Cateva produse noi

25.9.17

Am cumparat cateva produse noi in ultimele zile, chiar vreau sa va povestesc despre unele care nu au legatura cu domeniul de beauty in perioada urmatoare, insa astazi vreau sa va arat doar produsele cosmetice pe care le-am luat pentru ca sunt cateva extrem de interesante si in plus am profitat si de o oferta foarte buna si am facut o super afacere.


Cand am fost in Douglas la sesiunile de machiaj Sensai m-am oprit si la standul cu produse Teaology pentru ca voiam sa incerc mastile noi pentru ten. Despre Teaology v-am povestit pe blog in trecut, este un brand care imi place mult si de-abia asteptam sa vad ce au scos nou. Daca nu stiti ce e cu produsele astea postarea de aici va poate ajuta, la fel si informatiile de pe siteul Douglas.

Cei de la Teaology au lansat trei masti pentru ten si gat (imi place tare mult noutatea asta cu sheet mask si pentru zona gatului pentru ca este o zona des neglijata si care chiar spune multe despre varsta): o masca pentru exfoliere si purificare cu ceai verde, o masca cu ceai negru pentru energizare si Blue Tea pentru hidratare si iluminare, cea pe care eu am si ales-o. Si daca tot am ajuns la Douglas mi-am luat inca o masca pentru ochi cu ceai alb.


Am intrat in magazinul Pupa din Mega Mall sa ma uit la noua colectie de machiaj pentru toamna si am rezistat cu greu sa nu iau nimic, stiam ca vreau sa cumpar sprayul pentru fixarea machiajului din gama Sport Addicted si m-am limitat doar la el. Despre gama Sport Addicted v-am povestit deja pe blog pentru ca am incercat cam toate produsele si sprayul (chiar daca are alcool) imi place atat de mult incat am vrut sa mai am inca unul de rezerva.


Oferta buna de care va ziceam mai devreme a fost pe Elefant, am descoperit-o intamplator cand am intrat sa comand o carte si v-am spus si voua pe Facebook despre ea. Am gasit Instant Light Natural Lip Perfector de la Clarins in nuanta Apricot Shimmer (02) la 18,99 lei, asa ca n-am ezitat si l-am pus direct in cos. Mai am doua nuante si le folosesc des.

N-am stiut daca vor onora sau nu comanda pentru ca stocul a aparut epuizat la scurt timp dupa ce am postat, dar n-au fost probleme - a doua zi am si ridicat comanda, produsul este original, deci cu putin noroc pe Elefant chiar putem gasi chilipiruri. Nu mai stiu exact cat am dat pe celalalte nuante, dar cred ca in jur de 65-70 lei dupa cum stiu preturile de la Clarins.


Ultimele doua produse sunt luate de pe Aoro, am dat o comanda mai mare (urmeaza detalii, atat va spun acum) si am optat sa ridic comanda de la sediul Zoot de pe Decebal. Am descoperit recent ca exista si aceasta posibilitate, nu doar livrarea prin curier - am platit o taxa de 6 lei, am fost anuntata prin sms cand a ajuns comanda, chiar mi-a placut modul de lucru. Comanda a fost data marti noapte si joi era deja in punctul de ridicare.

Produsele pe care le-am luat sunt de la Bielenda, brandul polonez de care v-am mai spus. Cei de la Aoro au o selectie mai buna decat cei de la Elefant si Vegis (in functie de ce anume vreti sa luati merita sa va uitati pe toate 3 siteurile pentru ca preturile difera mult) - am lasat pe numele fiecarui site link catre toate produsele Bielenda pe care le au ca sa puteti face niste comparatii si sa vedeti ce noutati sunt.

Eu am luat un ser cu peptide si colagen din gama NeuroCollagen (folosesc acum un ser din gama LaserXtreme si vreau sa vad cum sunt si celelalte produse din cateva game care mi se par interesante) si Instant Cover, un corector pentru acoperirea firelor albe de par. Eu am luat Black, insa am vazut ca mai sunt inca 2 nuante - il gasiti aici, a fost 23 lei, asa ca m-am gandit ca merita incercat. Daca e bun de ceva revin cu informatii, inca nu l-am folosit pentru ca m-am vopsit recent.


Voi cu ce v-ati rasfatat in ultima perioada? Stiti vreunul dintre produsele pe care vi le-am aratat in postarea de astazi? Ce va tenteaza?

6 comentarii

  1. Din păcate nu știu niciun produs prezentat de tine și nici nu le-am folosit. Toate ma tentează sa le încerc.��❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Ultima oara mi-am luat de pe elefant ulei pt par tea tree serum de la CHI la doar 18ron. Au multe noutati dar trebuie sa le urmaresti. Si chiar azi am ridicat sampon purifiant de la morocanoil cu doar 80ron emag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, unele oferte chiar merita, dar sa ai timp sa cauti. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat.

      Ștergere
  3. Eu insist pe ideea de a face o postare cu produsele Bielenda, un top sau ceva de genul...
    Chiar ai prins o ofertă super bună la Elefant, eu n-am mai fost cu ochii pe ofertele lor în ultimele săptămâni și am ratat câteva de care mi-a părut tare rău.
    Să le folosești pe toate cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca am produse sa fac un top, dar ceva cred ca o sa scriu. :)

      Ștergere