O zi la Gerlinea FIT CAMP

13.9.17

Ultimele doua saptamani au fost extrem de obositoare si am resimtit asta din plin, insa joi am acceptat invitatia celor de la Gerlinea de a merge la Fit Camp-ul organizat de ei la Paradisul Verde din Corbeanca si a fost gura de aer de care aveam nevoie. Nu stiam locatia, Gerlinea este un brand care imi place si de care v-am mai povestit pe blog, in plus m-au atras foarte tare numele invitatilor care ne-au vorbit despre cum putem avea mai bine grija de corpul nostru.

A fost o zi care mi-a placut mult si care a reusit sa ma scape de stresul acumulat, dar am aflat si o multime de informatii care m-au facut sa privesc unele lucruri din alt unghi. M-am intors cu multe ganduri si in plus a fost o premiera pentru mine cu un aliment, dar va povestesc mai multe la final pentru ca a fost o experienta interesanta.


Va spuneam ca m-a atras lista de invitati si asta a fost principalul motiv pentru care am acceptat invitatia. Imi place sa aflu informatii noi si imi place sa aflu cat mai multe pareri ale oamenilor care au intalnit diverse cazuri si n-am fost deloc dezamagita. Nu v-am aratat in poze decat scaunele goale pentru ca am fost atat de atenta la ce s-a discutat incat am uitat sa fac poze.

Pe Florentina Opris am mai intalnit-o si mi-a confirmat ceea ce stiam deja ca promoveaza: consecventa si moderatie. Despre nutritionistul Serban Damian stiam cate ceva, cu ocazia asta am aflat insa mai multe si mi-a placut tare mult modul de gandire si de abordare atunci cand vine vorba de problemele de greutate. Am aflat si ca in cadrul clinicii Superfit se poate face testarea cardiometabolica (puteti citi mai multe aici), asa ca am trecut asta pe lista cu ce vreau sa fac in perioada urmatoare.

Cel care mi-a placut in mod deosebit a fost Zeno Terteleac, Spinning Master Instructor, un om care a vorbit din experienta si care din punctul meu de vedere a punctat excelent ce relatie ar trebui sa avem cu mancarea, cu sportul si mai ales cum trebuie sa ne stabilim prioritatile in viata. Pe mine m-a facut sa privesc altfel multe lucruri, sa inteleg mai multe despre cum functioneaza muschii, m-a ajutat sa inteleg niste lucruri care nu prea imi erau clare, desi am citit multe informatii. Zeno si sotia sa Oana au un studio de spinning, SwitchBack Ride, in caz ca va intereseaza sa aflati mai multe.

Fit Camp a fost organizat de Gerlinea pentru a sarbatori 10 ani de prezenta in Romania, dar si pentru a lansa un nou produs, Drenor Detox Bio, un ajutor in procesul de detoxifiere. Eu nu cred ca exista produse minune care sa poata faca anumite lucruri mai bine decat stie corpul sa le faca, dar cred ca exista mici ajutoare care pot face lucrurile mai simple si mai usoare.

Si exact asta e Drenor Detox Bio - un supliment alimentar pe baza de plante care ne poate ajuta sa facem fata mai bine stresului zilnic. Contine papadie cunoscuta pentru actiunea sa diuretica, coacaz negru si ceai verde care sprijina functiile de eliminare ale organismului si maslin care protejeaza celulele si tesuturile contra oxidarii si imbatranirii. Cura dureaza 10 zile si se consuma zilnic 50 ml de produs combinati cu un litru de apa, eu am mai incercat in trecut un produs de la ei asemanator si mi-a placut efectul, asa ca o sa incep si cura cu Drenor Detox Bio si sper ca combinatia cu sport si masaj sa aiba rezultatele pe care le doresc eu.


Ziua petrecuta cu Gerlinea mi-a placut mult, am profitat de cateva zeci de minute pentru a sta pe marginea piscinei cu castile in urechi si m-am "rupt" de realitate, dupa care am savurat un pranz delicios si pentru prima data in viata mea am mancat vinete. Vinetele au fost intotdeauna un mare nu pentru mine, insa de data asta am zis sa depasesc si nebunia asta si am mancat niste legume pe gratar preparate cu otet balsamic care mi-au placut la nebunie (desi am ezitat cu vanata in furculita inainte de a deschide gura). A fost ca o punere in realitate a tot ce auzisem in dimineata aia - corpul se poate educa, la fel si gustul.

Stiti produsele Gerlinea? Le folositi? V-ar tenta ideea unui camp de o zi in care sa aflati mai multe informatii despre un stil de viata sanatos?

6 comentarii

  1. Stiu de produsele lor de la tine, am si incercat cateva barete de ciocolata. Ohhh, da chiar imi doresc mult sa participip la un astfel de event. E altceva cand asculti si inveti direct de la specialisti in domeniu.
    Faina zi ai avut ! :)
    Cum au fost vinetele? Ti-au placut? Am o prietena care nu le mananca gatite in fel si chip, am vazut ce inseamna.. eu in schimb sunt topita dupa salata de vinete a noastra traditionala si vinete stropite cu ulei de masline si rozmarin la cuptor. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mananc vinete de nici un fel (salata cu atat mai putin), asta la gratar au fost bune, dar cred ca secretul e in otetul ala balsamic, o sa studiez. :)

      Ștergere
  2. N-am stiut ca nu iti plac vinetele :) eu le ador in special salata .
    Imi plac foarte, dar foarte mult produsele Gerlinea , ma bucur ca ai avut parte de o zi superba .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As putea chiar sa spun ca le detest, mie inca nu-mi vine sa cred ca am mancat si mi-a placut. :))

      Ștergere
  3. M-am tot tinut sa cumpar Gerlinea, dar maine dau iama in ele, mai ales ca m0am hotarat sa renunt la dulciuri o perioada, Experienta in sine de care ne-ai povestit e minunata. Ma bucur ca ai ocazia sa participi la evenimente din astea.

    RăspundețiȘtergere