aştept să le primesc!
    Sunt originale cele de pe elefant, aşa-i? Întreb pentru că mi se par ireale reducerile. Sau preţurile trecute acolo ca preţuri la care s-a aplicat reducerea sunt umflate (nu mi-a trecut prin cap să mă uit la preţuri la parfumeria unde le-am încercat)
    Codrina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parfumurile Elizabeth Arden au preturi accesibile, nu cred ca merita macar sa incerce cineva sa faca fakeuri. Sa le incerci si combinate, o sa-ti placa sigur ce iese. Sa le porti cu placere :)

      Ștergere