Oui a l'Amour de la Yves Rocher

27.9.17

De cate ori Yves Rocher lanseaza un parfum nou devin extrem de curioasa si vreau sa-l miros cat mai repede. Ultimul parfum de la ei care mi-a placut la nebunie a fost Rose Oud, un parfum pe care inca il simt si-l folosesc in perioadele cu temperaturi scazute. Si nu e singurul care imi place de la Yves Rocher pentru perioada asta, Vanille Noire si So Elixir Bois Sensual sunt parfumuri pe care le port de cativa ani toamna si iarna, iar pe lista asta am adaugat noul parfum lansat - Oui a l'Amour.

Oui a l'Amour mi s-a parut interesant inca de cand am citit prima data despre el si am vazut ca nasul din spatele parfumului este Sophie Labbe. Sophie Labbe este in spatele unor parfumuri care mie imi plac mult: Very Irresistible si Organza de la Givenchy, Red Door de la Elizabeth Arden, Signorina de la Salvatore Ferragamo si Jasmin Noir de la Bvlgari.


Oui a l'Amour este un parfum oriental floral, cu o baza de lemnoasa de tonka bean si cedru, notele de mijloc sunt date de trandafirul de damasc, iar nota de varf este angelica. Parfumul m-a surprins din toate punctele de vedere si am stiut de la prima mirosire ca e unul extrem de reusit. Ma asteptam la un parfum simplu, curat, iar ceea ce am descoperit este un parfum complex, feminin, misterios si plin de pasiune.

Este un parfum cald, care te invaluie, eu il simt ca un parfum de stare si-mi place tare mult ceea ce imi transmite atunci cand il port. Este un parfum senzual, dar senzualul rafinat care nu-ti agaseaza simturile, ci le mangaie. In ceea ce priveste rezistenta in timp a reusit sa ma surprinda, desi mai am alte parfumuri de la Yves Rocher care persista multe ore. L-am folosit de cateva ori dupa-amiaza si a doua zi dimineata inca il mai simteam pe piele.

De astazi gasiti parfumul si in magazinul on-line al celor de la Yves Rocher aici si au o oferta buna de lansare: parfumul la 50 ml + ruj Oui a l'Amour la 149 lei, asa ca daca va doriti parfumul profitati de oferta. Au si niste cadouri interesante in functie de valoarea comenzii, dar si produse la reducere si produse oferite cadou la cumpararea anumitor produse din diverse game.



L-ati incercat? Va tenteaza?

7 comentarii

  1. Sincer ? Uitasem ca exista Yves Rocher..pana la articolul asta . Eram clienta fidela dar de cand si-au schimbat politica mi-am pierdut interesul ! In schimb m-ai facut curioasa cu parfumul asta si rujul arata bine .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu dadeam des comenzi inainte, vrei rujul? :)

      Ștergere
    2. Daca era o nuanta de roz cu siguranta da, din pacate nu port nuante inchise nu imi plac , multumesc mult pentru intrebare , sa ai o seara faina !
      (Anamaria)

      Ștergere
  2. Chiar saptamana trecuta am primit un plic cu oferta si o mostra de parfum. Intr-adevar miroase extrem de bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un parfum extrem de reusit, printre cele mai bune ale lor dupa parerea mea.

      Ștergere
    2. Asa este...foarte reușit.cred ca cel mai reușit de pana acum.

      Ștergere
  3. Eu il ador pe Neroli... si chiar sunt curioasa cum miroase acesta!! Merci pentru informatie! 😍😍😍

    RăspundețiȘtergere